Rusija osuđuje pokušaj obojene revolucije u Srbiji; Lavrov: Prestanite sa takvom praksom!

:rtfm:
6168D2FB-9883-44DE-B52F-E5C45C7B92F7.jpeg

63D19B05-2155-4D3F-9F4B-966DE3DE2483.png

Tvoji stavovi na temi to jesu.

Ajde sad troluj negde drugde.

1) Da li je režimska propaganda krivotvorila izjavu Sergeja Lavrova?

DA/NE

2) Ako jeste, zašto je za tebe falsifikovanje izjave ministra spoljnih poslova Ruske federacije smešno (jer se tome smeješ)?

Hoćeš li i ovo pitanje izbeći?

DA/NE

2) Ako jeste, zašto je za tebe falsifikovanje izjave ministra spoljnih poslova Ruske federacije smešno (jer se tome smeješ)?

Samo neko ko je iznenada bez nekog povoda postao baš politički nepismen može da nastavlja da spinuje na ovu temu.

Jasno k’o beli dan.

DA/NE

Jednom rečju moraš na izbore, ništa na ovim sovjetskim plenumima sa javnom glasanjima.

Jednom rečju moraš na izbore, ništa na ovim sovjetskim plenumima sa javnom glasanjima.

Je li to znači da ti ipak smatraš da je to bio pokušaj falsifikata reči ministra Lavrova — na koji si i ti sâm bio, do sada (sada ti je jasnije šta je, zapravo, istina), naseo?

Je li to znači da ti ipak smatraš da je to bio pokušaj falsifikata reči ministra Lavrova — na koji si i ti sâm bio, do sada (sada ti je jasnije šta je, zapravo, istina), naseo?
Malo manje euforije.

P.S.
Kao da su YT i Google malo promenili algoritme pretrage, da li si i ti zapazio?

Troluj, troluj,

Pa ti si upravo taj koji troluje. Ja ti postavim jedno pitanje, a ti vrlo konzistentno izbegavaš da pružiš odgovor, pa još čak i pišeš nekakve nekakve totalno nepovezane gluposti.

Pogledaj šta si sam napisao, iznad:

👇

nećeš ponovo na vlast.

Ovo si ti sam napisao, svojim rukama. Niko ti nije oteo tastaturu i podmetnuo ti ove izad reči. Sam si ih ti ovde uputio meni. Zar ne?

Šta ovo sad treba da ti znaci? Kako shvatiti, sem kao pokušaj trolovanja?

Back