Русија је спремна за сукоб са НАТО-ом

A sta ako Rusija baci atomsku bombu?
Ako Rusija baci atomsku bombu, neće više biti Rusije. To i oni sami znaju. Zato i ne bacaju. Sve mete u Rusiji su već postavljene a podmornice duž obale raspoređene. U slučaju atomskog ratovanja, svi ciljevi u Rusiji bi bili uništeni sa uspešnošću od 100% dok bi Ruske atomke imale 50% uspešnosti po NATO ciljevima. Što nikako nije malo, ali bi NATO preživeo, Rusija jok. I znaju to oni veoma dobro. Zato i ne lansiraju. Inače bi lansirali do sad milion puta. Prosto im se ne isplati.

Ako Rusija baci atomsku bombu, neće više biti Rusije. To i oni sami znaju. Zato i ne bacaju. Sve mete u Rusiji su već postavljene a podmornice duž obale raspoređene. U slučaju atomskog ratovanja, svi ciljevi u Rusiji bi bili uništeni sa uspešnošću od 100% dok bi Ruske atomke imale 50% uspešnosti po NATO ciljevima. Što nikako nije malo, ali bi NATO preživeo, Rusija jok. I znaju to oni veoma dobro. Zato i ne lansiraju. Inače bi lansirali do sad milion puta. Prosto im se ne isplati.
Pa nece baciti na Ukrajinu,ta drzava i tako ne postoji vise

Pa nece baciti na Ukrajinu,ta drzava i tako ne postoji vise

Kapiram. Neki se lože kako će baciti na London. U tom scenariju ne verujem da ne bi bilo odgovora. Ako bi to Ameri i NATO prećutali, to bi bio kraj i za jedne i za druge. U tom slučaju bi nova svetska sila bila Rusija. Međutim, taj scenario mi je vrlo malo verovatan. U slučaju da Rusija gađa bilo koju NATO zemlju, verujem da bi se istog sekunda aktivirao opšti napad na Rusiju i da tamo ne bi ostali ni dugmići.

Generalno, nuklearno ratovanje je dosta zajebano jer su te bombe prilično jake i nanose ogromne štete. Ono što je moja prognoza, jeste da Rusi imaju vrlo zastarelu tehniku, pa ako bi aktivirali nuklearni napad da njima trećina raketa uopšte ne bi ni poletela. To je tehnika stara 50 godina, nikada u nju ulagano nije, sve zapušteno i zadrđalo. Znamo kako to funkcioniše u takvim zemljama. Znači trećina ne bi ni poletela. Od ostalih raketa, NATO odbrana bi oborila bar 50%. Što znači da bi Rusija imala cirka 30% uspešnosti po ciljevima koje je zacrtala. To naravno nikako nije malo s obzirom na razorno dejstvo atomskih bombi, ali bi NATO nekako preživeo. Sa druge strane, verujem da bi NATO imao 100% uspešnosti u gađanju Ruskih ciljeva. Prosto mnogo naprednija tehnika i bolji položaj za dejstvo. Tako da generalno, ako bi došlo do nuklearnog rata, što nikako ne bi bilo dobro, bojim se da bi Rusija izvukla deblji kraj. Mislim da to i oni sami znaju, nisu baš tako mutavi. Ako su oni mogli bez pardona da napadnu suverenu državu, mogu i bez pardona da šalju nuklearke, ali znaju da im se neće isplatiti. To je kao da su poslali sami na sebe. Kad znaš da onog momenta kad pritisneš crveno dugme, te više neće biti, nije lako pritisnuti ;)

Написао си: ,,U slučaju atomskog ratovanja, svi ciljevi u Rusiji bi bili uništeni sa uspešnošću od 100% dok bi Ruske atomke imale 50% uspešnosti po NATO ciljevima''.
Ко ти то рекао? Или си то сазнао директно од НАТО-а и Руса!?

Написао си: ,,U slučaju atomskog ratovanja, svi ciljevi u Rusiji bi bili uništeni sa uspešnošću od 100% dok bi Ruske atomke imale 50% uspešnosti po NATO ciljevima''.
Ко ти то рекао? Или си то сазнао директно од НАТО-а и Руса!?

Niko mi nije rekao. To sam izmislio.

Objasnio sam u drugom postu, ali ponoviću, nije mi teško. Rusija je slična Srbiji pa može da se napravi neka analogija. Sva tehnika koja postoji je u obliku nekih antikviteta i starudija, sve zarđalo i sa paučinom. U sva ta postrojenja nije ulagano decenijama. Kadrovi u vojsci se nikad nisu birali po kompetetnosti nego po poltronstvu. Znamo svi kako to funcioniše u social-tiranijama. Ti kad imaš takvu tehniku i takve kadrove, ti prosto ne možeš da imaš rezultate. Evo pogledaj Ukrajinu. Rusi su za 2 godine zauzeli samo teritorije na kojima su i bili pre agresije. Dakle tolika vojna sila a efekti smešni. I kada nekako sve to umiksuješ, otprilike možeš da zaključiš kako bi izgledao njihov nuklearni napad. Trećina raketa verovatno ne bi ni poletela, možda bi se neke i samodetonirale na poletanju, od onoga što bi poletelo, NATO bi oborio oko 50%. Što znači da bi Rusi imali oko 30% uspešnosti u napadu. Dok bi Ameri imali 100%. Zašto? Zato što imaju bolji prilaz i mogu da gađaju sa više lokacije. Plus imaju par svetlosnih godina bolju i precizniju tehnologiju. Atomska bomba je atomska bomba, one sve eksplodiraju isto, nebitno da li je američka ili ruska, samo Ameri imaju daleko veće resurse i sposobnosti da gađaju ono što žele i veće sposobnosti da obore rakete koje idu ka njima. Prosto tehnologija je tehnologija. I onda kad sažvaćeš sve te parametre, dolazimo do toga da bi u slučaju sukoba NATO imao 30% štete dok Rusija oko 100%. To je neka moja laička odokativna procena. S obzirom da drugu nisam video, ova moja se uzima kao jedina verovatna ;)

Objasnio sam u drugom postu, ali ponoviću, nije mi teško. Rusija je slična Srbiji pa može da se napravi neka analogija. Sva tehnika koja postoji je u obliku nekih antikviteta i starudija, sve zarđalo i sa paučinom. U sva ta postrojenja nije ulagano decenijama. Kadrovi u vojsci se nikad nisu birali po kompetetnosti nego po poltronstvu. Znamo svi kako to funcioniše u social-tiranijama. Ti kad imaš takvu tehniku i takve kadrove, ti prosto ne možeš da imaš rezultate. Evo pogledaj Ukrajinu. Rusi su za 2 godine zauzeli samo teritorije na kojima su i bili pre agresije. Dakle tolika vojna sila a efekti smešni. I kada nekako sve to umiksuješ, otprilike možeš da zaključiš kako bi izgledao njihov nuklearni napad. Trećina raketa verovatno ne bi ni poletela, možda bi se neke i samodetonirale na poletanju, od onoga što bi poletelo, NATO bi oborio oko 50%. Što znači da bi Rusi imali oko 30% uspešnosti u napadu. Dok bi Ameri imali 100%. Zašto? Zato što imaju bolji prilaz i mogu da gađaju sa više lokacije. Plus imaju par svetlosnih godina bolju i precizniju tehnologiju. Atomska bomba je atomska bomba, one sve eksplodiraju isto, nebitno da li je američka ili ruska, samo Ameri imaju daleko veće resurse i sposobnosti da gađaju ono što žele i veće sposobnosti da obore rakete koje idu ka njima. Prosto tehnologija je tehnologija. I onda kad sažvaćeš sve te parametre, dolazimo do toga da bi u slučaju sukoba NATO imao 30% štete dok Rusija oko 100%. To je neka moja laička odokativna procena. S obzirom da drugu nisam video, ova moja se uzima kao jedina verovatna ;)
Лепо је од тебе што поштено кажеш: ,,To sam izmislio''. Ја лично то ценим.
Не бих се ја сложио да Русија има ,,старудију'' и у техници и у војном кадру. Користе онолико колико је потребно, остало се не излаже тек тако. Пример је онај тенк ког су Украјинци добили од Запада а запленили га Руси и већ за пар дана се сазнало да су тај тенк Руси раставили на ситне делове са посебним интересом на софтере који су у тенк уграђени. Тако да је, да поновим, у употреби онолико колико је потзребно.

Jel si ti neki strateg, strucnjak ili se samo proseravas?

a ne mogu ni oni ukrainu, zato te to da tinja još 50 godina!
jer nije cilj da se savlada nego da se ukrainski i ruski narod zatvore (da podsetim da relativno niko ne može da putuje u rusiju, ne prihvataju evropske platne kartice...)
Stare fašističke metode, OBELEŽITI JEDAN NAROD I OKRIVITI GA ZA SVE JADE OVOG SVETA.

Tako su nekada OBELEŽAVALI JEVREJE .

Znamo kako se završilo.

Stim što Rusi ovog puta neće dozvoliti da ih odvode u KONC-LOGORE kao Jevreje nekada. :kafa:

1.7% godišnjeg budžeta potrošili za Ukrajinu. I 0% vojnika.
3D5B7135-A651-4DF0-9B1B-90E7873A7AA0.jpeg

7AF30016-DEF9-4BD6-9E55-50359D970DB0.jpeg

Ukrajina se baš NACIFIKOVALA ?

Evropa je u tome pomaže i te kako ?

Šta misliš, gde će nas to odvesti, Evropu komplet mislim ?:kafa:

Back