Rusija pobeđuje zahvaljujući Kindžalima pa su USA 12 nosača aviona zbog njih postali kante

nesko101

Elita
Poruka
15.264
AUTORSKA
Zbog prozapadnih medija u Srbiji Srpski narod je zaslepeo i nije shvatio da Rusija ima moć gde može samo u jednom napadu uništiti sve američke nosače aviona sa svom tehnikom i posadom po 15.000 vojnika na svakom.
Hipersonično oružje je nezaustaljivo a moć tog oružja je zbog velike brzine toliko jak da bi bukvalno probio ceo nosač aviona kao da je od papira.Dokaz je probijeni armirani beton od sto osamdeset metara koji su dokazali sami Rusi celom Zapadu.
Zapad vojni to zna zato i ne sme da objavi zvaničan rat Rusiji a preko medija sve maskiraju i lažima i propagandom misle da dobiju rat.

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.901
Evo podataka o njoj
- Kinžal je hipersonična raketa koja se lansira iz vazduha sa dometom od 1.500 do 2.000 km. Može da nosi nuklearni teret od 480 kg. 33 puta je jača od bombe "Debelog čoveka" bačenog na Hirošimu, tvrde izveštaji.
- Nakon lansiranja, "Kinžal" ima ubrzanje od 4.900 km na sat i može dostići brzinu od 12.350 km na sat.
A ovo je dokazano u Ukrajini kad su unistili stab gde su bili vise od 100 metara pod zemljom
- Pretpostavlja se da "Kinžal" ima sposobnost da nanese "duboki udarac".

nesko101

Elita
Poruka
15.264
Evo podataka o njoj
- Kinžal je hipersonična raketa koja se lansira iz vazduha sa dometom od 1.500 do 2.000 km. Može da nosi nuklearni teret od 480 kg. 33 puta je jača od bombe "Debelog čoveka" bačenog na Hirošimu, tvrde izveštaji.
- Nakon lansiranja, "Kinžal" ima ubrzanje od 4.900 km na sat i može dostići brzinu od 12.350 km na sat.
A ovo je dokazano u Ukrajini kad su unistili stab gde su bili vise od 100 metara pod zemljom
Pogledaj snimak pa se ispravi .Ne sto nego sto osamdest metara.
ZATO MU JE I IME BODEŽ.
BUŠiiiiiiii .......bušiiiiii....ahahaha...

Frtajler

Buduća legenda
Poruka
41.116
Evo podataka o njoj
-33 puta je jača od bombe "Debelog čoveka" bačenog na Hirošimu

Okej, i službeno si pajac.

Poruka
7.432
Evo podataka o njoj

ma bre suština je u SARMATU koji leti oko zemlje kolko hoće i gadja šta hoće i kad hoće
A NIKO NE ZNA GDE JE!
jedino da ga vijaš gore po stratosferi, kad se uspenje najviše leti ko kondor....

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.901
ma bre suština je u SARMATU koji leti oko zemlje kolko hoće i gadja šta hoće i kad hoće
A NIKO NE ZNA GDE JE!
jedino da ga vijaš gore po stratosferi, kad se uspenje najviše leti ko kondor....
Eto ,to sto si ti naveo i ovo sto sam ja naveo je dovoljno da se normalan covek upristoji,medjutim zapadnjaci ocigledno misle da Rusi to nece upotrebiti u jednom momentu pa se sprdaju sa njima.

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.901
Kinžal 33x jači od Fat Mana?
Ajde se koncentriraj pa reci šta to znači.
Šta znači da je raketa "jača" od nuklearne bombe? I to 33x :lol:
Ne znam ja sta znaci,preneo sam tekst koji sam nasao.
Cinjenica je da je unistio bunker koji je bio vise od 100 metara pod zemljom,naravno armiran i sve po redu,a to atomska ne moze nikako.

Poruka
7.432
Eto ,to sto si ti naveo i ovo sto sam ja naveo je dovoljno da se normalan covek upristoji,medjutim zapadnjaci ocigledno misle da Rusi to nece upotrebiti u jednom momentu pa se sprdaju sa njima.

ne, već ih ne ZANIMA
oni imaju svoje božanstvo kome prinose KRVNE ŽRTVE.
i to je jedino o čemu brine da to zlo biće zadovolje.
a ako u tom zadovoljenju strada i ljudski rod i cela planeta? pa koga još to briga!
oni svu svoju moć duguju tim krvnim žrtvama koje im daju tehniku i moć vladanja drugim ljudima.
misliš da je ovoliko pokolja tek tako?!
a mogu biti i beskrvne, kad recimo u škotskoj poseku 14 000 000 stabala...

Frtajler

Buduća legenda
Poruka
41.116
Ne znam ja sta znaci,preneo sam tekst koji sam nasao.
Cinjenica je da je unistio bunker koji je bio vise od 100 metara pod zemljom,naravno armiran i sve po redu,a to atomska ne moze nikako.
Znači ne uptrebljavaš mozak nimalo nego copy paste, koga briga ako hvali Rusiju

Uništio bunker 100m pod zemljom, opet briljiraš :lol:

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.901
ne, već ih ne ZANIMA
oni imaju svoje božanstvo kome prinose KRVNE ŽRTVE.
i to je jedino o čemu brine da to zlo biće zadovolje.
a ako u tom zadovoljenju strada i ljudski rod i cela planeta? pa koga još to briga!
oni svu svoju moć duguju tim krvnim žrtvama koje im daju tehniku i moć vladanja drugim ljudima.
misliš da je ovoliko pokolja tek tako?!
a mogu biti i beskrvne, kad recimo u škotskoj poseku 14 000 000 stabala...
I tuzno i cudno i zapanjujuce je ali si u pravu,to je kao neka sekta.

Poruka
7.432
I tuzno i cudno i zapanjujuce je ali si u pravu,to je kao neka sekta.

pa nema šta, gledaj filmove, čitaj knjige, sve se vrti oko toga...
ovo što je EU to je zapravo RIM
RIM nije propao NIKADA samo su se rimske plemićke porodice SAKRILE
po severu italije, švajcarskoj ,austriji, bavarskoj,veneciji... i uz pomoć izdajničkih kelto-germanskih poglavica
vladale kelto-germanima, a sada i slovenima, osim rusa i srba