РУСИЈА ПРОТИВ ОКУПАЦИЈЕ!

Poruka
22.425
5. XI 2005.

РУСИЈА ПРОТИВ ОКУПАЦИЈЕ!
У петак, 4. новембра, у Москви је одржан велики протестни марш у коме је, и поред потпуне медијске блокаде, учешћа узело преко 5000 углавном младих Руса. Марш је, као протест против укупне - а нарочито имиграционе политике актуелне руске власти, организовао Покрет против илегалне имиграције (ДПНИ), у сарадњи са више других политичких и културних организација. Протест је, и поред бројних провокација "демократских" и "анти-фашистичких активиста", успешно приведен крају на Словенском Тргу. Руска национална омладина је на овај начин показала да је спремна да се организује и стане у одбрану свога Отачаства.


moskva01.jpg


moskva02.jpg


moskva03.jpg


moskva04.jpg


moskva05.jpg


moskva06.jpg
 

JABUCHILO

Domaćin
Poruka
4.914
Бл:
Како не постоји

jako se velike pare upumpavaju sada sa strane. do 2008 svim sredstvima ce da se finansiraju potpuno razlicite akcije potpuno razlicitih ekstremnih 'organizacija'. cinjenica je da sve te 'organizacije' postoje samo na papiru, a akcije im se izvode sistemom flash mob-a. skupe se danas neo-nacisti, sutra mladi komunisti, prekosutra mladi liberali... znaci, 5000 ljudi... da li bi bila neka vest ako bi na trg republike izaslo 50 ljudi i vikalo - stranci napolje?
naravno da bi bilo, ali sta mislis za koga? za srbe sigurno ne...

ja te uveravam,iako problem sa radikalnim grupama i udruzenjima 'skinsa' postoji - on je u celini narucen. posle,kad bude pre izbora trebalo da se pritisne spolja, ti materijali ce da se potezu i da se gradi kao neka 'istorija' porasta ekstremizma, nezadovoljstva itd. mora da se razume da su rusi narod koji je lenj za revolucije i proteste plus gaji neverovtno postovanje u autoritet vlasti. to im je nasledje carizma i komunistickog totalitarizma. takve narode mozes da gurnes u medjusobni sukob jako tesko, dugim i mukotrpnim simuliranjem velicine problema (kao ona sacica svetskog otpada 1918). danas je to isplativije nego ikad. u kadar staje ogranicen broj ljudi. 5000 je dovoljno da 'izgleda' masovno. i onda ti kazes - medijska blokada. cega?
 

JABUCHILO

Domaćin
Poruka
4.914
Бл:
Нису против имиграције из Србије
Ја сам за изолацију не контам шта је лоше у томе.
Мој претраживач је добар, све је нормално

Bl, nemoj da me shvatis pogresno, izolacija neizolacija, to ovde nije vazno. VAZNO JE TO DA OVO NEMA VEZE SA REALNOSCU U RUSIJI - znaci, upravo emitujes POLITICKU REKLAMU.
 

JABUCHILO

Domaćin
Poruka
4.914
Бл:
Брате ја знам да постоје организације и не само на папиру, ја сам у контакту са браћом из Руског Образа, а они са Браћом из других Десних ПРАВОСЛАВНИХ организација.

dobro. imas na to pravo. ne dovodim ja u pitanje to u sta ti verujes.
 
Poruka
22.425
Шта је древном и славном србском народу
потребно данас, на почетку XXI века?
Исто оно што је најпотребније и најнеопходније
читавој Србији и свим Србским Земљама.
Потребни су људи са Образом!
Потребни су људи који са вером у Бога и уз помоћ
Божију желе, могу, знају и смеју да помогну свом
напаћеном народу и распетом Србском Отачаству.
Потребни су одважни и часни људи
којима је милија Србија него било која партија.
Потребни су они који се неће богатити
на народној муци и невољи.
Потребни сте Ви!
Зато у Србији и Србским Земљама постоји
Отачаствени покрет Образ.
Позивамо Вас - будимо људи са Образом!
Саберимо све богољубиве и родољубиве снаге
да би наша Србија постала богата и снажна.

За Србију богату и снажну!

Све за Образ, а Образ ни за шта!
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
JABUCHILO:
nista, nista. bilo pa proslo. nesto sa ruskinjama i nedostatkom oralnog.

Јабучило, овде је стигла вест да је Бабурин изјавио да не долази у обзир да Русија призна независност Космета? Да ли си и Ти чуо нешто о томе или је све медијска фарса ???
 

Top