Rusija je na Božijem putu iz ključnog dokaza da su razotkrili zlo Zapada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.884
AUTORSKA
RAZOTKRITI ZLO, pa to piše i u Bibliji je ključna stvar da bi ostao na Božijem putu.
Zapad do rata se uspešno krio iza nazovi demokratije a taj liberalizam je u stvari čisto ogoljeno zlo za opstanak celog čovečanstva.
Istopolni brakovi,pedofilizam,biološki rat i pederstvo unutar same katoličke crkve pa sve do samog Pape koji plače nad poginulim Ukrajincima a gde je bio kada su bila ubijana pravoslavna deca i bebe same u samoj Ukrajini od tih istih?
Licemertvo bez granica,nacizam i najteži oblik fašizma već je razotkriven i većina čovečanstva van Zapada to vidi i moli Boga da to ZLO Rusija vrati u mišiju rupu odakle su i izašli.

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.884
Zlim se zlo ne "vraća u mišiju rupu".

Samo bude više "miševa".
BLAGOSLOVEN JE SVAKI ZAŠTITNIK SVOJE PORODICE I SVOG RODA I TAKAV JE OSLOBOĐEN SVAKOG GREHA AKO GA TVORI.
Tu činjenicu je zloupotebila i katolička crkva prema Srbima u drugom svetskom ratu kao i u poslednjem gde su Srbe proglasili agresorima iako su pre toga živeli zajedno sa njima.ZATO JE TO BILA I USTAŠKA LAŽ.A pošto su živeli zajedno sa Srbima onda im to ne prolazi jer i Srbi su imali prava ista da ubijaju da odbrane svoj rod.

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.884
Што не идеш да помогнеш земљацима, уместо што баљезгаш овде. Скувај им фука у термосу, од тебе таквог доста.
Isprana fraza pokupljena sa ulice beloggrada.
JA JESAM BIO I SADA SAM TU NA LICU MESTA GDE SAM BOG OBITAVA DA ZAŠTITI OPSTANAK PRAVOSLAVNOG RODA NA SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI.I NA BARIKADI SAM BIO SINOĆ A GDE SI TI SRBINE KOJI MI POPUJEŠ SADA?
U kafani ili birtiji?

Војвода

Domaćin
Poruka
4.387
Isprana fraza pokupljena sa ulice beloggrada.
JA JESAM BIO I SADA SAM TU NA LICU MESTA GDE SAM BOG OBITAVA DA ZAŠTITI OPSTANAK PRAVOSLAVNOG RODA NA SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI.I NA BARIKADI SAM BIO SINOĆ A GDE SI TI SRBINE KOJI MI POPUJEŠ SADA?
U kafani ili birtiji?
Мултитаскинг Нешко, свака част. У једној руци фонтеле, у другој термос, довикивање са шипцима на првој линији. Србија се сагињати неће! Ео ме кући, што питаш?

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.884
Мултитаскинг Нешко, свака част. У једној руци фонтеле, у другој термос, довикивање са шипцима на првој линији. Србија се сагињати неће! Ео ме кући, што питаш?
Takvi mogu i biti samo kući ili na poslu jer nemaju ništa samokritički u sebi jer se i teše tako što u drugima vide goreg od sebe samih.BEZGRANIČNI EGOIZAM.

4thman

Poznat
Poruka
8.245
Pa ti da to nisi rekao niko ne bi ni znao.hahaha,,,,,,
Isto tako i ti ono iznad...

Da smo nevini nismo. Da imamo boljeg Boga nemamo. A da su isti kao mi nisu.

Sa Šiptarima treba da se uozbiljimo, jer su tek oni drugačiji od nas(uslovno rečeno nas, jer ni mi sami nismo isti, razlike u generacijama, u shvatanju Boga, u shvatanju istorije i ružne (geo)politike))...

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.884
Isto tako i ti ono iznad...

Da smo nevini nismo. Da imamo boljeg Boga nemamo. A da su isti kao mi nisu.

Sa Šiptarima treba da se uozbiljimo, jer su tek oni drugačiji od nas(uslovno rečeno nas, jer ni mi sami nismo isti, razlike u generacijama, u shvatanju Boga, u shvatanju istorije i ružne (geo)politike))...
Prvo trebao bi šiptara uživo da upoznaš kada mu bulu dohvatiš za d...hahahaha..
BULA JE KOD ŠIPTARA ŽENA.

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.884
Како Куртија не прочитасте мајку му.
Kurti je stara Srpska škola.
Pustili ga iz zatvora zajedno sa par autobusa šiptara umesto da su ga razmenili za ono par hiljada Srba kojima su šiptari povadili organe u žutoj kući Albanije.
ZATO ĆE KOŠTUNICA I SVI KOJI SU GA SLEDILI tada VEČNO GORETI U PAKLU.

Војвода

Domaćin
Poruka
4.387
Kurti je stara Srpska škola.
Pustili ga iz zatvora zajedno sa par autobusa šiptara umesto da su ga razmenili za ono par hiljada Srba kojima su šiptari povadili organe u žutoj kući Albanije.
ZATO ĆE KOŠTUNICA I SVI KOJI SU GA SLEDILI tada VEČNO GORETI U PAKLU.
Значи ударио Србин на Србина?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.