Vidi,ona poruka je bila namenjena i poslana 38-maku...Dakle,ubacio si se.Na stranu to što si se ubacio,ubacujem se i ja kada vidim nešto zanimljivo,ništa loše.
Nego,odakle ti pravo da me nazivaš lažovom i da mi karikiraš neku priču ovde?Ja apsolutno ništa nisam napisao vezano za bilo koga,samo sam,istom onom forumašu napisao da revolucije neće biti.
Inače,kada si se već našao prozvanim onda da ti i napišem ponešto na tu temu što si je potegao.Nije bitan broj ljudi koji nisu Srbi,nije bitno ni to što nisu Srbi,koliko činjenica da se nešto iza brda valja,a ovi blokatori samo doprinose da se narod počne lomiti jesu li u pravu,jer,pobogu,studenti su to,mladost je to,neiskvareno je to.Zar ne?
U suštini je obrnuto,njih koristi neko sa strane na vrlo perfidan način,jer se i očekivalo da će narod biti slab na "našu" decu.Ako hoćeš da institucije rade bez pritisaka i po zakonu,izađi među te ljude koji pokušavaju da izazovu nemire i saopšti im da su već preterali,jer im je država izašla u susret,a oni ne reaguju na to.Problem je što njih ne zanima rad institucija,nego ih nosi neki revolucionarni naboj,pa hoće da se oni pitaju i da oni određuju,a znamo da to tako ne može.Postoji ustav.Postoje zakoni.Hajde da poštujemo zakone.