radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.068
Putine stiskaj dumice przi bezboznike njima je djavo bog.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
takoe.nek dodje i do vucica, a mozda i tebi zakaci okrajak doopeta.Putine stiskaj dumice przi bezboznike njima je djavo bog.
Ja cu da prezivim,Bog me cuva.Devet puta me sacuvo da nije tako ne bi me bilo ovde.Ako te lazem mis mi se slogiro ne pomako se dabogda.Salu na stranu ovo je istina, ker bio ako te lazem. Devet puta sam bio u prilici da me nema vise neka sila me sacuvala.Verovatno Bog.takoe.nek dodje i do vucica, a mozda i tebi zakaci okrajak doopeta.![]()
![]()
![]()
Pa gledaj onda desetu sansu da prozivis u miru, a ne u ratnom huskanju.Ja cu da prezivim,Bog me cuva.Devet puta me sacuvo da nije tako ne bi me bilo ovde.Ako te lazem mis mi se slogiro ne pomako se dabogda.Salu na stranu ovo je istina, ker bio ako te lazem. Devet puta sam bio u prilici da me nema vise neka sila me sacuvala.Verovatno Bog.
Plasim se ovajVucic da me ne ubije,nije me ubio snajper,minobacac,cirada od kamiona je bila suplja ko sito osto sam ziv ali kad vidim ovog p*edera i slinavka na tv-u skoci mi pritisak nije mi dobro.Pa gledaj onda desetu sansu da prozivis u miru, a ne u ratnom huskanju.![]()
Gresis u pristupu. Treba uopste da se ne plasis da se desi obrnuto...Plasim se ovaj Vucic da me ne ubije,nije me ubio snajper,minobacac,cirada od kamiona je bila suplja ko sito osto sam ziv ali kad vidim ovog p*edera i slinavka na tv-u skoci mi pritisak nije mi dobro.
Ja se boga ne bojim znam da on zna da sam ispravan u svakom smislu a da se bojim Vucica i njegovih prknoduvaca, smesno.Jos jednom se pokazalo ko su Vucic i ovi oko njega.Tolika deca stradala niko se nije osetio odgovornim pricaju nekakve nebuloze igrice,internet sve sta nevalja dolazi sa zapada.U Japanu voz iskoci iz sina ministar podnese ostavku.A ovi kerovi bar da hoce da podviju rep i da cute ma jok oni imaju opravdanje za sve neko je drugi kriv.Sve su to govna koja zive na grbaci sirotinje ali doci ce ovom narodu iz dupeta u glavu samo bice tad kasno.Gresis u pristupu. Treba uopste da se ne plasis da se desi obrnuto...![]()
p.s.ne mislim ti licno njega, vec neko drugi...
![]()
a sta ce to da urade? da rasporede nove snage na granici sa Finskom, da pojacaju vojnu infrastrukturu ..................?Rusija je u sredu saopštila da bi mogla da uzvrati vojnim merama ako NATO iskoristi teritoriju Finske.
Upozorenje je stiglo od portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove, koja je komentarisala izveštaj da bi američka vojska mogla da postavi trupe u finske baze.
Finski list Helsingin Sanomat (Helsinki Nevs) je u ponedeljak izvestio da je zvaničnik finskog ministarstva spoljnih poslova Mikael Antel rekao da bi razgovori o novom sporazumu o saradnji u oblasti odbrane između Helsinkija i Vašingtona mogli omogućiti izgradnju nove vojne infrastrukture na tlu Finske.
Antel je za list rekao da sporazum ne samo da bi povećao nedavno članstvo Finske u NATO-u, već bi takođe mogao dovesti do toga da američki vojnici budu raspoređeni u baze u blizini granice Rusije sa Finskom.
„Pomno pratimo planove NATO-a u vezi sa Finskom“, rekla je Zaharova tokom brifinga za novinare, prenosi Tass, novinska agencija ruske vlade. „Potvrđujemo da će Rusija biti prinuđena da preduzme uzvratne mere kako vojno-tehničke, tako i druge prirode kako bi obuzdala pretnje našoj nacionalnoj bezbednosti koje se pojavljuju u vezi sa tim.
Zaharova je dodala da Moskva sve planove u vezi sa američkim trupama u Finskoj vidi kao gubitak suvereniteta Helsinkija.
link
![]()
Verujem da će Rusi da urade tačno to što su rekli.
А зашто је Кенеди био спреман да отпочне рат због совјетских ракета на Куби?Nikako mi nije jasno zašto toliko žentaju od toga što ih NATO okružuje. Pa zar nemaju sarmate i nuklearne podmornice u blizini Evrope i Severne Amerike. Nije ovo više 18. vek pa da ih neko osvoji na juriš.
Zato sto su Rusi koji bi nekog stvarno i gadjali time..А зашто је Кенеди био спреман да отпочне рат због совјетских ракета на Куби?
Питам за пријатеља.
Koji mi, ja nisam Rus? Ali ako misliš na Ruse (samo ne umeš da se izraziš) da, pobedili su u dve najveće bitke u ovom sukobu a sad privode kraju i treću bitku.Opet ste pobedili.
To su crvene linije...A zašto NATO zentuje od Rusije pa mora da navlači naoružanje na njenu granicu? Zar nemaju bombe da ih gadjaju iz daljine?