Rusija postavila S-400 na dalekom istoku

Nije, a nije bilo nikakve pomoći apsolutno. Bosna je anektirana.Prouči malo celu situaciju.Da ne pominjem Sanstefanski mir i rusku nameru da od Bugarske naprave svog saveznika na Balkanu.

Еј јеврејину много лажеш. О санстефанском миру је већ доказано да није било отимање српских територија како ти пишеш.

Русија је кренула у први светски рат због Србије. Русија је ослободила Србију у другом светском рату.

јевреји и турци су пријатељи више од 5 векова:
Turkish-Jewish Friendship
Over 500 Years
http://www.science.co.il/hi/Turkish/

Meni se čini da istorija nije baš tako išla, bar kod referentnih izvora.
Da li mi se čini, ili si ubeđenja da neko može da pobedi u nuklearnom ratu?

proveri ponovo, ko je srbiju spasao posle rata sa bugarskom.
ne moze pobediti. Amerika ima doktrinu o ''garantovanju nanozenja ne popravljve stete '' a rusija doktrinu o ''garantovanom unistenju'' . I to su jedine dve AKTIVNE nuklearne sile na svetu. Pobednika u tom ratu nema,stim sto rusija ima par prednosti ako do toga i dodje,to je mnogo vecu teritoriju, veci broj nuklearnih glava, i koliko toliko operativan sistem za presretanje protivnickih balistickih raketa.

proveri ponovo, ko je srbiju spasao posle rata sa bugarskom.
ne moze pobediti. Amerika ima doktrinu o ''garantovanju nanozenja ne popravljve stete '' a rusija doktrinu o ''garantovanom unistenju'' . I to su jedine dve AKTIVNE nuklearne sile na svetu. Pobednika u tom ratu nema,stim sto rusija ima par prednosti ako do toga i dodje,to je mnogo vecu teritoriju, veci broj nuklearnih glava, i koliko toliko operativan sistem za presretanje protivnickih balistickih raketa.

Koji je postavljen jedino oko Moskve, i služi samo da bi vrhuška dobila na vremenu da se sakrije u svoje rupe. Ne verujem da bi mogao da se izbori sa 200 do 300 MIRV koliko bi bilo namenjeno području Moskve.

vidis da ne znas, i prestanbi dok se skroz ne izblamiras, rusija nije dovela KOMUNIZAM niti ikada bila u njemu,vec SOCIJALIZAM. nije to isto.

Nije isto? Dakle, razlika je u tome što su socijalisti streljali nevine građane po Srbiji, socijalistički ruski vojnici streljali Srbe i silovali Srpkinje? To je malo bolja varijanta?

P.S.
Neuspešan pokušaj zamene teza i nije neki argument.

Ko je dokazao i kad?:worth:
Rusija je donela i tebi mrski komunizam.

chek, chek, ta prica, ko je kome doveo komunizam je malo ono, sta je bilo pre, kokos ili jaje.

kao sto znas, behu demokratski izbori u rusiji, boljsevici u jevrejskom sastavu su izgubili izbore a onda na silu preoteli vlast.

hocu li ja sad da kazem da je rusko jevrejstvo dovelo komunizam rusiji a rusija onda srbiji?

na sta bi to licilo zaista?

Koji je postavljen jedino oko Moskve, i služi samo da bi vrhuška dobila na vremenu da se sakrije u svoje rupe. Ne verujem da bi mogao da se izbori sa 200 do 300 MIRV koliko bi bilo namenjeno području Moskve.

eto opet ne znas, kada se kaze moskva, misli se na prilicno veliku oblast.
Drugo taj sistem nije rasporedjen samo oko moskve, izmedju ostalog ima ga i na ruskim ratnim brodovima (oces sam da proveris ili da ti ja dam hint ? ) i rusija se trenutno naoruzava sistemima s-400, bice ih i vise,mada i s-300pmu2 nije mnogo losiji....

inace opet pocni da racunas, znas koliko potencijonalnih ''nosaca'' amerika ima koji su bar u teoretskoj mogucnosti da gadjaju moskvu ? a i od tih,dosta njih bi bilo presretnuto,mada ne znam koliko i ne bi licitirao,ali jedna baterija S-400 ima 48 raketa koje trenutno moze lansirati.

Nije isto? Dakle, razlika je u tome što su socijalisti streljali nevine građane po Srbiji, socijalistički ruski vojnici streljali Srbe i silovali Srpkinje? To je malo bolja varijanta?

P.S.
Neuspešan pokušaj zamene teza i nije neki argument.

samo te ucim da pravis razliku izmedju KOMUNIZMA i SOCIJALIZMA jer si pomesao.

i odakle tebi da su rusi ikada ikoga streljali u srbiji ? :dontunderstand:

Ovih dana je Rusija postavila S-400 na dalekom istoku i time stiti ceo taj deo rusije od svih pretnji iz vazduha.

Da je Srbija pristupila Ruskoj Federaciji ko sto nije, mogli bi ovih dana da citamo vest da je Rusija postavila S-400 u Srbiji . Onda vise niko ne bi smeo ni da nas mrko pogleda a kamoli napadne.

Siptare bi razgonili na buljuke , a amerikanci i njihove podguzne muve bi mogli samo da placu.

Tako bi to izgledalo na zalost realnost je skroz drugacija.

U realnosti Srbija je ona stvar od ovce, na nas ga silje svi redom , a ne pitamo se nista ni u sopstvenoj drzavi.

Amerika nam diktira sve od spoljne,unutrasnje do ekonomske politike, privreda nam se raspada, nezaposlenost najveca u Evropi kao i korupcija.

I posle 2 dana demanti s-400 nije spreman i bice postavljen kasnije....
ma ceo narod ga ismeva u rusiji on je postao novi Bush...smejurija

Dobro, nisu streljali.Zaboravi.
Vidi, zamisli da od svih američkih bojevih glava u all-out, counter-force i counter-value nuklearnom napadu prođe samo 20, da li bi mogao da pričaš o ruskoj pobedi?

jesi proveri gde sve rusi imaju s-400 :) ? izmedju ostalog i na nekim brodovima ruske mornarice , recimo Pyotr Velikiy nosi jedva nesto manje od 100 raketa .

od svih napada koje si nabrojao,ozbiljno se racuna samo na napad sa Trident II ispaljenih sa podmornica. Sve ostalo ce tesko stici do moskve :) a napadu gde bi nosaci bili avioni tipa b-1 , b-2, b-52 nemoj ni da govorimo,jer oni ne mogu ni prici rusiji. dakle racuna se Ohio class i to one koje nose trident 2 i koje su operativne, izadje sitan broj,ali da ce da naprave ogromnu stetu oce, ali da poklope celu rusiju ne mogu, dok ovi u svako americko selo mogu isporuciti po jednu glavu. Naravno i to sto je amerika u stanju da uradi, drzace rusiju daleko od misli da udje u takav rat, ali kada bi do njega doslo,ja ti samo predocio cinjenice kako bi to izlgedalo.

Poslednja izmena:
jesi proveri gde sve rusi imaju s-400 :) ? izmedju ostalog i na nekim brodovima ruske mornarice , recimo Pyotr Velikiy nosi jedva nesto manje od 100 raketa .

od svih napada koje si nabrojao,ozbiljno se racuna samo na napad sa Trident II ispaljenih sa podmornica. Sve ostalo ce tesko stici do moskve :) a napadu gde bi nosaci bili avioni tipa b-1 , b-2, b-52 nemoj ni da govorimo,jer oni ne mogu ni prici rusiji. dakle racuna se Ohio class i to one koje nose trident 2 i koje su operativne, izadje sitan broj,ali da ce da naprave ogromnu stetu oce, ali da poklope celu rusiju ne mogu, dok ovi u svako americko selo mogu isporuciti po jednu glavu. Naravno i to sto je amerika u stanju da uradi, drzace rusiju daleko od misli da udje u takav rat, ali kada bi do njega doslo,ja ti samo predocio cinjenice kako bi to izlgedalo.

topolj-m ide brzinom od 11 200 km\s to se ne presrece... duplo brze od bilo koje druge rakete na svetu.

Aha.dakle S400 ima neograničen domet, raspoređen je baš svugde oko Rusije i prešrešće sve američke bojeve glave?
Trident II je jedini SLBM u službi, sitan broj neće izaći, jer da znaš bilo šta o tome o čemu pokušavaš da me uveriš da znaš, znao bi da već na DEFCON 3 sve strateške podmornice isplovljavaju iz baza, a svi strateški bombarderi uzleću i pune se gorivom u vazduhu.
Dovoljno je da stradaju Moskva, Petersburg i Kijev-to znači nekoliko desetina miliona mrtvih, nepopravljivu štetu, smrt svih prinosa, glad, i zračenje desetinama godina, raspad organizovanog društva.Sve to važi i obrnuto, naravno, i zato niko nije lud da ulazi u tako nešto.Nauči nešto pa pokušaj da raspravljaš.
Dalje, ogromna većina ruskih silosa razmeštena je u evropskom delu Rusije, koji je i najgušće naseljen, svaki silos bi bio poklopljen, kao što ti kažeš, sa najmanje dva MIRV, uz pripadajuću detonaciju na zemlji, što bi umnogome povećalo i raširilo zračenje, zbog ogromnih količina radioaktivnih čestica i pepela podignutih pri detonaciji, i koji bi se raširili i preko Evrope i preko Rusije.Da ne govorim o požarima i nuklearnoj zimi.Tako da...

Poslednja izmena:
Aha.dakle S400 ima neograničen domet, raspoređen je baš svugde oko Rusije i prešrešće sve američke bojeve glave?
Trident II je jedini SLBM u službi, sitan broj neće izaći, jer da znaš bilo šta o tome o čemu pokušavaš da me uveriš da znaš, znao bi da već na DEFCON 3 sve strateške podmornice isplovljavaju iz baza, a svi strateški bombarderi uzleću i pune se gorivom u vazduhu.
Dovoljno je da stradaju Moskva, Petersburg i Kijev-to znači nekoliko desetina miliona mrtvih, nepopravljivu štetu, smrt svih prinosa, glad, i zračenje desetinama godina, raspad organizovanog društva.Sve to važi i obrnuto, naravno, i zato niko nije lud da ulazi u tako nešto.Nauči nešto pa pokušaj da raspravljaš.

nece... ali amerika Moskvu koju si spomenuo moze gadjti trenutno samo sa operativnih ohaio podmornica,naoruzanih trident 2 nosacima,i nicim drugim ? kapiras ? nicim drugim ne mogu dobaciti do moskve.

strateski bombarderi :dash::dash::dash: a kako mislis da dodje da izbaci svoj tovar ? kako ce da dolete do moskve ? :) samo ako i PVO i RV rusije puste.

da stradala bi moskva, i ne samo ona, ali to ne vazi za ameriku,tamo nista ostalo citavo ne bi,prosta matematika, mada ponavljam i ova cena koju bi rusija platila je prevelika.

ja da naucim :) prvo ne znas sta je TOPOL-M a sta BULAVA . onda ne znas koliko ima rusija S-400 i gde,pa ne znas da i mornarica ima brodove naoruzane sa s-400 (skoro bio u venecueli) ...

nece... ali amerika Moskvu koju si spomenuo moze gadjti trenutno samo sa operativnih ohaio podmornica,naoruzanih trident 2 nosacima,i nicim drugim ? kapiras ? nicim drugim ne mogu dobaciti do moskve.

strateski bombarderi :dash::dash::dash: a kako mislis da dodje da izbaci svoj tovar ? kako ce da dolete do moskve ? :) samo ako i PVO i RV rusije puste.

da stradala bi moskva, i ne samo ona, ali to ne vazi za ameriku,tamo nista ostalo citavo ne bi,prosta matematika, mada ponavljam i ova cena koju bi rusija platila je prevelika.

ja da naucim :) prvo ne znas sta je TOPOL-M a sta BULAVA . onda ne znas koliko ima rusija S-400 i gde,pa ne znas da i mornarica ima brodove naoruzane sa s-400 (skoro bio u venecueli) ...

ne lupaj gluposti, Ameri mogu da biraju chim ce da dobace do Moskve.

Ovih dana je Rusija postavila S-400 na dalekom istoku i time stiti ceo taj deo rusije od svih pretnji iz vazduha.

Da je Srbija pristupila Ruskoj Federaciji ko sto nije, mogli bi ovih dana da citamo vest da je Rusija postavila S-400 u Srbiji . Onda vise niko ne bi smeo ni da nas mrko pogleda a kamoli napadne.

Siptare bi razgonili na buljuke , a amerikanci i njihove podguzne muve bi mogli samo da placu.

Tako bi to izgledalo na zalost realnost je skroz drugacija.

Pa i ja to pricam!Ne bi smeli da pisnu,ni siptari ni ameri,ali polako,docice nase vreme........

opet ovaj l......

aj nabroj cime ? :)

Bilo kojim elementom trijade, bilo odlichnim ICBMovima, bilo nevidljivim bombarderima tipa B-2 pa i B-1B. A o podmornicama da ne govorimo, one su shto se tiche ruske mornarice koja je potpuno nemocna, bezbedne shirom svetskih mora. A mogu i dati nekom Chechenu kofer bombu da odnese na Crveni trg i detonira. Nishta od toga ne rade iz razloga shto josh uvek nemaju odgovor na ruski nuklearni i hemijski arsenal koji bi izazvao nepodnoshljivu shtetu i pretvorio americhku pobedu nad Rusima u pirovu. Vec za 5 godina ce ga imati.

aj si dete,aj ne znas,aj lazes... nisam ja rekao nemaju cime,vec da je toga prilicno malo... ti si spominjao nenormalne cifre... tebi uopste nije jasno sta znaci domet rakete izgleda.

Nije u redu da ti mene nazivash dete s obzirom da idesh u srednju shkolu(mozhda chak i osnovnu) a ja sam prva godina studija(malo sam i stariji ali sam dvaput ponavljao). Uzmi neki program gde mozhesh meriti distance, Google Earth, Encartin atlas... Izmeri rastojanje od Aljaske do Moskve pa mi javi. Izmeri posle rastojanje izmedju krajnjeg severa Kanade i Moskve pa mi javi. Ako necesh da se muchish, klilni dole.
Aljaska-Moskva 6000km
sever Kanade-Moskva 4200km

Hocesh da kazhesh da Ameri nemaju rakete dometa 6000km?

Back