Rusija: Najavljen zakon kojim se zabranjuje surogat rađanje

maybell

Domaćin
Poruka
3.539
Ne prodaš ga. Unajme te da nosiš to dete...

Najviše iz sebičnih razloga verovatno ali ima i opravdanih. I radiš to svojevoljno, zdrava si..
prodas ga, dobijes pare za to..
rade svojevoljno i zbog novca uglavnom jer su siromašni, ali tako mi je užasno to razdvajanje deteta od biološke majke za koju je instinktivno vezano, posebno po rođenju..

4thman

Poznat
Poruka
8.244
prodas ga, dobijes pare za to..
rade svojevoljno i zbog novca uglavnom jer su siromašni, ali tako mi je užasno to razdvajanje deteta od biološke majke za koju je instinktivno vezano, posebno po rođenju..
da samo ne bira seme, unajmljena je za taj posao. A tržište određuje cenu. I traže se zdrave...

A to sa instiktima sve je do navike...
Prihvatanja...

Mnogo dece ima koji nemaju biološke roditelje pa prežive i žive...

maybell

Domaćin
Poruka
3.539
da samo ne bira seme, unajmljena je za taj posao. A tržište određuje cenu. I traže se zdrave...

A to sa instiktima sve je do navike...
Prihvatanja...

Mnogo dece ima koji nemaju biološke roditelje pa prežive i žive...
Unajmljena za posao i trziste odredjuje cenu, sve to mi upravo zvuci previse robotizano i bez imalo empatije..
Beba nema naviku, vec instikt..i to ga debili narusavaju zbog njihovih bolesnih experimenata i zahteva..

Mystic+

Legenda
Poruka
74.759
Јел стварно морамо имати све што пожелимо, па и против природе?
И Мајкл Џексон је хтео да буде белац.
И ја можда хоћу да скачем са мотком али немам те предиспозиције. Или да певам, а није ми природа дала тај дар.
Неко се роди без руку, хоће их, али нема.
Тако и ово. Не можеш да родиш дете. Помири се са тим! И усвоји. Или немој.

Transhumaniyam odavno је поставио темеље, чека се још мало да узнапредује симбиоза биологије и технологије (био-технологије)