Rusija kosmička supersila

KPCTAHK

Iskusan
Banovan
Poruka
5.600
Po obicaju, nije ti odgovorio, verovatno nije video slike.
Mislim da moderatorima ne treba da stoji titula moderator u forumima koje ne uredjuju, jer ako sramote sebe, ne treba da sramote forum.
Ne mogu da verujem da takvi moderatori uopšte postoje ...Da li se vlasnici ovog medija takvih moderatora stide? I sam naziv moderator mi je nekako glupav, šta oni to modernizuju i usklađuju sa ovovremenim trendovima ... Pravilnije bi ih bilo nazvati administratori, a još pravilnije cenzori, jer "moderatorima" na ovom mediju to i jeste nešto najdraže. Vole da nameću percepciju samo onoga što se njima sviđa, a sputavaju svako drugačije razmišljanje...
 

KPCTAHK

Iskusan
Banovan
Poruka
5.600
Ustvari i Rusija / SSSR je itekako vodila ratove. Nešto manje od SAD, ali to je pre svega zato što imaju manje para, a ne i manje volje.
Lažeš, jer SSSR, a kasnije i RF, su samo na poziv pomagali državama kojima su Ameri nametali građanski rat - Kuba, Avganista, Sirija i sl ...Rusi nikada, baš nikada, nisu napali nikoga kako bi ih porobili, pokrali, razorili i na vlast doveli svoje marionete ...
 

JMS580

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
383
Ustvari i Rusija / SSSR je itekako vodila ratove. Nešto manje od SAD, ali to je pre svega zato što imaju manje para, a ne i manje volje. Ne misliš valjda da im je veliku teritoriju neko poklonio? Ne, bilo je tu otimanja itekako. I sadašnji rat uglavnom vodi zbog toga. Prema tome imamo dve supersile sklone otimanju i zašto bih onda navijao za njih? Mi smo bili žrtve otimanja, a Ukrajina je to sad. Navijam za žrtve. Zato kažem da su nam Ukrajinci zapravo bliži od Rusa.
Primetio sam da kačiš postove sa određenim tvrdnjama ali da ne odgovaram na pitanja kada se traži da tvoju tvrdnju argumentuješ.
Sada ubacuješ ovaj post koji suštinski ne donosi nikakav kvalitet diskusiji.
Ko iole prati istoriju zna da je u savremenoj istoriji SAD rekorder po broju ratova i to isključivo na tuđoj teritoriji.
Ajmo ovako, zbog kvaliteta diskusije, umesto paušalne ocene da se navedu konkretni podaci koji su relevantni i uporedivi.
Ne moramo ići u XIX vek, ajmo od WWIi pa na ovamo?
Nadam se da nećeš opet ignorisati pitanje?
 

Frtajler

Buduća legenda
Poruka
30.748
Problem je to što ti ne znaš da praviš nacionalnu i državnu pripadnost ... Svi građani Hrvatske, ne gledajući njihovu veroispovest, su Hrvatini, a Hrvati su pokatoličeno Srbi ...Jezik je taj koji pokazuje i dokazuje etničku pripadnost ... Biće da te gen Srbina u tebi jako iritira, zato ti đavo dušom dominira ...
Evo Srbin sam
Jesi sada zadovoljan i možeš mirno na zudić kod dućana?
 

Frtajler

Buduća legenda
Poruka
30.748
Tvoj maternji jezik je srpski, a hrvatski znaš koliko i ja - ništa, jer čajkavštima od Ljudevita gaja nije više u opticaju ni kod ustaša ... Dakle ćuti i slobodno se, zbog gluposti koje pišeš, sam na sebe ljuti ...Uvenućeš kao listak žuti ... :rotf: :pop:
Srbin sam i pričam srbski.
Ustaša, ali Srbin. Bilo je i generala takvih, da se ne čudiš previše.
 
Poslednja izmena:
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.