Rusija izdala nuklearno upozorenje povodom ukrajinske invazije na Kursk

WSJ pise da su ukre odgovorne za sabotazu severnog toka - svabe odmah kazu, nema vise pomoci od nas.
Tramp kada dodje na vlast, isto sledi.
To znaci do nove godine, Ukrajina prestaje da postoji kao nacisticka Nemacka po Hitlerovom samoubistvu ili bekstvu, sto sledi i Zelenskom.

Rusi se ovim napadima na nuklearke provociraju da dokrajce Ukrajinu, i da se sve zavrsi, ali zapad definitvno vise nece "pomagati", a da li prica ima tzv. ruzan kraj, ostaje da se vidi; ja bih bezao koliko me noge nose iz Ukrajine, samo da ne cekam zimu u njoj.

Украјина изгубила половину енергетских капацитета потребних за зиму

Упозорење из Москве: Одговор на напад на нуклеарку у Курску биће моменталан​

Поводом информација да Кијев спрема напад на нуклеарку у Курској области Русије, Москва упозорава да ће одговор на ту провокацију бити жесток​

Министарство одбране Русије упозорило је данас да ће Руска Федерација моментално и жестоко одговорити уколико Кијев реализује своје планове и на европском тлу доведе до радиоактивне катастрофе.

Како преносе РИА Новости, до ње би могло доћи нападом на нуклеарку у Курској области.

„Ако режим у Кијеву почне да спроводи злочиначке планове усмерене на изазивање катастрофе са радиоактивном контаминацијом огромних територија у европском делу континента, одмах ће као одговор бити предузете оштре војне и војно-техничке мере. Такве акције кијевског режима уз подршку западних покровитеља сматрамо директним и очигледним кршењем међународне конвенције ‘О сузбијању аката нуклеарног тероризма'“, наводи се у саопштењу.

Како се даље наводи, МО Русије се озбиљно односи према информацијама које стижу независним каналима, а које указују да се кијевски режим спрема да нападне нуклеарну електрану у Курској области. Циљ напада биће да се Русија оптужи како је сама напала своју електрану како би имала оправдање у очима јавности за нове нападе у Украјини.

Ову тврдњу потврдило је, подсетимо, последњих дана и више различитих извора за РИА Новости, који су открили да се Украјинци спремају да нападну не само електрану Курск, већ и Запорожје у Запорошкој области.

Командант специјалних јединица „Ахмата“ Апти Алаудинов недавно је такође изјавио да је Курска нуклеарка и њено заузимање био један од циљева украјинског продора у Курску област. Наиме, Украјинци су планирали да заузму нуклеарку још 11. августа, након чега су, наводно, хтели да преговарају.

Извор: rt
https://srbin.info/svet/upozorenje-iz-moskve-odgovor-na-napad-na-nuklearku-u-kursku-bice-momentalan/
Rusija mora jasno da stavi do znanja da će nuklearnim oružijem gađati po 1 grad u Britaniji i u Americi, ako bilo šta eksplodira u Kursku ili Zaporožju, i kad to Rusija objavi neće biti ništa od pretnje za Kursk, isto kao što ništa nije bilo sa onom municijom sa osiromašenim uranijom posle pretnje Rusije da će radijacijom da vrati u Ameriku i Britaniju.
U ovu svrhu je najbolje da ovih dana Medvedev da neku izjavu, sa imenima gradova iz Britanije i Amerike koji će biti izbrisani sa lica zemlje u znak odmazde ako eksplodira Kursk ili Zaporožje, i sve će utihnuti

Poslednja izmena:
Rusija mora jasno da stavi do znanja da će nuklearnim oružijem gađati po 1 grad u Britaniji i u Americi, ako bilo šta eksplodira u Kursku ili Zaporožju, i kad to Rusija objavi neće biti ništa od pretnje za Kursk, isto kao što ništa nije bilo sa onom municijom sa osiromašenim uranijom posle pretnje Rusije da će radijacijom da vrati u Ameriku i Britaniju.
U ovu svrhu je najbolje da ovih dana Medvedev da neku izjavu, sa imenima gradova iz Britanije i Amerike koji će biti izbrisani sa lica zemlje u znak odmazde ako ejsplodira kursk ili Zaporožje, i sve će utihnuti
jes nas amere, sta nas briga za vase ratove u evropi? to su vasa posla, a mi cemo pilatovski da se operemo

mislim, razmisli malo, ne ide to bas tako odmah svetski armagedon, nego prvo manji, regionalni, pa posle ako mi ameri dodjemo na red

stratesko nuklearno ako krene, mislim, ono se cuva za kraj, takva je nuklearna logika, i ne ide se na po 1 grad, nego da slomijes neprijatelja totalno da ne moze da se oporavi... do tada kecanje sa tektonskim oruzjem na ruskom dalekom istoku, zemljotres, vulkan ihahaj

Poslednja izmena:

Back