Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?


  • Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle denacifikacije Ukrajne koja ce verovatno proci sa manjim razaranjima i lesevima....prelazi se na denacifikaciju Baltickih zemalja , Hrvatske i siptara na KiM....niti manjih regija niti vece mrznje prema Rusima - usput ce i da posete Cetinje i Sarajevo....reda radi....zdrelano v SSSR !!!

Putko nije u stanju ostvariti ni svoje želje i planove a di će još i tvoje želje.
 
Putko nije u stanju ostvariti ni svoje želje i planove a di će još i tvoje želje.
onda jurnuti na istok i Jasenovac formirati u Vrscu - umesto 700 tisuca za 2 mjeseca opleteti 6 milujuna ili svih 6.8 milijuna...nekakvih samozavanih srbo turaka potom sledeci logor iskuljucijvo za rusku djecu...od njih za 10-ak god pravilnoga katolickoga ucenja napraviti od te djece iz Moskve iz Peterburga prave cestite ustase koje ce konacno od Rusa uzeti taj jebeni plin i gas i naftu i rude i organe i sve sto treba...Pa majku vam ***** bacice vam Rusi nukearku po sred zagreba...izginulo 100 tisuce djece ?? Ljudska prava,LGBT zajednica?....1 Sarmat zdelano v SSSR od cjele neovisne Hrvatske pravi sprzenu zemlju za narednih 100 tisuca godina ....posle toga nece te imati koga da mrzite jel necete imati zraka da disete
 
Poslednja izmena:
U kom vi paralelnom svetu zivite ...300k ljudi od 25mil rezervista problem dici .. To su smesne tvrdnje..Ukri su na 8-oj mobilizaciji ..Tako da ..
Ma na 54-oj. I onda mi živimo u paralelnom svijetu. :) Ukri imaju na raspolaganju blizu milijun ljudi, naoružani sa vrhunskim naoružanjem. Tako da, pjevati će te borbene dok budu tjerali Ruse iz Ukrajine.

Samo vi slušajte Petroviće, Šešelje, kapetane Dragane i ostalu žgadiju. Tako ste i prošli zadnjih 30 godina.
 
STISKAJ TO DUGME PULE, RUKE TI SE POZLATILE! Neka nato ustase gore kao laste na zici!! :maramica: :maramica: :maramica: :maramica: :maramica:

p7-pleshakov-a-20151022.jpg



 
Ministar Šarping govorio je da je stadion u Prištini pretvoren u logor i da nijedan civilizovani Evropljanin ne može mirno da posmatra šta se Albancima tamo radi.

"Kada čujem da se u Prištini podiže koncentracioni logor, kada čujem da su dovedeni roditelji i nastavnici, i da se nastavnici streljaju pred decom", govorio je nemački ministar odbrane 1999. godine.


Nemački novinari pronašli su Šabana Keljmendija koji živi pored stadiona i ceo rat je bio u Prištini.

"Možete sami da se uverite, odavde gledamo direktno na stadion i može sve lepo da se vidi. Tamo tada nije bilo nijednog jedinog zarobljenika ili taoca. Stadion se uvek koristio samo kao pista za sletanje helikoptera", naveo je Keljmendi.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/78дана/story/2850/analize/3507509/nato-bombardovanje---pocelo-je-sa-jednom-lazi.html

Vi lazete sto zinete....
Ali tu ne pise ono sto si rekao u prvom postu
 
Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Odgovora
20.001
Pregleda
334.708
Odgovora
20.000
Pregleda
355.331

Back
Top