Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
НАТО неби напао копном без подршке авиације.
Генерал Алексеј Иванов ми је објаснио и то за артиљерију и неутралисање С300.

АВАКС би био уредно пиземњен,а на површини од 300 квдратних Км је тешко наћи С300 артиљерском паљбом,а НАТО стратегија како ми је генерал објаснио је следећа:
Први удар иде авиацијом.
Други артиљеријом и тенковском паљбом,
Трећи пешадија и тенковима.
Овако је водила америка сваки рат.

Ако имаш С300 пропаде амрици и НАТО стратегија,а неће да ризикују велике жртве.

Неби рекао по твоим постовима да имш везе са ПВО јер је у часопису одбрана и ако је на слици С400,написали су да је С300,али нема везе у горњем десном углу пише "неостврена жеља",а ако је био добар за 1998 када смо били мало већи незнам што сад неби био добар.
Да ли би Патриот можда био добар за нас????

НАТО неби напао копном без подршке авиације.
Генерал Алексеј Иванов ми је објаснио и то за артиљерију и неутралисање С300.

АВАКС би био уредно пиземњен,а на површини од 300 квдратних Км је тешко наћи С300 артиљерском паљбом,а НАТО стратегија како ми је генерал објаснио је следећа:
Први удар иде авиацијом.
Други артиљеријом и тенковском паљбом,
Трећи пешадија и тенковима.
Овако је водила америка сваки рат.

Ако имаш С300 пропаде амрици и НАТО стратегија,а неће да ризикују велике жртве.

Неби рекао по твоим постовима да имш везе са ПВО јер је у часопису одбрана и ако је на слици С400,написали су да је С300,али нема везе у горњем десном углу пише "неостврена жеља",а ако је био добар за 1998 када смо били мало већи незнам што сад неби био добар.
Да ли би Патриот можда био добар за нас????

Да ли би Патриот био добар за нас ?
Добар за шта ?
За рат са Румунијом или Хрватском и Патриот и С-300 били би изврсни али у случају сукоба са НАТО пактом не помажу ни један ни други.
Не разумем какве везе има авакс са лоцирањем С-300 система на некој територији, аваксом се траже циљеви у ваздуху а не на земљи. С-300 се врло лако лоцира сателитом, чак и кад би га маскирао најбоље што можеш при првом опаљењу био би лоциран. Тада на сцену ступају системи земља -земља који би због наше мале дубине територије били идеални за дејство по С-300.
Системи који су за нас најбољи су пасивни системи који могу да добаце до 20 км висине. То см већ објаснио у једном од претходних постова.

samo pišu o nekim ratovima i nulearnim napadima.
Nedaj bože da ovakvi ljudi imaju moć Amerike ili Rusije. Vratili bi svet u doba Tigra i Eufrata.
Zreli za analize.

Да знаш каквих људи (мислим на САД) има не би спавао мирно ноћу...... а за ово да би се после званичног трећег светског рата вратили у доба Тигра и Еуфрата ту си у праву...Анштајн је рекао (или је и то мазно од наше Милеве) да ћемо су 3. светском рату борити са најмодернијим оружијем а у 4. са камењем...

Прво:Испалиш све ракета које су у контејнру и помериш систем и то је то,а ракета З-З неће имати времена ни да дође.
Дрго: Поставиш КУБ,БУК М1/2/3,НЕВУ,ТОРМ1/2 ПанцирМ1 па нек изволи ако може да ракета З-З прође ове системе и ако их прође С300 може да се брани сам.
Треће: АВАКС може да хвата радарске сигнале и са земње,па има кординате,а ако ниси знао С300 је повезан са радаром који се налазаи у близини.
Четврто:С300 би на помого и против НАТО-а јер нас неби напали,то су и наши људи говорили,јер да имају јаја не би Ирану забарнили куповину С300.

Пошто је С300 је Рус па питам да ли нам можда Патриот одговаро???
Немој више да пишеш о ПВО јер сваким постом све више ме убеђујеш да немош појма.

"Не разумем какве везе има авакс са лоцирањем С-300 система на некој територији, аваксом се траже циљеви у ваздуху а не на земљи"

Poslednja izmena:
Шта је ово господо западњаци после само 65дана ???

LONDON - Britanska nuklearna podmornica pretrpela je udes blizu škotske obale, ali nije se dogodio nikakav nuklearni incident niti ima povređenih, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Mediji su prethodno izvestili da se podmornica "Estjut" ( ASTUTE), jedna od najnovijih u britanskoj ratnoj floti, nasukala na stene kod ostrva Skaj.

Zvaničnici Ministarstva su naveli da plovilo ne propušta vodu i da nema nikakvih posledica po prirodnu sredinu, preneo je AP.

Прво:Испалиш све ракета које су у контејнру и помериш систем и то је то,а ракета З-З неће имати времена ни да дође.
Дрго: Поставиш КУБ,БУК М1/2/3,НЕВУ,ТОРМ1/2 ПанцирМ1 па нек изволи ако може да ракета З-З прође ове системе и ако их прође С300 може да се брани сам.
Треће: АВАКС може да хвата радарске сигнале и са земње,па има кординате,а ако ниси знао С300 је повезан са радаром који се налазаи у близини.
Четврто:С300 би на помого и против НАТО-а јер нас неби напали,то су и наши људи говорили,јер да имају јаја не би Ирану забарнили куповину С300.

Немој више да пишеш о ПВО јер сваким постом све више ме убеђујеш да немош појма.

"Не разумем какве везе има авакс са лоцирањем С-300 система на некој територији, аваксом се траже циљеви у ваздуху а не на земљи"

Па ти си заиста дете. Такве наивне одговоре не би дао ни дванаестогодишњак. Испалиш ракете па помериш систем. Нећу више да се понижавам дискутујући са тобом.

a gde si ti video da je rat posten?

ako samo mozes da mi navedes primer jako bih ti bio zahvalan?!

Jeli, jer crtaš u svesci ovo što pišeš.....:hahaha:

Umesto domaćeg, iscrtani sistemi S300, kako bi on to rešio....menjao položaje..:hahaha:

a od domaćeg, ćorak...
Opet ćeš da dobiješ keca...

kkove veze ima Avaks za otkrivanje ciljeva na zemlji.
Dečko stobom je sva diskusija završena.
samo čisto da znaš, avion dok se još nalazi na pisti, lociran je od strane avaksa. Jer ima dva tipa avaksa ali šta tebi vredi pičati...

Poslednja izmena:
Шта је ово господо западњаци после само 65дана ???

LONDON - Britanska nuklearna podmornica pretrpela je udes blizu škotske obale, ali nije se dogodio nikakav nuklearni incident niti ima povređenih, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Mediji su prethodno izvestili da se podmornica "Estjut" ( ASTUTE), jedna od najnovijih u britanskoj ratnoj floti, nasukala na stene kod ostrva Skaj.

Zvaničnici Ministarstva su naveli da plovilo ne propušta vodu i da nema nikakvih posledica po prirodnu sredinu, preneo je AP.

Koliko znam u svakom udesu Ruske podmornice, nema preživelih.

Tako da ćutiš

После 65 дана како је ушла у употребу,а преживе ли су зато што је у то море плитко и неможе да зарони подморница већ све док не изађе има визуални конакт са копном са палубе.

Прорачуни противавионских ракетних система С-300В први пут су у школској борбеној пракси успели да погоде циљеве који су имитирали оперативно-тактичке балистичке ракете, изјавио је начелник противавионских трупа ратног ваздухопловства Русије генерал Сергеј Попов. Он је подвукао да због преласка противавионских јединица у стање сталне готовости број маневара са борбеним гађањем био је увећан скоро за трећину. Противавионски компклекси породице С-300 сматрају се једним од најснажнијих система ПВО у свету.
http://serbian.ruvr.ru/2010/10/22/27832027.html

Прорачуни противавионских ракетних система С-300В први пут су у школској борбеној пракси успели да погоде циљеве који су имитирали оперативно-тактичке балистичке ракете, изјавио је начелник противавионских трупа ратног ваздухопловства Русије генерал Сергеј Попов. Он је подвукао да због преласка противавионских јединица у стање сталне готовости број маневара са борбеним гађањем био је увећан скоро за трећину. Противавионски компклекси породице С-300 сматрају се једним од најснажнијих система ПВО у свету.
http://serbian.ruvr.ru/2010/10/22/27832027.html

Paaaa........
Zabole nas za Rusiju...Hebe nam se .

Živela Srbija....

samo pišu o nekim ratovima i nulearnim napadima.
Nedaj bože da ovakvi ljudi imaju moć Amerike ili Rusije. Vratili bi svet u doba Tigra i Eufrata.
Zreli za analize.

Pa o tome se radi, sam si rekao, šta odbija ove sile od toga da se međusobno pokolju..

Da li razum ? NE
Da li briga za ljude na Zemlji ? NE
Da li to nesmeju ? NE
Nameće se samo jedan odgovor "Ako oni vladaju svetom kao što jeste, šta bi bilo kad bi svet ostao prazan, da li bi bilo ekonomije kojom upravljaju, ljudi čije umove drže zaokupiranim i porobljenim, da li bi bilo novca koji poseduju to jest dal bi on onda imao vrednost" ? odgovor je NE
Dakle oni ne uništavaju svet samo zbog toga što onda ne bi imali nad čime da vladaju a svrha njihovog eventualnog preživljanja (10-20) najmoćnijih bi se izgubila nakon smaka
Dakle samo zbog golog ega oni održavaju sve u igri (u matrici)

Da se istina zna to jest da nije predmet vere, na Zemlji ne bi bilo vernika
Da se istina zna da nije predmet dokazivanja, na Zemlji ne bi bilo naučnika
Zato se ja krećem alternativnim putem, putem spoznaje ( ko sam, zašto sam,šta treba da uradim u ovom životu,koji je smisao života i čemu treba da se vratim nakon njega...)

Неће бити проширења Европске Заједнице у следећих 10 година. О томе се говори у специјалном писму министара иностраних послова Шведске и Пољске Карла Билта и Радослава Сикорског. Документ је упућен врховном представнику ЕУ за иностране послове и политику безбедности Кетрин Ештон. Да овакав документ постоји у суботу је за ИТАР-Тас потврдио званични представник Европске Уније. Истовремено, Шведска и Пољска предлажу да се промени постојећа политика суседства и партнерства ЕУ, посебно издвојивши Азербејџан,Јерменију, Белорусију, Грузију, Молдавију и Украјину. Европска Унија треба да шири сарадњу с овим земљама, потписавши документа о партнерству, која ипак не претпостављају њихово ступање у ЕУ у блиској будућности. Концепцију Билта-Сикорског министри иностраних послова ЕУ ће разматрати 25. октобра.

http://serbian.ruvr.ru/2010/10/23/28022295.html
Нисам прочитао лепшу вест богами неколико дана.
Србија ће тек 2022 моћи да се нада уласку у ЕУ супер јер ће до тада овај нерод да се промени и да склони ове гадове са власти.

"samo čisto da znaš, avion dok se još nalazi na pisti, lociran je od strane avaksa. Jer ima dva tipa avaksa ali šta tebi vredi pičati"

Сваким твојим постом где покушаваш бити стручан испадаш глуп.
Питај твог командата зашто је упалио радар видео циљ наредио испљивање ракете и гасио радар и све до пет секунди пре удара ракете опет га је палио и наводио ракету и по звршетку опет га је гасио.

Одговор:

КУБ и НЕВА су у односу на радар на врло малом растојању и ако АВАКС ухвати радарски положај оде и систем и Радарски пријемник.

Немој бити толико паметан.

Морају.
На аеро митингу у Нишу КУБ и радар су били повезани каблом,а било које електронско умрежавање може се ометати и имати велике последице.

Back