Rusija kosmička supersila

Tehnički gledano si u pravu jer su to sve male bedne zemljice pod vlašću većih sila. Prva veća kriza i propast evo njih opet pod kapom jugoslavije.
Preciznije to su teritorije otrgnute od srpskog faktora i asimilovane su u druge vere, i kao nagradu za izdaju dobili su nacije. Ali u stvarnosti moze da se kaze da je populacija izrabljavana, kolonizovana, primili strani uticaj kulturu religiju i sada aj jovo nanovo vade se ikone Sv. Nikole sa tavana...
 
Kako da izabere favorita kada on ne zna ni ko je.

Zna da okaci zeleni pravougaonik i da melje nebuloze i da provocira Srbe na srpskom forumu.

Nek napise javno nacionalnost, ne moze jer je doslo vreme da su svi nesrbi na balkanu postali gradjani treceg reda. Znaju svi sta ih ceka. Ne kevce pas jer je srecan nego je uplasen za goli opstanak. Promenila se igra. Ebemu zivot kada svakih nekoliko generacija menjate i veru i naciju i lokaciju daj konopac da se obesim sa puskom na sred Dunava.
Nesrb se postaje kada primaš platu u dolarima, evrima ili radiš za neku kolonijalističku firmu a takvih je hiljade u srbiji uopšte na balkanu. Kolonijalisti koji sisaju krv srpskom narodu!
 
Putin je rekao u jednom obracanju sudbina generacija Rusa ovakva i onakva. Nama je zapalo da vracamo teritorije. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

E sad, nista manje ne ceka ni Srbiju od vracanja teritorija, e tu vidim zabrinutost nesrba na krstarici. Pa za deceniju dve Srbija kuca na vrata.

Dobar tek decki.

Oooo dobar dan. Tu smo da vas asimilujemo u srpski faktor. Izvolite tebra novi zidni i crkveni kalendar.
Skinite ikone Sv. Nikole sa tavana. I da, udzbenik srpskog jezika i knjizevnosti. I da, preimenovali smo namenu vasih verskih objekata, od danas ce tu svestenici srpske pravoslavne crkve da se loguju leveluju hantera i bacaju manu, znaci mojne da nisi redovan u crkvu. Od danas si Srbin a mi cemo ocenjivati tvoju transformaciju. I tako.
 
Nikakvog ubijanja pre nije bilo, a nemoj poistovećivati istoriju i propagandu.
Nije, jer nacisti ne broje nevinu rusku decu ...Zar te stvarno nije sramota da si toliki monstrum?

UKRAJINA - DECA.jpg
 
Evo @dlugomir hoces i @Frtajler hocete li vi sutra mirno preci pod srpski faktor ili cemo morati da se ubedjujemo?

Hocete li mirno staviti ikonu Sv. Nikole i poci redovno u crkvu? Hocete biti cestiti srpski domacini ili nes? Hocete slati saljive posalice za farbanje jaja na uskrs jel nes? A srpsku novu godinu da zaslavite sa nama?
Za početak, ne vjerujem u izmišljena bića nakon svoje šeste ili sedme godine
 
Što se hrvata tiče uglavnom može nela nacija da se raščlani po poreklu imenima i prezimenima. Kada odbiješ pokatoličene srbe, italijane, austrijance, poljake, nemce i mađare - ne ostane bukvalno ništa sem nacionalizma koji ih čvrsto povezuje. Čim mržnja malo oslabi odmah se narod huška preko javnih servisa za informisanje i podižu tenzije.
 
Svi narodi su izmišljeni.
Ti misliš da je to fizikalna, matematička, astronomska i biološka činjenica?
Nije. Srbi su izmišljeni jednog dana, baš kao i svi ostali.
Kako da ti nježno kažem: ne postojiš :lol:
Mozes ti ziveti u matriksu niko ti ne brani. Ali u nekom paralelnom univerzumu, u stvarnosti Srbija ti kuca na vrata.

Bok decki.

OOOO DOBAR DAN. MI SMO IZ DENACIFIKACIJE.
Zatvorite sve prozore i vrata da istrebimo pacove.
Zatim ce svestenik SPC malo da te izudara kandilom i poprska svetom vodom, nisi vise ni Hrvoje, ni Osman, od danas je tvoje krsteno ime Bogoljub. Sedi, Bogoljube, dok sveti otac Igumanije ne pripremi aparaturu za mucenje, krst svetu vodicu i kandilo pa da obavimo obred isterivanja djavola iz tebe. Sace budes vernik. Nek se zove Bogoljub.

 
Pa moraš jednostavno ili si za ameriku koja stalno vodi ratove po celom svetu i pljačka/ubija ili za rusiju koja je kroz istoriju bila stalno napadana i ovakve stvari kao štose danas dešavaju u ukrajini je čist odgovor na nacističku propagandu.

Evropa je tonkur to smo apsolvirali.
Ustvari i Rusija / SSSR je itekako vodila ratove. Nešto manje od SAD, ali to je pre svega zato što imaju manje para, a ne i manje volje. Ne misliš valjda da im je veliku teritoriju neko poklonio? Ne, bilo je tu otimanja itekako. I sadašnji rat uglavnom vodi zbog toga. Prema tome imamo dve supersile sklone otimanju i zašto bih onda navijao za njih? Mi smo bili žrtve otimanja, a Ukrajina je to sad. Navijam za žrtve. Zato kažem da su nam Ukrajinci zapravo bliži od Rusa.
 

Back
Top