Rusija poslala dramatično upozorenje Srbiji i Balkanu! NATO ima jeziv plan, Srbi su glavna meta!

Ne lupetaj gluposti i ne troluj temu

Nisi sav svoj, uzmi sendvic.

1737736966321.jpeg

Treba više da čitamo Informer i ostale Vučićeve novine.

Informer prenosi saopštenje ruskog ministarstva spoljnih poslova

Rusi su nam prijatelji najveći

Amerikanci su nam neprijatelji i okupatori

Pre 2 nedelje kad sam bio na Kosovu video sam okupatorske NATO američke vojnike

Poslednja izmena:
Vaše mesto na zapadu je mesto robova. Na najnižoj lestvici

Zar ne misliš da su te ubedili tako?
Zar ne misliš da ako smo imali loš tretman to je bilo baš zato što se psole rušenja YU naša vlast okrenula protiv Zapada a prema rusima (posebno gajeći taj sentiment kod naroda), a posebno pok. koleginica Mirjana Marković koja je tamo i skončala.

Zar ne misliš da ako smo imali loš tretman to je bilo baš zato što se psole rušenja YU naša vlast okrenula protiv Zapada a prema rusima (posebno gajeći taj sentiment kod naroda), a posebno pok. koleginica Mirjana Marković koja je tamo i skončala.

Pa 25 godina si pod zapadnim čizmom

Kolonija

Ko hoće da kopa litijum i uništi Srbiju? Rusija ili zapad?

Svi znamo odgovor je zapad

Šta onda očekuješ, čemu se nadaš?

A kako se vi gospodo Rusi ponašate prema nezavisnim državama??
Све ћемо Вас окупирамо и освојимо како Вам опет не би копали Гробове.
И Вама..па и нама.
Целу своју Историју сте тежили том крвопролићу.И даље не одустајете.
Сад се појавио Владимир Владимирович да вам скреше Крила.

Pa 25 godina si pod zapadnim čizmom

Kolonija

Ko hoće da kopa litijum i uništi Srbiju? Rusija ili zapad?

Svi znamo odgovor je zapad

Šta onda očekuješ, čemu se nadaš?

Otkud ti znaš da oni hoće da kopaju? To je neka Australijska kompanija. Drugo, kako mogu da kopaju ako ih ova vlast nije zvala i omogućila? Dalje, da li si ti čuo da su i Nemački poslanici zamerili svojoj vladi što to podržava kao zbog tobož zelene agende, i da bi ta priča postala prošlost samo kada bi ovde dobili rampu.
I znaš li ti, a deluje mi da si politički nepismen, da i u toj EU se ljudi ne slažu oko mnogih stvari, te da samo malom đokici to može izgledati kao da "oni" nešto rade.. Deluje mi čak poprilično kao da su te priče proizvod neke rekla bih straha od Zapada na koji si ti baš onako naseo, ušli ste u svojevrsnu psihozu jer vam je ispran mozak.

Како си ти наивна..мало и приглупа.
Извини на недостојним Речима можда...али то си Ти сама иницирала.
Могу да објасним,најпростијеу једној јединој Реченици:

-Ми,тај Запад никада у ниједној Варијанти нисмо ничим угрозили да нам Они раде о Глави преко 250 Година-.

Како си ти наивна..мало и приглупа.
Извини на недостојним Речима можда...али то си Ти сама иницирала.
Могу да објасним,најпростијеу једној јединој Реченици:

-Ми,тај Запад никада у ниједној Варијанти нисмо ничим угрозили да нам Они раде о Глави преко 250 Година-.

Nije nego.
Previše si kme kme kme, oni nama ovo ono... pa prilagodi se jbt, prilagodi se, nemoj stalno da kmečite
ako su mogli svi drugi da se prilagode realnom stanju stvari, prilagodite se i vi

Informer prenosi saopštenje ruskog ministarstva spoljnih poslova

Rusi su nam prijatelji najveći

Amerikanci su nam neprijatelji i okupatori

Pre 2 nedelje kad sam bio na Kosovu video sam okupatorske NATO američke vojnike
I sta si ucinio kad si ih vidio, ili si iso da im prodas prasici :think: :whistling:

Back