TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 25.196
Ovo je najveća sila
---------------------------------

---------------------------------
Tebi bas fali da ti zvizde geleri oko usiju?Treba je eliminisati po kratkom postupku .
Nebitan Taiwan ,pa jel ti znas sta se sve proizvodi tamo i koji je najveci proizvodjac procesora na svetu?
Па и Русија се обрукала, лавров није смео у БГ забранили прелет ЦГ Македонија....
Jedna autorska tema...vezano za kinesko fakticki zasad nereagovanje u vezi posete Nensi Tajvanu...
Kina je odregovala jadno, gotovo kako bi odreagovala Vuciceva kvislinska Srbija pri poseti npr Bajdena Kosovu...= "Zmurim = ne desava se"
Tako da se pokazalo da posle Amerike je ipak druga sila Rusija...
A Kina i njeno konfucijanstvo...ne vazi u medjunarodnim odnosima...
Rusija je ipak imala m.uda da oruzjem udje u fakticki priznatu Ukrajinu, a Kina ne sme ni u nepriznat a njen Tajvan...
Pokazalo se da druzenje Sija sa Vucicem je ostavilo kukavicijeg traga...
Jel tako @Jugoslav Čvarak ?
.
Kina se privredno raspadane biti ce reakcija
jaguarka mislo da su mrtva steta sto nisiKina se privredno raspada
I ne sme da opali po babi.Pelosi stigla na Tajvan, Kina najavila 'ciljano djelovanje' svoje vojske: 'Američki političari igraju se vatrom'
Kineska vojska stavljena je u stanje visoke pripravnosti, dodalo je ministarstvo.
Znaci vojska u stanju visoke pripravnosti zbog babe.
Mozda baba ne bi izdrzala.I ne sme da opali po babi.
što ti nisi u mitrovici?
Znam da su ti Kinezi trknuti (pogledaj "Wolf Warrior" ako nisi, ja nisam mogao do kraja od transfera blamaze), bilo bi mi jasno da su objavili neku ostru prosvjednu notu, ali objaviti da je zbog slijetanja babe na metli vojska dignuta u stanje visoke pripravnosti... ne mogu drukcije nego pomisliti da tom narodu nisu sve na broju.I ne sme da opali po babi.
A šta mislite da Srba ima 1,5 milijardi i da imamo oružje koje ima Kina, posebno nuklearno.
Kako bi mi reagovali u ovakvoj situaciji
Videćemo šta će se desiti i da li će Kina reagovati i kako ili će samo progutati šamar.
Mozda baba ne bi izdrzala.
Ovo je istina, zapad ih je debelo podcjenio, ali smatras li razboritim zapoceti rat zbog tamo neke babe koja se negdje iskrcala?
To nije isto.Znam samo da je npr Si dosao mimo protokola u npr Teksas da podrzi tamosnju nezavisnost...i demokratiju...da bi bio pokupljen helikopterima USArmije i ispracen do Aerodroma na prvi avion za Hong Kong...u najblazoj varijanti...
...
Nema gospodin predsjednik Aleksandar Vucic nikakve veze s kukaviclukom nekih kosookih, zutih, kratkonogih jazavaca.
Ali OK, salu na stranu, sta je Kina zbog ovoga trebala napraviti?
Tresnuti atomsku na Tajvan zbog toga sto neka Bidenova babuskaretina tamo lufta guzicu?
Какве везе има позвани Путин на Куби и Американка непозвана у Кини?Ne samo to, Putin je 2014 imao turneju po Latinskoj Americi i prvo mjesto koje je posjetio bila je Havana.
Sta su Amerikanci zbog toga trebali napraviti, poslati nosace aviona?
Znam tocno sto zelis reci, ali takve stvari vrlo lako dovode do eskalacije.Simbolika je u pitanju...i postovanje i dostojanstvo...
Ovo kao da ti neko muva devojku dok setas s njom...a ti mu kazes - "Ocekuj ostar mail sa boldanim slovima !"
Mogli su opkruziti avion sa Migovima i prisiliti ga da napusti vazdusni prostor...
Rusi bi recimo to uradili
Не, него због групе бродова са носачем авиона и ратом вероватноће да се догоди инцидент.Pelosi stigla na Tajvan, Kina najavila 'ciljano djelovanje' svoje vojske: 'Američki političari igraju se vatrom'
Kineska vojska stavljena je u stanje visoke pripravnosti, dodalo je ministarstvo.
Znaci vojska u stanju visoke pripravnosti zbog babe.
Meni recimo Tajvan nije Kina.Какве везе има позвани Путин на Куби и Американка непозвана у Кини?
Znaci trebali su srusiti neku americku babu?Не, него због групе бродова са носачем авиона и ратом вероватноће да се догоди инцидент.
Znam samo da je npr Si dosao mimo protokola u npr Teksas da podrzi tamosnju nezavisnost...i demokratiju...da bi bio pokupljen helikopterima USArmije i ispracen do Aerodroma na prvi avion za Hong Kong...u najblazoj varijanti...
...
Puno bliza usporedba bila bi recimo s Kosovom, kohe kao i Tajvan mnoge zemlje priznaju i imaju uspostavljene diplomatske odnose.
Ako vec neki teritorij koji bi se mogao dovesti u vezu sa SAD, onda eventualno Puerto Rico.
The Republic of China (ROC), commonly known as Taiwan, has full diplomatic relations with 13 of the 193 United Nations member states and with the Holy See (Vatican City)