Rusija pokrenula vojnu operaciju u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

 • Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

  glasova: 46 42,2%
 • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

  glasova: 39 35,8%
 • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

  glasova: 24 22,0%

 • Ukupno glasova
  109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Numb3r

Poznat
Poruka
7.373
Što je tebe tako potreslo?
Iskreno nisam ni citao,ali verujem da je tebi zanimljiva pricica,pa reko ako si srecan idi spavati

Ruski gradovi ne bi otišli ništa bolje da ih ruska vojska mora zauzimati, jednostavno Rusi ne znaju drugačije i ne mogu drugačije. U ovom sukobu su u pitanju ukrajinski gradovi i sela, i vidimo što se događa
Sada su ruski gradovi ..... nakon sta su im uradili ukrjainci nemaju pravu na njih....eno Herson sta mu fali sa rusima...
 

psmaniac

Poznat
Poruka
7.697
Nema politicke opozicije u ratu, u smislu da sad opozicija opstruira ratne napore protiv neprijatelja, ono, najbolje da se opozicija sad dogovara s Putinom o preuzimanju vlasti, je li tako ti sebi predstavljas rad opozicije?

Takvu opoziciju strijeljati za veleizdaju, to nije opozicija nego veleizdaja...

Postoje zakoni koji definiraju takve stvari, kad se proglasi ratno stanje onda se pravila unekoliko mijenjaju...
Лепо си описао деловање усташа и партизана у ДСР-у.
 

KraNp

Poznat
Poruka
8.328
Кад почне главни фајт за Донбас волео бих да Руси употребе, и то масовно, стратешку авијацију. И то у ЧОПОРИМА !! :) Замисли једно шест комада ТУ-160 да заспе поље где су украјински положаји ! А она земља чернозем......може бомба да ископа дубину и 15 метара.
 

missortr

Poznat
Poruka
7.157
15.000 српске омладине свесно гурнуто у смрт од стране непомјаника Тита и комуниста. А војно стратегијски, Сремски фронт се посматра као једна непотребна операција без готово икаквог војног ефекта.
Ма 25k. После рата сви генерали ....

Odradili zadaće koliko su mogli.
Neki koji su pobjegli na prvi pucanj sada se sprdaju sa ovim vojnicima koji su mjesec i pol okruženi zadržavali drugu silu svijeta.
Какви војници каква задаћа, упали у котлић и остали тамо.
laug.gif
 

Numb3r

Poznat
Poruka
7.373
Кад почне главни фајт за Донбас волео бих да Руси употребе, и то масовно, стратешку авијацију. И то у ЧОПОРИМА !! :) Замисли једно шест комада ТУ-160 да заспе поље где су украјински положаји ! А она земља чернозем......може бомба да ископа дубину и 15 метара.
Ja cekam
 

Bokiforum

Aktivan član
Poruka
1.429
Evo ovako, opet nesto o navodnom masakru u Buci pored Kijeva, nisam dosad video ovaj video :


Ovaj video je bio na Ukrajinskoj TV vidi se FREDOM i UKrajinske boje i uklonjen je, ovo je dan 03.04.2022. u 9:35 casova i ovo su Ukrajinske vojne jedinice u nekoj ulici i vidi se kako zicom vuku neke leseve civila po ulici :

image_2022-04-12_215031624.png

Posto sam aktivno ucestvovao u analizi tih dogadjaja u Buci i posto imam dobro pamcenje (ko slon) i imam bas ostro oko za primecivanje detalja na slikama...... odmah sam u gornjem video zapazio.... 1. vreme tmurno i oblacno,.....2. ulica sa zuti belim trotoarima,.... 3. zelene ograde.... 4. pri kraju snimka Mercedes crni poprecno na ulici.... to je na prvu loptu,.... onda gledajuci pazivljije,..... 5. na 1,2 sekundi videa u donjem levom uglu gde je ovo zuto vreme vidi se neka bela zguzvana masa nekog platna ili slicno,.... 6. isto snimak 1,2 sekunda vidi se po sredini slike u gornjem delu do ivice slike kako visi neka crna zica,..... 7. takodje na 6,7,8,9 sekundu videa moze da se vidi neke dve crna zice jedna iznad druge kako visi iznad prednje haube Mercedesa i neke zice koje leze po sredini ulice ,..... 8. na 11,12,13 sekundi moze da se vide te dve iste zice iz drugog ugla kada dvoje Ukrajinskih vojnika vuku telo ubijenog civila.... 9. voda i bare po ulici.....

Ovo je video na kome se vidi onaj slucaj nesretnog bicikliste u Buci koga je nesrecnim slucajem ubio Ruski tenk (vec smo o tome pricali na temi) :

Najbitniji detalji su od 35. sekunda snimka.... i sta mozemo zapaziti ovde,.... pa mozemo zapaziti da je na ovom snimku ISTA ulica u pitanju kao ulica na ovom gore snimku,.... to se moze videti po ovim detaljima,..... 1.vreme tmurno i oblacno (kao i na gornjem snimku),..... 2. ulica sa zuto belim trotoarima (kao i na gornjem snimku),.....3. zelene ograde (kao i na gornjem snimku),..... 4. na 40. sekundi snimka vidi se neka bela zguzvana platno na uglu ulice kod zelene ograde (kao i na gornjem snimku na 1,2 sekundi se vidi isto belo zguzvano platno pored zelene ograde, samo iz drugog ugla je perspektive)......5. isto na 40.sekundi vidi se po sredini snimka kako visi neka crna zica koja se spusta od bandere prema ulici (kao i na gornjem snimlu pod stavkom 6. gde se vidi ista ta zica samo iz drugog ugla),..... 6. na 44. sekundi snimka se vide dve zice kako vise od bandere i padaju preko haube mercedesa i vidimo i nekoliko zica koje leze po sredini ulice (kao i na gornjem snimku imamo sve te zice iz drugog ugla i perspektive pod tackama 7. i 8.)..... 7. vide se bare po ulici (kao sto se vide bare i na snimku gore pod tackom 9.)

Na osnovu toga moze da se vidi da u ova dva video snimka ISTA ULICA u pitanju. Ali sta je problem ? Na drugom snimku se moze videti kako je nastradao onaj ubijeni nesretni biciklista, to je od 6.sekunde do 34. sekunde, od 35.sekunde do 46.sekunde mozemo videti snimak te ulice na kome je snimljen prvo nastradali biciklist (35 -38s.), onda 38 - 41s telo jos nekog nastradalog civila na uglu ulice, i na kraju od 44 - 46s jos jedno telo nekog nastradalog civila ispred Mercedesa.

I sta je onda ovde PROBLEM, pa problem je sto na snimku kada je nastradao biciklista od 6 - 35s ne moze uopste da se VIDE ni CRNI MERCEDES i DVA BELA AUTOMOBILA iza mercedesa na 44 - 45s snimka.

Znam da sam se pitao zajedno sa drugim forumasima sta se to desilo da na prvom delu snimka imamo samo kada nesrecno strada biciklista, dok na drugom snimku iste ulice imamo snimak tela nastradolog biciklista, ali SADA imamo i tela jos dva nastradala civila, odakle sada ta dva tela i odakle Mercedes i drugi automobili.

Pa to nam otkriva ovaj Ukrajinski snimak gde vidimo kako Ukrajinci 03.04. (Rusi su se povukli 31.03 iz Buce), vuku neka tela ubijenih civila po toj istoj ulici u kojoj je nastradao biciklista. I kada analiziramo polozaj tela tih drugih ubijenih civila na snimku gde strada biciklist 35 - 46s snimka, sa snimkom Ukrajinskih vojnika koji vuku takodje dva tela ubijenih civila, mozemo videti da i na jednom i drugom snimku oba tela stoje na ISTOM mestu, jedno telo na kraju ulice blizu ugla do ivice ulice i zuto belih trotoara, i drugo telo oko 2-3 metra ispred Mercedesa prema zadnjem kraju Mercedesa, bukvalno skoro u metar na ISTOM mestu oba tela stoje i na jednom i drugom video snimku.

Znaci, sta su ovde podli Ukrajinci odradili, imamo snimak nesrecnog slucaj kada Ruski tenk puca na biciklistu dok su Rusi bili u Buci pre 31.03., i kada su Ukrajicni dosli u Bucu hteli su da iskoriste tu nesrecnu smrt bicikliste od strane Ruskog tenka i onda su 03.04. ovi Ukrajinski vojnici uzeli jos dva tela nekih nastradalih civila i postavili u toj istoj ulici u kome je nastradao biciklista, kako bi optuzili Ruse da su ubijali tenkovima civile po gradu Buci.

Postavlja se onda jedno logicno pitanje.....ODAKLE SU UKRAJINCI DONELI TELA OVA DVA DRUGA CIVILA,.... kako bi iscenirali da su Rusi ubijali civile po Buci,.....ODAKLE....

Pa, imamo i neke druge snimke kada neki Ukrajinski specijalci ulaze u Bucu kako bi ocistili grad od navodnih ostataka Ruske vojske, imamo i jedan snimak tih istih jedinica gde jedan vojnik pita drugoga da li da puca na civile sa crnom trakom oko ruke (ima civila i sa BELOM TRAKOM), i na osnovu toga postoji verovatnoca da su te snage ubijale neke civile po gradu Buci.

Na snimcima ubijenih civila vidimo da ima dosta civila sa BELOM TRAKOM oko ruke, imamo slike na kojima su ubijeni civili na kojima se vidi Ruska humanitarna pomoc koja je deljena ljudima i predpostavka je da su Ukrajinci specijalci te civile likvidirali jer saradjuju sa okupatorom (to su vec ranije radili u nekim drugim delovima Ukrajine), zato i imamo na drugim snimcima da skoro svi civili leze na okrenuti licem prema zemlji, nova i cista odeca, nema krvi, nema rana od metaka, lesevi stoje i TRI NEDELJE i nema uopste raspadanja, nema caura, nema na zidovima otisci od metaka, i gradonacelnik Buce 01.03. se RADUJE sto je oslobodjena Buca i UOPSTE ne pominje nikakav masakr civila u njegovom gradu, nemamo nikakve informacije ni od civila i gradjana Buce o bilo kakvom masakru dok su Rusi bili u gradu do 31.03.

I to je tako sve do 04.04...... POTPUNA TISINA I NI JEDNA INFORMACIJA ILI BAR NAGOVESTAJ NEKOG MASAKRA U BUCI..... i posle tog datuma krece navodna medijska prica oko MASAKRA,.... ali videli smo gore kako su u stvari Ukrajinci REZIRALI navodan masakar od 01.04. do 04,04.....

Mrzi me da vidim da li ima nekih gresaka, mislim da je sve jasno da su Ukrajinci izrezirali masakar...... neka neko pozove Putina da procita ovo... z:shock:

Nisam mogo da ubacim jos jedan video, ovo je onaj video sa biciklistom :

Biciklista

Vidim da ne postoji ni prvi video, ovde ima :

Prvi video
 

markocheda

Domaćin
Moderator
Poruka
4.322
Ovako funkcionira mozak 98% rusofila, sudeći po njihovim pisanjima. Čim ja nešto stavim oni po matrici pišu gluposti bez da su pročitali na što odgovaraju. Simptomatično!
Tvoji postovi ovde su 100% antiruski orjentisani, što govori da nisi objektivan, tako da ne bi trebalo da se uzimaš u obzir, iz razloga jer ti to manjka.
Navijači nisu siguran info prenosnici.
 

Fring

Aktivan član
Poruka
1.806
Ramzan Kadirov oko 1.000 marinaca Oružanih snaga


Ukrajine koji su se predali "Više od hiljadu marinaca Oružanih snaga Ukrajine predalo se danas u Mariupolju. Među njima ima na stotine ranjenih. Ovo je pravi izbor.

kuda se obratiti i šta uradite sledeće, jer otpor je beskoristan, a borbenih snaga praktično nema. Deluju samo odvojene male grupe koje se iz nekog razloga plaše da izađu sa belom zastavom na ruske trupe.

Ne plašite se. Mislite na rodbinu , ranjenih, tuđih života, o tome kako zalutali metak može donijeti tragediju u kuću.

U utrobi Azovstala trenutno se nalazi oko dvije stotine ranjenika koji ne mogu dobiti medicinsku pomoć. Bilo bi bolje i za njih i za sve ostale da prekinu ovu besmislenu konfrontaciju i vrate se svojim porodicama.

Hvala vam što ste preduzeli ovaj korak. Ruske trupe bi ipak nastavile oslobađanje Mariupolja do gorkog kraja. A vaš današnji korak je svjestan izbor da izbjegnete nepotrebno i besmisleno krvoproliće.

Apelujem na one koji se još uvijek nalaze u podrumima i tunelima fabrike: znate da se prema zatvorenicima ponašamo kao prema ljudima. Izađi! Mislite na svoje porodice i porodice drugih, kao što je danas učinilo više od hiljadu marinaca."
 

Mej bregami

Buduća legenda
Poruka
28.106
Ali evo procitao sam do pola i shvatio da je glupost....ali ti se palis na to....
Kakvo je to stanje uma da spominješ paljenje. Stavio sam što ima veze sa temom, gdje se piše kako SAD više ne može pomagati Ukrajinu kao do sada.
Vjerojatno nisi došao do tog dijela, bilo ti previše slova za dešifriranje, počelo peći na tjemenu.

Ма 25k. После рата сви генерали ....


Какви војници каква задаћа, упали у котлић и остали тамо. Pogledajte prilog 1135682
I Rusi s njima.
 

Numb3r

Poznat
Poruka
7.373
...

Ne znam jel bio vec ovaj detlajniji snimak prilaska onog tenka....neposredno pred pucanje u onu grupu Ukropa...
Ukrop pobio Ukrope...(sem ako nije ruska diverzija), jer ga zbunio napusteni ruski transporter sa oznakom "V", kraj kojeg su se fotkali Ukropi...

https://vk.com/video-123538639_456280269

...
Ne ,ruski je tenk,ima O napred,oni kukavci V ili Z ocekivali.....pa sa 20m vidi se plave oznake na sve strane na vojnicima a i zastave na uniformi....imas posle kako rusi izvlae svoj transporter kad su pocistili taj haos sto napravio tenk
 

NEzgodan

Elita
Moderator
Poruka
20.067
...

Ne znam jel bio vec ovaj detlajniji snimak prilaska onog tenka....neposredno pred pucanje u onu grupu Ukropa...
Ukrop pobio Ukrope...(sem ako nije ruska diverzija), jer ga zbunio napusteni ruski transporter sa oznakom "V", kraj kojeg su se fotkali Ukropi...

https://vk.com/video-123538639_456280269

...
Kako je mogao da ga zbuni kad vojnici imaju vidljive plave oznake? Mozda je i neka medju-ukropska razmirica.
 

Numb3r

Poznat
Poruka
7.373
Kakvo je to stanje uma da spominješ paljenje. Stavio sam što ima veze sa temom, gdje se piše kako SAD više ne može pomagati Ukrajinu kao do sada.
Vjerojatno nisi došao do tog dijela, bilo ti previše slova za dešifriranje, počelo peći na tjemenu.


I Rusi s njima.
SAD nikad i nisu pomagale Ukrjaini,pomazu im da se uniste....procitoa sam 40000 hiljada zrtava i onda procitao ko je to napisao i onda isao srati
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.