Rusija kažnjena zbog rasizma i divljanja navijača u Poljskoj

VERTIGON

Veoma poznat
Poruka
14.877
Nacizam je bio i ostao Nemačko tlo. Samo ima mali dodatak. Onih 300.000 nacista i SS-ovaca koje su "spasili" Amerikanci posle 2.SV od današnje Amerike su napravili najvećeg nacističkog lidera koji se otrgnuo uzici sa namerom da postane najveće varvarsko i najkrvoločnije pleme u istoriji čovečanstva.

fasizam u osnovnom obliku i nacizam kao evolucija istog su u velikom uzlaznom trendu svuda. u nemackim pokrajinama nacisti otvoreno dolaze u parlament ne krijuci svoja obelezja...isto je i svuda po evropi, ekstremna desnica jaca nego ikada i trend se nastavlja...

sin dimitrije

Iskusan
Banovan
Poruka
6.335
Pa jasno .. to je i zbunilo Ruske navijace ..... mislili su da da cesi nesto muljaju .... uostalom , taj je neki trkac na duge staze ...i to dopingovan ... sto je dodatno revoltiralo navijace ...

rusija je bar velika, ima naroda i nacija raznoraznih, svih boja i velicina. takva je i sva vlast, takva je i moskva. i njih zvati rasistima je budalasto tj onaj ko to uradi je bolesan i budala
ceska je mala zemlja, malena. cesi se pederisu kad moraju time da se sluze. sutra ce da se odreknu tradicije u pravljenju piva. gde prodje uze ide i june.

Gusar DS

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.421
Koliko ja vidim na priloženoj fotrografiji u novinskom članku Rusi nose boje svoje zemlje,ne vidim nikakve svastike ili boje nemačke zastave.O kakvom nacizmu pričaš crni Tomice?

Zar je ova mlada žena zaslužila prebijanje od strane okrutnih pandura Tomice?

v247671p0.jpg

Ovo je nacizam na delu Tomice,grubo iživljavanje i prekoračivanje službene dužnosti.

Njih deset na par sirotih momaka.Sramota.

poland-fans.jpg

Ne diraj policiju koja je nastala na najlepšim treadicijama 3. Rajha.

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Пушкинов деда по мајчиној страни је био црнац из Етиопије. Етиопљани су семити, јер говоре семитским језиком (као и Јевреји и Арапи), иако су тамне пути као и други народи источне Африке. дакле, Руси који су се изругивали чешком фудбалеру, ругали су се истовремено и једном од највећих Руса у историји. значи, шљам невиђен.

I moja prababa je bila neka Vlahinja pa ja nisam Vlah,ajd ne lupaj svega ti.:lol:

★TSG★

Iskusan
Poruka
6.549
Koliko ja vidim na priloženoj fotrografiji u novinskom članku Rusi nose boje svoje zemlje,ne vidim nikakve svastike ili boje nemačke zastave.O kakvom nacizmu pričaš crni Tomice?

Zar je ova mlada žena zaslužila prebijanje od strane okrutnih pandura Tomice?

v247671p0.jpg

Ovo je nacizam na delu Tomice,grubo iživljavanje i prekoračivanje službene dužnosti.

Njih deset na par sirotih momaka.Sramota.

poland-fans.jpg

Prvo, postavi sliku na kojoj panduri tuku tu mladu ženu.

Drugo, fašizam je kada policija hapsi huligane koji jedni drugima razbijaju glave (inače, prilikom te masovne tuče je uhapšeno više Poljaka nego Rusa)?

Smešan si.

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Prvo, postavi sliku na kojoj panduri tuku tu mladu ženu.

Drugo, fašizam je kada policija hapsi huligane koji jedni drugima razbijaju glave (inače, prilikom te masovne tuče je uhapšeno više Poljaka nego Rusa)?

Smešan si.

Pa naravno da je uhapšeno više Poljaka kada su više divljali.Šta su tražili to su i zaslužili.Da nije bilo njihovih provokacija,miran ruski narod bi sedeo i gledao utakmicu.

A šta ti misliš da u tom krvavom piru ,poljska policija nije dohvatila pendrekom i neku Ruskinju?

Statler and Waldorf

Buduća legenda
Poruka
41.278
I moja prababa je bila neka Vlahinja pa ja nisam Vlah,ajd ne lupaj svega ti.:lol:

наравно да си пореклом Влах. у етногенези српског народа највећим делом су учествовали Власи (староседелачко становништво Балкана), далеко већим него Словени.

sin dimitrije

Iskusan
Banovan
Poruka
6.335
наравно да си пореклом Влах. у етногенези српског народа највећим делом су учествовали Власи (староседелачко становништво Балкана), далеко већим него Словени.

znaci i hrvati su 95% srbi. nikad hrvatska nije postojala, bar ne ovakva. njih je napravilo katolicanstvo

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751

:eek:

A sad sam i Vlah???? Kakva gruba uvreda moje ličnosti.

O tom pseudoistorijskom baljezganju navodnog nastanka Srba od Vlaha se šire raspravljalo ovde:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/537000-Pitanje-Vlaha-Cetinske-županije-u-XV-stoljeću

Ali mi pričamo o iživljavanju poljske policije nad Rusima,a ne o Vlasima.

★TSG★

Iskusan
Poruka
6.549

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
***** evropsko prvenstvo, ja čekam svetsko prvenstvo 2018-te, to će biti spektakl!!!

article-1335018-0C529F9C000005DC-153_634x479.jpg

http://3.***************/_1OeIXAETD7g/TPfkLfZgjXI/AAAAAAAAALA/iQq9a31MID0/s1600/stadion%2Brusia%2Bwordcup%2B2018_1.jpg

russiaworldcupbidcities.jpg

Vidiš to je mogući stvarni razlog tobožnjeg ruskog "rasizma i šovinizma" .Rusija je domaćin svetskog prvenstva 2018. pa se izgleda priprema teren da se Rusiji oduzme pravo na organizaciju pod ovakvim idiotskim izgovorima.

Тикван

Zainteresovan član
Poruka
164
Ово је само преношење антируске политике са политичке позорнице на спортску. Не знам зашто Русија пристаје на оваква понижења од НАТОваца у УЕФи. Мислим да би је требали напустити, ако имају имало самопоштовања.

Statler and Waldorf

Buduća legenda
Poruka
41.278
:eek:

A sad sam i Vlah???? Kakva gruba uvreda moje ličnosti.

O tom pseudoistorijskom baljezganju navodnog nastanka Srba od Vlaha se šire raspravljalo ovde:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/537000-Pitanje-Vlaha-Cetinske-županije-u-XV-stoljeću

Ali mi pričamo o iživljavanju poljske policije nad Rusima,a ne o Vlasima.

то је за тебе вероватно непријатна истина, али Срби су Словени само по језику. највећим делом ми смо потомци балканских староседелаца. па погледај само словенске Пољаке и Русе, а погледај нас. све је јасно.

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Kakvo bre iživljavanje?

Poljska policija je bila krajnje blaga i uzdržana.

Ti ovo nazivaš blagošću?

Pogledaj šta je pronađenokod Poljaka navijača.

Kako je ovo oružje dospelo na stadion?Ovo nisu džepni nožići,na ovom oružju bi im pozavidelo i Sedam samuraja.:lol:

Ali Poljska nije kaženjena od strane pristrasne UEFA,dok Rusija jeste.

article-2156303-13591E56000005DC-929_634x475.jpg

Poslednja izmena:

★TSG★

Iskusan
Poruka
6.549
Vidiš to je mogući stvarni razlog tobožnjeg ruskog "rasizma i šovinizma" .Rusija je domaćin svetskog prvenstva 2018. pa se izgleda priprema teren da se Rusiji oduzme pravo na organizaciju pod ovakvim idiotskim izgovorima.

Tek će tamo da bude haos kada dođu reprezentacije iz Afrike i Južne Amerike.

U Moskvi je prošle godine održan najveći nacistički marš u Evropi još od Drugog svetskog rata, te je odluka da se Rusiji dodeli organizacija SP krajnje skandalozna.

moskva-ultradesnicar-rusija-rusima-1328585176-111333.jpg

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Tek će tamo da bude haos kada dođu reprezentacije iz Afrike i Južne Amerike.

U Moskvi je prošle godine održan najveći nacistički marš u Evropi još od Drugog svetskog rata, te je odluka da se Rusiji dodeli organizacija SP krajnje skandalozna.

moskva-ultradesnicar-rusija-rusima-1328585176-111333.jpg

Pa tako kaži-Mrzim Rusiju i ne želim da Rusija dobije organizaciju Svetskog prvenstva umesto što tu okolišaš,navodeći neke pseudo-argumente i femkaš se ko mlada snajka.:lol:

★TSG★

Iskusan
Poruka
6.549
Ti ovo nazivaš blagošću?

Pogledaj šta je pronađenokod Poljaka navijača.

Kako je ovo oružje dospelo na stadion?Ovo nisu džepni nožići,na ovom oružju bi im pozavidelo i Sedam samuraja.:lol:

Ali Poljska nije kaženjena od strane pristrasne UEFA,dok Rusija jeste.

article-2156303-13591E56000005DC-929_634x475.jpg

Da li si ti uopšte razlikuješ poljske navijače i poljsku policiju?

Da li si pijan ili se namerno praviš tupav?

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
то је за тебе вероватно непријатна истина, али Срби су Словени само по језику. највећим делом ми смо потомци балканских староседелаца. па погледај само словенске Пољаке и Русе, а погледај нас. све је јасно.

Kako može da mi bude neprijatno nešta što je istorijski netačno?