Rusija pred bankrotom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.504
Danas je Predsednik Putin odrzao vrlo vazan gddisnnji govor o Stanju nacije....

Uznenadio je ceo svet jer je rekao da je Rusija maltene pred bankrotom zbog zapadnih sankcija!

Ima li neko nesato preciznije o ovoj novosti koja je izdrmala svet?:(

Eto ti ga sad...
Pre neki dan Tixi postavio temu o ruskom ekonomskom čudu zbog odieba Rošild banke.
Mislim jeste Tixi postavio pre neki dan, ali je onaj Rasejani to postavio prošle godine.
Medjutim, prošle godine je taj članak bio u rubrici "zanimljivosti i zabava" pa svima promaklo.
Neko izgleda ponovio tekst...

Dragi prijatelju BLAJBI. Ne mogu da verujem,da ti koji zivis u venecueli,u tako teskoj diktaturi,u zemlji gde nema ni hleba ni lekova,imas toliko ljudskosti,da se brines
o stanju Putinovog tora.To je zaista lep gest,koji treba javno pohvaliti.Pitas,ima li neko nesto preciznije,po pitanju bankrotstva Rusije.Koliko znam,nema.Nisam ni od
koga cuo,sta se tamo u toj zemlji "iza sedam mora" desava.Mi smo zainteresovani i pratimo samo,sta se desava u evropi i SAD.Kako ti podnosis situaciju u toj jadnoj
(jadan narod) zemlji.Ko ce pobediti.Maduro (fuj),ili onaj progresivni Predsednik parlamenta,koga podrzava slobodni svet.??? Javi nam najnovije vesti iz Venecuele,
jer nemamo drugog tamo,osim tebe.Puno pozdrava,iz Otadzbine.!!!:ok:

Je li pao Dodik?

И он је готов. Више и не влада он већ Лукач. Али, босанско-херцеговачки ентитет РС долази на ред тек после решавања питања уласка Косова у УН, наравно осим ако Вашингтон из неког разлога не одлучи другачије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back