Podržavati gej parove u pravu na "svoje" potomstvo putem surogat majčinstva je direktno izrabljivanje žena, njihovo svođenje na nižu vrstu manje vrednosti, koju mogu da kupe, iskoriste i odbace. Isključivo siromašne žene, jer im je opstanak u pitanju, njih ili njihove dece, bogate takve usluge ne pružaju.
Nije mi jasno kako to ljudi ne vide.
Problem je sto mi (Balkan) skoro da i nemamo mladih ljudi koji misle svojom glavom, stavise, istina je da je prosjecni IQ na veoma niskom nivou.
Recimo zenske osobe koje su 'feministkinje' i neki slicni pokreti su
influensovani nekim drugim ljudima, iz nekih drugih zemalja, pa je to drustvenim mrezama doslo do nas.
Mali IQ ne umije nista drugo bez da kopira ono sto u trenutku djeluje kul, drugacije, zanimljivo...sta god, samo da je nesto novo i da neko tamo ima hiljade lajkova zbog toga sto radi (!?).
Pa takvi ljudi dozivljavaju normalnu osobu kao zaostalu jer nema tviter, jer ne prati neku narkomanku iz Njemacke recimo, koja ne zna sta ce od svog zivota pa se skida gola u javnosti - u znak nekog protesta.
Sve se vrti oko toga, internetom i drustvenim mrezama smo se povezali sa svijetom, a bili smo previse obicni i previse normalni za bijeli svijet - dok nas unistavaju sa malim platama od kojih se jedva prezivljava dok sav taj bijeli svijet ima 10x vise.
Nije tesko IQ 80 doci do zakljucka kako su amerikanci bolji i pametniji i vise znaju a mi smo ludaci.