Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.053
Лол "нуклеарно упозорење".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjajno!
Sme i mora ako se ponaša neprihvatljivo i zlostavlja sopstveni narod. To su bile američke premise za svaki upad u stranu zemlju. Ni Rusi ni Kinezi se ne zakopčavaju na leđa.Pa smatraju, ali nisu u pravu. Agresija na suverenu drzavu ne sme da se dogadja.
Meni nikada nece biti okej agresija na suverenu, medjunarodno priznatu zemlju.Sme i mora ako se ponaša neprihvatljivo i zlostavlja sopstveni narod. To su bile američke premise za svaki upad u stranu zemlju. Ni Rusi ni Kinezi se ne zakopčavaju na leđa.
To u normalnim uslovima. Ali ako postoji sistematsko zlostavljanje stanovništva, a recimo su etnički isti kao i susedna zemlja ili se spramaju da te napadnu onda je intervencija neophodnaMeni nikada nece biti okej agresija na suverenu, medjunarodno priznatu zemlju.
I agresor je agresor, trivijalno je da li se taj agresor zove USA, Rusija, NATO, Kina, Sao Tome And Principe, ili kako god.
Nijedna zemlja ne sme da napada drugu.
To u normalnim uslovima. Ali ako postoji sistematsko zlostavljanje stanovništva, a recimo su etnički isti kao i susedna zemlja ili se spramaju da te napadnu onda je intervencija neophodna
Šta te briga napadali srj nisu srbijuZnaci smatras opravdan napad NATO-a na SRJ, posto je policija sistematski zlostavljala Šiptare na Kosovu već decenijama?
Okej.
Ne. Samo kažem koja im je bila postavka i koju je sav zapadni svet prihvatio kao opravdanu. To što su fabrikovali situaciju je druga priča.Znaci smatras opravdan napad NATO-a na SRJ, posto je policija sistematski zlostavljala Šiptare na Kosovu već decenijama?
Okej.
srpski kvazinacionalisti obozavaju dvostruke arsineZnaci smatras opravdan napad NATO-a na SRJ, posto je policija sistematski zlostavljala Šiptare na Kosovu već decenijama?
Okej.
Hiljadu mi nato ljudskih prava!srpski kvazinacionalisti obozavaju dvostruke arsine
Za njih je sloboda kada Putin i Milosevic mogu da rade sta hoce. Da izdaju, da cine zlocine nad drugim i svojim narodima, da hapse protivnike i zavode totalitarizam.
Nasi kvazidesnicari (poznati i pod nazivom patriJoti) ovaj liberalni sistem stvarno dozivljavaju kao neslobodan, jer im se ne daje sloboda da tuku "Cigane" po ulici, biju zene, idu na neki posao u drustvenoj firmi gde nista ne rade i dobijaju platu za nerad i ispijanje kafa, itd. Tuga. Srecom, u Srbiji su manjina i sve ih je manje. Cak su i Dverasi danas za demokratiju, a kada su nastali bili su za teokratiju i etnocentricnu etnosrpsku drzavu sa welfare chauvinism-om. Cela kamarila ultrafasista na izborima je dobila koliko Nestorovic + pola onoga sto dobiju DSS i Dveri. Nekada su bili blizu vecine.
Nisi mi odgovorio...kako je to SRJ ugrozavala NATO?Dakle upravo si opravdao agresiju NATO-a na SRJ.
Hvala
Je li ti ovo ozbiljno?Situacija na Kosovu nije fabrikovana.
Da. Video svojim ocima.Je li ti ovo ozbiljno?
Sta si vidio?Da. Video svojim ocima.
Nista nisam vidio nego video.Sta si vidio?
Mislim da je to ista rijec.Nista nisam vidio nego video.
Mnogo loseg.Mislim da je to ista rijec.
Ja pisem kako ja govorim.
Ali dobro...sta si video?
Mnogi loseg se dogadjalo Srbima,pa ne vidjeh da je NATO zurio da ih spasava.Mnogo loseg.
Mnogi loseg se dogadjalo Srbima,pa ne vidjeh da je NATO zurio da ih spasava.
Sve,sve,ali podrzavati nekog ko ti je vec bacao bombe na glavu ne mogu shvatiti nikako.
Koji je to mazohizam?
Niko ne smije,ali neki to rade decenijama i ne vidim da ih osudjujes.Koga ja podrzavam? Jel vidis da osudjujem podjendako sve agresore?
Niko ne sme da napada vojno jednu suverenu zemlju.
Ja sam bio vojnik 1998-1999 na aerodromu Slatina.
Znam odlicno o cemu pisem.
Niko ne smije
sad su kao Rusi napali suverenu zemlju.
Jest suverena,samo joj drugi instalisu vlast.Ukrajina nije suverena?
Okej.
ko kaze da ne sme? koja ti je suverena zemlja to? od koje godine, i do koje? kada je izgubila suverenitet, ako znamo kada ga je stekla, navodno?Niko ne sme da napada vojno jednu suverenu zemlju.
Okej. Kako ti kazes.Jest suverena,samo joj drugi instalisu vlast.
Suverena je samo na papiru.