Rusija postavila S-400 na dalekom istoku

Chak i da je to tachno, bitno je ko ima vishe ICBM, SLBM, krstarecih raketa i bombardera. U prvom su izjednacheni a u ostala tri ubedljivo vode Ameri. Nemoj zanemariti chinjenicu da je rusko oruzhje jak oslabo odrzhavano i da sigurno dobar deo nije operativan zbog manjih ili vecih neispravnosti. Generalno situacija posle 1990 je tipichna igra machke i misha, mish mozhe sve dok mu machka to dozvoljava.

Opet gresis,lupetas, kako god da se to moze nazvti, i neverovatno si uporan u tome....

:hahaha::hahaha::hahaha: tuzni covece, nigde nema tako gusto naseljenih delova kao u americi,rusija pak sa druge strane ,ima 2 puta vecu povrsinu teritorije,a manje stanovnika... :dontunderstand:

Da ali u trouglu Peterburg-Rostov-Novosibirsk zhivi 90% Rusa, a to je otprilike petina teritorije. Osim toga elita u svemu je u Moskvi, jako malo Peterburg. Ako ti ovo nije poznato onda mogu samo reci da si glup.

Da ali u trouglu Peterburg-Rostov-Novosibirsk zhivi 90% Rusa, a to je otprilike petina teritorije. Osim toga elita u svemu je u Moskvi, jako malo Peterburg. Ako ti ovo nije poznato onda mogu samo reci da si glup.

Pa sad,zar si toliko odlepio da mislis da rusi nemaju TAJNE baze,i laboratorije blize amerima? :eek:

ZRNANS83,covece,ostavi se,ne uvlaci se dublje u politiku sa ugom,on ce da te izludi :lol:
Covek ponavlja jedno te isto 10 puta,das mu 20 puta dokaz,on prestane neko vreme,pa ajmo jovo nanovo :hahaha:

Original postavio ZRNANS83 Pogledaj poruku
ugo aj se izgubi jedno vreme, dobio si brojeve, USA ima 2,5 puta manje nuklearnih bojevih glava, i jedini stit trenutno koji je operativan i koji moze da obori balisticku raketu je s-400 i ima ga jedino rusija. A ti nstavi i dalje da prkosis cinjenicama,iovako te svi ovde smatraju za klovna!

Antibalisticki sistem je koristan samo i jedino ako ima mogucnost obaranja MIRVova 100%, samo i jedino 100%. Ima dovoljno knjiga, clanaka i ostalog koje opisuju rezultat i kolicinu unistenja od samo 100 megatona koji bi pogodili cilj bilo gde.
Opet, kolicina STRATESKIH, dakle, STRATESKIH bojnih glava USA i Rusije je izjednacen. Rusija prednjaci u taktickim bojevim glavama.Da li ti je sad jasno?

Antibalisticki sistem je koristan samo i jedino ako ima mogucnost obaranja MIRVova 100%, samo i jedino 100%. Ima dovoljno knjiga, clanaka i ostalog koje opisuju rezultat i kolicinu unistenja od samo 100 megatona koji bi pogodili cilj bilo gde.
Opet, kolicina STRATESKIH, dakle, STRATESKIH bojnih glava USA i Rusije je izjednacen. Rusija prednjaci u taktickim bojevim glavama.Da li ti je sad jasno?

nikada niko nece napraviti sistem koji ce imati 100% ucinak. ne pri masovnom napadu.

opet, kolicina STRATESKIH, dakle STRATESKIH bojnih glava USA i RUSIJE je u odnosu 1:2,5 u korist RUSIJE. Dali ti je sada jasno ?
rusija ima u rezervi 14 000 nuklearnih bojevih glava (sam vidi svoj izvor) od toga malo manje od pola su STRATESKE,dakle STRATESKE, dali ti je sad jasno :rtfm: ? :)

nikada niko nece napraviti sistem koji ce imati 100% ucinak. ne pri masovnom napadu.

opet, kolicina STRATESKIH, dakle STRATESKIH bojnih glava USA i RUSIJE je u odnosu 1:2,5 u korist RUSIJE. Dali ti je sada jasno ?
rusija ima u rezervi 14 000 nuklearnih bojevih glava (sam vidi svoj izvor) od toga malo manje od pola su STRATESKE,dakle STRATESKE, dali ti je sad jasno :rtfm: ? :)

Rekao si ono sto i ja, da su priblizno izjednacene.

Rusija: 2825 strateskih, od toga 1357 na ICBM, i 612 na SLBM.

http://russianforces.org/

USA: 3200 strateskih, od toga 1200 na ICBM, i 2000 na SLBM.

http://www.fas.org/sgp/crs/nuke/RL33640.pdf

Najnoviji podaci, od 14. jula 2009. Dakle, odnos snaga je 1: 1.1
Tacka.

Rekao si ono sto i ja, da su priblizno izjednacene.

Rusija: 2825 strateskih, od toga 1357 na ICBM, i 612 na SLBM.

http://russianforces.org/

USA: 3200 strateskih, od toga 1200 na ICBM, i 2000 na SLBM.

http://www.fas.org/sgp/crs/nuke/RL33640.pdf

Najnoviji podaci, od 14. jula 2009. Dakle, odnos snaga je 1: 1.1
Tacka.

E SADA TOME LEPO DODAJ JOS 14.000 KOLIKO RUSIJA IMA U REZERVI,!!!
sam si stavio podatak,sta ti nije jasno ? oni imaju priblizan broj strateskih raketa na dezurstvu,stim sto ruisja ima jos 14 000 u rezervi,od cega su pola strateske,takodje i ogroman broj raskopljenih nosaca svih vrsta.

nasuprot tome,amerika ima u rezervi sve 4000,od cega je takodje pola strateskih,kada sve sbrojis,rusija i po pitanju strateskih,i po pitanju taktickih,ima vise od 2,5 puta vise nuk,bojevih glava od amerike ?

ps NIJE TESKO BITI FIN I UZETI DIGITRON,I VEROVATI SAM SVOJIM IZVORIMA,KOJE SI TI DAO! PA DA SE NE VODE OVAKVE BESMISLENE DISKUSIJE.

Back