Rusija objavila novu vojnu pretnju NATO-u

takoe.nek dodje i do vucica, a mozda i tebi zakaci okrajak doopeta.:p:mrgreen: :klap: :cool:
Ja cu da prezivim,Bog me cuva.Devet puta me sacuvo da nije tako ne bi me bilo ovde.Ako te lazem mis mi se slogiro ne pomako se dabogda.Salu na stranu ovo je istina, ker bio ako te lazem. Devet puta sam bio u prilici da me nema vise neka sila me sacuvala.Verovatno Bog.

Ja cu da prezivim,Bog me cuva.Devet puta me sacuvo da nije tako ne bi me bilo ovde.Ako te lazem mis mi se slogiro ne pomako se dabogda.Salu na stranu ovo je istina, ker bio ako te lazem. Devet puta sam bio u prilici da me nema vise neka sila me sacuvala.Verovatno Bog.
Pa gledaj onda desetu sansu da prozivis u miru, a ne u ratnom huskanju. ;)

Plasim se ovaj Vucic da me ne ubije,nije me ubio snajper,minobacac,cirada od kamiona je bila suplja ko sito osto sam ziv ali kad vidim ovog p*edera i slinavka na tv-u skoci mi pritisak nije mi dobro.
Gresis u pristupu. Treba uopste da se ne plasis da se desi obrnuto... ;) :cool: p.s.ne mislim ti licno njega, vec neko drugi... :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Gresis u pristupu. Treba uopste da se ne plasis da se desi obrnuto... ;) :cool: p.s.ne mislim ti licno njega, vec neko drugi... :mrgreen:
Ja se boga ne bojim znam da on zna da sam ispravan u svakom smislu a da se bojim Vucica i njegovih prknoduvaca, smesno.Jos jednom se pokazalo ko su Vucic i ovi oko njega.Tolika deca stradala niko se nije osetio odgovornim pricaju nekakve nebuloze igrice,internet sve sta nevalja dolazi sa zapada.U Japanu voz iskoci iz sina ministar podnese ostavku.A ovi kerovi bar da hoce da podviju rep i da cute ma jok oni imaju opravdanje za sve neko je drugi kriv.Sve su to govna koja zive na grbaci sirotinje ali doci ce ovom narodu iz dupeta u glavu samo bice tad kasno.

Rusija je u sredu saopštila da bi mogla da uzvrati vojnim merama ako NATO iskoristi teritoriju Finske.

Upozorenje je stiglo od portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove, koja je komentarisala izveštaj da bi američka vojska mogla da postavi trupe u finske baze.

Finski list Helsingin Sanomat (Helsinki Nevs) je u ponedeljak izvestio da je zvaničnik finskog ministarstva spoljnih poslova Mikael Antel rekao da bi razgovori o novom sporazumu o saradnji u oblasti odbrane između Helsinkija i Vašingtona mogli omogućiti izgradnju nove vojne infrastrukture na tlu Finske.

Antel je za list rekao da sporazum ne samo da bi povećao nedavno članstvo Finske u NATO-u, već bi takođe mogao dovesti do toga da američki vojnici budu raspoređeni u baze u blizini granice Rusije sa Finskom.

„Pomno pratimo planove NATO-a u vezi sa Finskom“, rekla je Zaharova tokom brifinga za novinare, prenosi Tass, novinska agencija ruske vlade. „Potvrđujemo da će Rusija biti prinuđena da preduzme uzvratne mere kako vojno-tehničke, tako i druge prirode kako bi obuzdala pretnje našoj nacionalnoj bezbednosti koje se pojavljuju u vezi sa tim.

Zaharova je dodala da Moskva sve planove u vezi sa američkim trupama u Finskoj vidi kao gubitak suvereniteta Helsinkija.

link
AA1aHcA6.img

Verujem da će Rusi da urade tačno to što su rekli.
a sta ce to da urade? da rasporede nove snage na granici sa Finskom, da pojacaju vojnu infrastrukturu ..................?
Kako u usima normlanog sveta zvuci odgovor Rusije na slanje zapadnog naoruzanja ukrajini..........? "NEMOJ DA SE NATO IGRA ZIVOTOM PA DA SALJE ORUZJE UKRAJINI..........ODGOVOR CE BITI MUNJEVIT...........SVAKI TENK KOJI USAO U UKRAJINU POSTACE LEGITIMNA META I BICE UNISTEN............" !!!!!
Zar je to odgovor ? Rusija je bez ikakvih problema trebala napasti Finsku pre ulaska u NATO, a moze i sada jer CLAN 5 , u praksi znaci, aktivirace se samo ako neko napadne Ameriku ili Englesku. Za ostale NATO-zemlje clan 5 ce se zaobici.
Proces NATO-odgovora Rusiji radi napada na Finsku sveo bi se na isti nacin kao i za Ukrajinu.............SAMO STO SU ZAPADNI VOJNI KAPACITETI POTPUNO ISCRPLJENI U UKRAJINI TAKO DA BI FINSKA BILA PREPUSTENA UNISTENJU.
Strateska greska Rusije zato sto ne intervenise u Finskoj. Bio bilo bi to ujedno i otreznjenje za Svedsku.
Rusija mora shvatiti da anglo-amerika ne vodi rat oruzjem i politikom vec medijskom propagandom. I nikada se anglo-amerika nece usuditi da reskira svoje blagostanje radi nekakve Finske , ukrajine, crne gore, nemacke..............

Nikako mi nije jasno zašto toliko žentaju od toga što ih NATO okružuje. Pa zar nemaju sarmate i nuklearne podmornice u blizini Evrope i Severne Amerike. Nije ovo više 18. vek pa da ih neko osvoji na juriš.
А зашто је Кенеди био спреман да отпочне рат због совјетских ракета на Куби?
Питам за пријатеља.

Финска већ сада губи огроман новац због уласка у НАТО.
Имали су огромне привилегије и живели на конто истих. Као неко ко је више пута боравио у Финској, видео сам како су то користили. Земља са суровом климом с одличним стандардом. Шта мислите где су зарађивали највећи део новца?
Сад, пошто су раскинули уговор о изградњи НЕ, коју је Русија требало да изгради, на основу раскида мораће да исплате одштету од пар милијарди $.
Уз то, нема више јефтиног гаса и многих сировина за њихову индустрију.
Руси више не дозвољавају да Финци пуне резервоаре у Русији а гориво је скупље интондрадтично. У Русији 0,6€ у Финској 2€. Ту је о храна и много тога. Огроман број Финаца снабдевао се у Русији. Тога више нема.

A zašto NATO zentuje od Rusije pa mora da navlači naoružanje na njenu granicu? Zar nemaju bombe da ih gadjaju iz daljine?
To su crvene linije...

Kad završe sa Rusima po već znanom scenariju preći će na većeg neprijatelja...

Ne mogu Rusi vojnom doktrinom držati režim večno... Putin je samo vrh piramidice...

Slobodan svet je, ili si sa nama ili nisi. Gde niko od znanih nije na vrhu piramide, jer ta piramida i nema vrh...nastavlja se i dobija oblik večne piramide volje za kontrolom slobode...

Kao recimo 4rka...u kojoj je nepoznat broj koliko ih je u međusloju gde piše da je broj 4...

pyramid-pattern-programs-in-java.png

Besni, ljuti i uplašeni Rusi su piramida patern 6 a tkzv Slobodni svet piramida 4 sa slojem od klase zvane Vladari Sveta...

9 je simbol Zelenskog...
A Putin zadnja/prva svirala kod Rusa...
Ako ga ne zameni Zaharova...ipak je Z rat...

Rat žena sa ženama...najmoderniji rat do sada, na dugme...

Poslednja izmena:

Back