Rusija poslala dramatično upozorenje Srbiji i Balkanu! NATO ima jeziv plan, Srbi su glavna meta!

Nije istina da 80% glasa za njega, ali je istina da vazda pobedi na izborima.

Takođe je istina da pregovara o ulasku srbije u EU, što njegovi glasači valjda znaju, majku mu.
јбг игра, са опасним западним скотовима

ако отворено кренеш против њих па да прођемо ко украјина да се међусобно поубијамо ?

чек полако... и њихово ће да смркне.

Jeste on pobedio krađom, ali ne krađom glasova nego krađom medija. Šta prosečan čovek u Raškoj može da gleda i čita osim njegovih medija? I posle nema razloga niko da se čudi zašto on tu kod vas uvek pobedi ubedljivo, a ovde u Beogradu gde su ljudi malo bolje obavešteni mu se uvek ljulja stolica.
A kako je bilo sa medijskim slobodama u vreme DOS-a? I opet izgubili. Neophodni su novi kandidati i revizija ideologije. Ovako može u nedogled…

Ja ne želim da Vučića zamene ovakvi zlikovci!!!
е то је оно на шта игра титина удба соколе!

управо то

али то значи да нема ништа од правде за убијених 15 људи.

мада може и овкао, да се отресемо маринике и динка грухоњића а потом да навалимо сви скупа да се одговорни весић и вучевић приведу рпавди и да одговоарају! па ако ту пропевају и рпедседника или брата му и њих у апс за одговорност молим лепо!

и да метлом побришемо титину удбу за свагда

A kako je bilo sa medijskim slobodama u vreme DOS-a? I opet izgubili. Neophodni su novi kandidati i revizija ideologije. Ovako može u nedogled…
јес ти чуо да алтер его најавио да војска сјутра прелази на страну маринике и динка ?
полиција прекосутра
а у понедељак полиција војска и ''алтеровци'' заједно славе Светог Саву?

извињавам се на спаму ...

ниси чуо за журку :rotf:

Ja ne želim da Vučića zamene ovakvi zlikovci!!!
Upravo to njega i održava na vlasti. I to što niko od ostatka opozicije nema mooda da se javno odredi prema ovakvima. Uoravo su ZAVetnica i NADA pokrali gasove - niko nije glasao za njih da bi oni te glasove bacali pred noge Vučiću i Đilasu: glasajte za nas da bi smo trgovali vašim glasovima.

Srbija je 15 godina kolonija zapada

Javi se Bajdenu, Trampu,Šolcu, Makronu

Oni ti podržavaju SNS i Vučića
ето гаЦ...
@Sizif јел видиш ?

дакле овако је икс пута оплео по вучићу

ми русоВОЛИ (волине руске) како нас назива @Alter_Ego_ никако не заброављамо да је русија 1914 ушла у први св рат када јој ниеј било време због србије!
поред губитка урату од јапана поред надолазеће банде црвене и реорганиѕације тоталне у војсци...

али су на молбу нашег регента александра да судбина србије зависи од русије - ушли за два дана у рат због нас!

да тога није било ми би нестали са мапе света! никако не би претекли и изгурали прве дев године и оставрили невероватновелике победе окојима је свет брујао, на церу и колубари!

тога не би било да ниеј било руске помоћи у опреми наоружању санитету храни...

јел ти сад јасно!

да не говорим што је русија ударила ВЕТО у СБ УН на резолуцију енглеских бандита о сребреници , јер да је то прошло , резолуције које аминује СБ УН су обавезне по све чланице УН

сада би ми штампали књиге које пишу о тобож геноциду у сребреници и како смо ми геноцид направили!

то жели ваш динко да буде!

Znaci od vremena kada je krenuo standard u Srbiji da ide na gore?

Pa dajte onda sto vise tog zapada u Srbiju, dajte da vlasti Srbije budu sto veci podanici zapada, a sto manji diktatori i okupatori gradjana Srbije.

pa i jesu

vidis da ti je vucic pristao da zatruje pola srbije da bi zapad zgrnuo lovu na litijumu

da je priznao kosovo i dao im sve dole

sta vise hoces?

ето гаЦ...
@Sizif јел видиш ?

ми русоВОЛИ (волине руске) како нас назива @Alter_Ego_ никако не заброављамо да је русија 1914 ушла у први св рат када јој ниеј било време због србије!
поред губитка урату од јапана поред надолазеће банде црвене и реорганиѕације тоталне у војсци...

али су на молбу нашег регента александра да судбина србије зависи од русије - ушли за два дана у рат због нас!

да тога није било ми би нестали са мапе света! никако не би претекли и изгурали прве дев године и оставрили невероватновелике победе окојима је свет брујао, на церу и колубари!

јел ти сад јасно!

да не говорим што је русија ударила ВЕТО у СБ УН на резолуцију енглеских бандита о сребреници , јер да је то прошло , резолуције које аминује СБ УН су обавезне по све чланице УН

сада би ми штампали књиге које пишу о тобож геноциду у сребреници и како смо ми геноцид направили!

Zbog zapada uopste i imas ovoliku penziju koliku imas, kapetanemark.

Da se Rusija pita, umesto penzije bi imao dnevno sledovanje SDO-a, vojne gace, i 2 rolne toalet papira nedeljno.

мада може и овкао, да се отресемо маринике и динка грухоњића а потом да навалимо сви скупа да се одговорни весић и вучевић приведу рпавди и да одговоарају! па ако ту пропевају и рпедседника или брата му и њих у апс за одговорност молим лепо!

и да метлом побришемо титину удбу за свагда

ето гаЦ...
@Sizif јел видиш ?

јел ти сад јасно!

Pa i ne znam ko je taj Dinko, osim od tebe i par postova ovde na forumu nemam pojma ko je čovek i šta je. Primetio sam samo da njega i Mariniku non stop pominješ, praktično u svakom postu.

Ako te pitam šta je taj meni nepoznati Dinko rekao što ne valja, šta bi ti rekao meni? Možda da otvoriš temu o Dinku i Marinik(c)i, ako je toliko bitno

Pa i ne znam ko je taj Dinko,
сад ме заиста вређаш.

osim od tebe i par postova ovde na forumu nemam pojma ko je čovek i šta je. Primetio sam samo da njega i Mariniku non stop pominješ, praktično u svakom postu.
иза 200 активиста групе СТАВ (и група став је његово дело) кој ису блокирали факултете у нс (сви остлаи студенти немају везе са тим) нико не предводи те протесте...
те њихове протесте. јер нико са њима неће.
оћемо своје протесте као 05.11.2024 када нас било 2024 али су се они наментули као вође
наследећи протест 08.11.2024 нико више изашао ниеј од оних 22 000

и онда су кренули на факултете. па мантре с пленумима тј нелегално узурпирањње власти на факултетима међу студентима па ни то ништа
па матуранти и њима увалише те титине идинкове пленуме за које никад клинци чули нису..жпа ни то ништа
сад на децу малу у основној школи...

о динку појма немаш јел?
правиш се наиван ко сељачка млада...

Ako te pitam šta je taj meni nepoznati Dinko rekao što ne valja, šta bi ti rekao meni? Možda da otvoriš temu o Dinku i Marinik(c)i, ako je toliko bitno
има тема о динку и недиму сејдиновићу мсулиманима који дошли у току рата из бих у србију, о брковићу ,мирану погачару хрвату из дрвара , ани лалић хрватици коај дошла у нс током деведесетих и свим тим тобож данашњим ''антифашистима'' и ''војвођанима'' којима је рецимо фашизам градња српске цркве у помен НАСТРАДАЛИМА ОД ФАШИСТИЧКЕ РАЦИЈЕ (опрости за велика слова)

а којима су фачисти они који хоће ту цркву и срби који су дошли из р српске... и ако је и динкко као и недим из босне.... :mazi:
ал се правите наивни...

Rusija poslala dramatično upozorenje Srbiji i Balkanu! SAD i NATO imaju jeziv plan, Srbi su glavna meta!​

Situacija na Balkanskom poluostrvu se pogoršava zbog politike SAD, NATO-a i zemalja Evropske unije, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško.​

- Situacija na Balkanu je sve gora i pogoršava se kao rezultat ciljane politike zemalja NATO-a, EU i SAD, a to je da vrše stalni pritisak na Srbiju kako bi skrenula sa sadašnjeg kursa. U tu svrhu se koriste sva sredstva, uključujući podrivanje unutrašnje stabilnosti - rekao je on za televiziju „Rusija 24“.

Kako je Gruško primetio, Rusiji su očigledni pokušaji da se destabilizuje situacija na Kosovu spoljnom podrškom.

Diplomata je istakao da EU stalno vrši pritisak na Srbiju da se pridruži antiruskim sankcijama i prizna nezavisnost Kosova, čije rukovodstvo prolazi nekažnjeno uz apsolutnu podršku Zapada.

- Tako se ponašaju prema nezavisnim državama, iako beskrajno govore da poštuju slobodu izbora. Istu situaciju vidimo i u Bosni i Hercegovini, gde vrše otvoren pritisak na Republiku Srpsku, pokušavajući da liše bosanske Srbe njihovih iskonskih prava - dodao je on.

https://informer.rs/planeta/vesti/983582/rusija-pritisci-zapad-srbija-balkan

Zapad ne prestaje da kidise ....

Sta nam je ciniti?
Zapad drzi Vucica na vlasti; mediji kriju proteste naroda; a Rusi loze raju i daju podrsku istom pro-zapadnom SNS rezimu koji ujedno naoruzava Ukrajinu sa streljivom.

Hebe lud zbunjenog 😂

сад ме заиста вређаш.
.....
о динку појма немаш јел?
правиш се наиван ко сељачка млада...
Ne znam ko je, ne znam kako izgleda i ne bih ga prepoznao na ulici, i nisam (još uvek) guglao da vidim ko je.

Samo mi je smešno što vidim da si ti opsednut njime, pa sam te pitao šta je taj Dinko rekao toliko gadno da postaneš toliko opsednut.

Ali mi nisi odgovorio.

Ne znam ko je, ne znam kako izgleda i ne bih ga prepoznao na ulici, i nisam (još uvek) guglao da vidim ko je.

Samo mi je smešno što vidim da si ti opsednut njime, pa sam te pitao šta je taj Dinko rekao toliko gadno da postaneš toliko opsednut.
niej to opsesija
on rukovodi ovim protestima blokadama u ns sa svojim plenumasima. on im je te toboz antifasisticke mantre ubacio i te titine izraze plenume. preko 200 aktivista grupe STAV koju je osnovao preko svoje studentice prve godine mile pajic.

dok takav osvedoceni srbomrzac (izjavio je da ce rusiti crkve srpske i rpaviti na njima pabove za zaebanciju. to je izjavio u dubrovniku na festivalu anti srpske mrznje zajednosa zoranom kesicemo svojim pajtosom koji je u svojoj emisiju milu pajic ybog toga pokusao predstavit citavoj srbiji kao vodju studentskih protesta u SRBIJI!)

e dok je tako, nece srbi, nece novosadjani prihvatiti dinkove plenumase! niti njegovu saradnicu mariniku koja ga je proeltos branila kada je studentski parlament blokriao filozofski fakutet gde je on vanredni profesor ybog njegovog govora mrznje u dubronviku na festivalu kada je izgovorio to o rusenjeu crkve i gradjenju pabova za zaebanciju

a pre toga je vec bio poznat po mrznji prema srbima pogotovo onima iz bosne, kako smo mi bili agresori u bosni. pa sto je onda dosao tokom rata u toj bosni sa nedimom sejdinovicem iz tuzle kao msuliman kod agresora , sto nije otisao u hrvatsku i sarajevo? znamo sto niej, jer je ubacen kao sestric svoje tetke koja je udata za AZEMA VLASIJA

sve je ovo slucajnost a ti si kao pao sa kruske....
Ali mi nisi odgovorio.
izvni na sta ?

Rusija poslala dramatično upozorenje Srbiji i Balkanu! SAD i NATO imaju jeziv plan, Srbi su glavna meta!​

Situacija na Balkanskom poluostrvu se pogoršava zbog politike SAD, NATO-a i zemalja Evropske unije, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško.​

- Situacija na Balkanu je sve gora i pogoršava se kao rezultat ciljane politike zemalja NATO-a, EU i SAD, a to je da vrše stalni pritisak na Srbiju kako bi skrenula sa sadašnjeg kursa. U tu svrhu se koriste sva sredstva, uključujući podrivanje unutrašnje stabilnosti - rekao je on za televiziju „Rusija 24“.

Kako je Gruško primetio, Rusiji su očigledni pokušaji da se destabilizuje situacija na Kosovu spoljnom podrškom.

Diplomata je istakao da EU stalno vrši pritisak na Srbiju da se pridruži antiruskim sankcijama i prizna nezavisnost Kosova, čije rukovodstvo prolazi nekažnjeno uz apsolutnu podršku Zapada.

- Tako se ponašaju prema nezavisnim državama, iako beskrajno govore da poštuju slobodu izbora. Istu situaciju vidimo i u Bosni i Hercegovini, gde vrše otvoren pritisak na Republiku Srpsku, pokušavajući da liše bosanske Srbe njihovih iskonskih prava - dodao je on.

Sta nam je ciniti?
не веруј информеру

Sta nam je ciniti?
Ja mislio nešto validno kad ono Informer.

Sta nam je ciniti?
A ako prostitutka nastavi da kontrolise nastavnike, a po mogucnosti njen makro dobije mesto ministra onda cemo da umanjimo uticaj Zapada.
Tako je!

Back