Opet na Krimu veselo. Taman postali ljubomorni misleci da su ih Ukrajinci zaboravili.
Jesu to Ukri dobili one rakete 300+ kilometara za koje su Rusi rekli da ne smiju biti isporučene Ukrajini ili će u suprotnom Rusija gađat New York

Opet na Krimu veselo. Taman postali ljubomorni misleci da su ih Ukrajinci zaboravili.
Схватићеш да не могу озбиљно да схватим неког ко прича о Авакс авионима и бомбама које носи, да не набрајам остале твоје генијалности, требало би ми месец дана.SS SNS je zvanicno objavio da ne priznaje rezultate referenduma u Ukrajini
Zato ce nastaviti da isporucuju naoruzanje Ukrima
Jesu to Ukri dobili one rakete 300+ kilometara za koje su Rusi rekli da ne smiju biti isporučene Ukrajini ili će u suprotnom Rusija gađat New York![]()
Od Tixog treba prepisivati kladionicu, samo suprotno od njega igrat ne možeš falitVidjelo se iz aviona sinoć da je to obična šarada i predstava. Kao kad u Hrvatskoj HDZ organizira predizborni skup. Otprilike tako.
Nego, jel na Tixi živ? Kako je podneo ovaj poraz? do prije 2-3 sata je pričao kako su Ukrajinci kod Limana gotovi.![]()
Tu-160 nosi 40 tona bombi. Ovih 300 000 će imati ulogu držanja linija na 1200 km.Izvini al danas je 1oktobar.
Prvih 15 do 20 dana se forsiralo i naprasno se stalo. Od marta nisu uspeli znacajnije da mrdnu, sve nesto na kasicicu, a nedeljama vec gube na hiljade kilometara teritorije, i nisu zaustavili to tim nekim imaginarnim jedinicama.
Ne znam koje su to jedinice koje mogu prebaciti a do sad nisu, ne znam koje to Iskandere mogu lansirati, a do sada nisu, ne znam koje suhoje i takticke bombardere mogu poslati a nisu. Koji to kalibar su mogli lansirati a nisu.
etc etc
kakvi porobljeni. osećaju se prirodno u svojoj državi. imaju građanska prava kao svi ostali.Jesi li se ti prijavio za regrutaciju? Sad ti je jedinstvena sansa da krenes u borbu protiv pederluka.
Ne moras odgovarati, pitanje je bilo retoricko. A to sto ce porobljeni narodi Sibira i Kavkza reci na cinjenicu da Putin indirektno nad njima vrsi genocid, imacemo priliku vidjeti uskoro, kada raspad Ruske Federacije pocne.
🇷🇺🇺🇦 Војници Оружаних снага Украјине упали су у заседу током напада на Јампољ
Ruska vojska nikada nije znala raditi ofanzivne akcije. Zadnji puta je to bilo u doba Carske RusijeUopšte nisu usamljen primer gde jedna strana prihvata enormne gubitke u živoj sili zarad sticanja strateške prednosti.
Problem Ukrajinaca je taj što su sa druge strane Rusi, sa sklonošću da prag bola podignu do neslućenih razmera i u potpunosti se udalje od trenutnog imidža ekspedicionog korpusa sa zadatkom izvođenja specijalne operacije.
Doktrina je termin koji sam upotrijebio da bi vama neznalicama malo dočarao situaciju.Ја те питам јел доктрина пуштање воде на непријтеља у нападу или слањ бригада да их заустави?
više je od 300,000 100%Tu-160 nosi 40 tona bombi. Ovih 300 000 će imati ulogu držanja linija na 1200 km.
Kad te jedinice bace na teren biće vruća zima.
Za Ruse težak, logično. Stići će ih ruka pravde i u Rusijisad ili će padne politički dogovor ili ide težak rat. vidiš oslobođeni i razmenjeni važni zarobljenici. povukli se rusi iz nekih oblasti....
Авакс носи више бомби бухахааTu-160 nosi 40 tona bombi. Ovih 300 000 će imati ulogu držanja linija na 1200 km.
Kad te jedinice bace na teren biće vruća zima.
Doktrina je termin koji sam upotrijebio da bi vama neznalicama malo dočarao situaciju.
Ponavljam ti, niko nije napao neprijatelja vodom, napadnute su komunikacije.
Treba li, nesrećniče od rođenja, da ti crtam?
Imaju pravo da za faktor 100 iznadproporcionalno ginu u usporedbi sa njihovim sugradjanima u Moskvi i Sankt Petersburgu.kakvi porobljeni. osećaju se prirodno u svojoj državi. imaju građanska prava kao svi ostali.
za koji će im andrag nacionalna ludara poput hrvatske. koja je pri tome i politički i ekonomski rob?
❗️🇷🇺Авион се запалио на аеродрому Бељбек у Севастопољу приликом слетања - Губернатор
Губернатор Севастопоља Михаил Развожајев рекао је да је ванредна ситуација на аеродрому Белбек. Тамо се, према речима спасилаца, авион запалио приликом слетања - излетео је са писте. Ватрогасна јединица је тренутно на лицу места.
Нешто раније, очевици су поделили снимке црног дима, који је видљив из разних насеља у близини Севастопоља.
https://t.me/razvozhaev/1145
Kada su Britanci i Francuzi pustili drzave da same organizuj svoju vlast, narod tih drzava je trazeci pravedniji sistem i vecu slobodu poceo i do danas nastavio da bezi bas u te zemlje koje su ih kolonizovale...Bezi od domacih lopova, nepravdednog sistema i ropstva... Dok u Rusiji danas potlaceni narodi idu da ratuju za nove teritorije koje ce koristiti vlastima i oligarsima...Nove sirovine od kojih ti narodi nece imati nista....to što su sada u sastavu rusije im je svakako bolje nego da su američka kolonija. šta ljudima vredi imati lažno nezavisnu državu i pri tom podržavati lgbt vrednosti i slične ujdurme ideoloških slepaca?
dobili su djoku, vidis da je izleteo avion i zapalio seJesu to Ukri dobili one rakete 300+ kilometara za koje su Rusi rekli da ne smiju biti isporučene Ukrajini ili će u suprotnom Rusija gađat New York![]()
ukre se ponadale da su gadjali oni... dok zelenski zapomaze, nato, primite me odmah, rusi se naostriliа аеродрому Белбек. Тамо се, према речима спасилаца, авион запалио приликом слетања - излетео је са писте.
Jaka zasjeda, Jampol je pao.🇷🇺🇺🇦 Војници Оружаних снага Украјине упали су у заседу током напада на Јампољ
Da su Rusi smatrali Liman strateški važnim ne bi ga branilo 500 Kozaka protiv 6000 Ukraša. Čini mi se da su Kozaci odradili zadatak i držali Liman 3 nedelje i vezali ukrajinske trupe dok se ne konsoliduje obrana na severu, nakon čega im je poslata pomoć (deo 58. armije, koja je uzged za kratko vreme pasivizirala Gruziju) da im omogući izvlačenje iz grada. Cenim da će se Rusi povući još dvadesetak kilometara.