Rusija izdala nuklearno upozorenje povodom ukrajinske invazije na Kursk

Sme i mora ako se ponaša neprihvatljivo i zlostavlja sopstveni narod. To su bile američke premise za svaki upad u stranu zemlju. Ni Rusi ni Kinezi se ne zakopčavaju na leđa.
Meni nikada nece biti okej agresija na suverenu, medjunarodno priznatu zemlju.
I agresor je agresor, trivijalno je da li se taj agresor zove USA, Rusija, NATO, Kina, Sao Tome And Principe, ili kako god.
Nijedna zemlja ne sme da napada drugu.

Meni nikada nece biti okej agresija na suverenu, medjunarodno priznatu zemlju.
I agresor je agresor, trivijalno je da li se taj agresor zove USA, Rusija, NATO, Kina, Sao Tome And Principe, ili kako god.
Nijedna zemlja ne sme da napada drugu.
To u normalnim uslovima. Ali ako postoji sistematsko zlostavljanje stanovništva, a recimo su etnički isti kao i susedna zemlja ili se spramaju da te napadnu onda je intervencija neophodna

To u normalnim uslovima. Ali ako postoji sistematsko zlostavljanje stanovništva, a recimo su etnički isti kao i susedna zemlja ili se spramaju da te napadnu onda je intervencija neophodna

Znaci smatras opravdan napad NATO-a na SRJ, posto je policija sistematski zlostavljala Šiptare na Kosovu već decenijama?

Okej.

Znaci smatras opravdan napad NATO-a na SRJ, posto je policija sistematski zlostavljala Šiptare na Kosovu već decenijama?

Okej.
Ne. Samo kažem koja im je bila postavka i koju je sav zapadni svet prihvatio kao opravdanu. To što su fabrikovali situaciju je druga priča.

Što se Ukrajine tiče, možemo da pričamo da li su Rusi fabrikovali sutuaciju da bi reagovali jer je reakcija opravdana ako je onako kako su rekli da je bilo.

Okej.
:D srpski kvazinacionalisti obozavaju dvostruke arsine

Za njih je sloboda kada Putin i Milosevic mogu da rade sta hoce. Da izdaju, da cine zlocine nad drugim i svojim narodima, da hapse protivnike i zavode totalitarizam.

Nasi kvazidesnicari (poznati i pod nazivom patriJoti) ovaj liberalni sistem stvarno dozivljavaju kao neslobodan, jer im se ne daje sloboda da tuku "Cigane" po ulici, biju zene, idu na neki posao u drustvenoj firmi gde nista ne rade i dobijaju platu za nerad i ispijanje kafa, itd. Tuga. Srecom, u Srbiji su manjina i sve ih je manje. Cak su i Dverasi danas za demokratiju, a kada su nastali bili su za teokratiju i etnocentricnu etnosrpsku drzavu sa welfare chauvinism-om. Cela kamarila ultrafasista na izborima je dobila koliko Nestorovic + pola onoga sto dobije DSS i Dveri. Nekada su bili blizu vecine.

:D srpski kvazinacionalisti obozavaju dvostruke arsine

Za njih je sloboda kada Putin i Milosevic mogu da rade sta hoce. Da izdaju, da cine zlocine nad drugim i svojim narodima, da hapse protivnike i zavode totalitarizam.

Nasi kvazidesnicari (poznati i pod nazivom patriJoti) ovaj liberalni sistem stvarno dozivljavaju kao neslobodan, jer im se ne daje sloboda da tuku "Cigane" po ulici, biju zene, idu na neki posao u drustvenoj firmi gde nista ne rade i dobijaju platu za nerad i ispijanje kafa, itd. Tuga. Srecom, u Srbiji su manjina i sve ih je manje. Cak su i Dverasi danas za demokratiju, a kada su nastali bili su za teokratiju i etnocentricnu etnosrpsku drzavu sa welfare chauvinism-om. Cela kamarila ultrafasista na izborima je dobila koliko Nestorovic + pola onoga sto dobiju DSS i Dveri. Nekada su bili blizu vecine.
Hiljadu mi nato ljudskih prava! :D

Mnogi loseg se dogadjalo Srbima,pa ne vidjeh da je NATO zurio da ih spasava.
Sve,sve,ali podrzavati nekog ko ti je vec bacao bombe na glavu ne mogu shvatiti nikako.
Koji je to mazohizam?

Koga ja podrzavam? Jel vidis da osudjujem podjendako sve agresore?
Niko ne sme da napada vojno jednu suverenu zemlju.

Ja sam bio vojnik 1998-1999 na aerodromu Slatina.

Znam odlicno o cemu pisem.

Koga ja podrzavam? Jel vidis da osudjujem podjendako sve agresore?
Niko ne sme da napada vojno jednu suverenu zemlju.

Ja sam bio vojnik 1998-1999 na aerodromu Slatina.

Znam odlicno o cemu pisem.
Niko ne smije,ali neki to rade decenijama i ne vidim da ih osudjujes.
Sad su se priblizili jedinom protivniku koji je na slicnom nivou naoruzanja i koji,naravno,ne ceka da ga napadnu i ne vjeruje u njihove floskule o demokratiji i ljudskim pravima.
Da nije tako,cemu mijesanje NATO-a uopste u sukob izmedju Rusije i Ukrajine i slanje oruzja?
Odgovor je...jedva cekali da izazovu sukob,da krenu na Rusiju,Ukrajina je tu nebitna.
A izazvali su ga,instalisanjem svojih marioneta,kao i svugdje u svijetu sto izazovu.
Ukrajina je samo poligon i kolateralna steta.
Oni su gubitnici,ma kako sukob zavrsio.
Samo ovaj put Rusi nisu cekali NATO na svojoj granici,vec malo dalje.
Nema nikvog opravdanja za NATO.
Nisu htjeli mir,htjeli su upravo rat.I to rat gdje ce drugi ginuti za njihove interese.
I dobili su ga.A sad su kao Rusi napali suverenu zemlju.

Back