Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Извини fresh&clean можеш ли ми објаснити како планирате да украдете 30+% гласова,да бу ушпи у НАТО.

fresh&clean када будеш нашао начин да неутралишеш Уранијум из Србије и направио заштиту од нулаерног зрачења а да притом могу да трчим,радим склекове пуцама из калаша и из Макарова и још неке ситнице које ти можеш да одрадиш гласаћу за улазак Србије у НАТО.

Мало физике и билогије.

Нукларено зрачење испушта 3 различите врсте зрака.
1-Алфа зраке
2-Бета зраке
3-Гама зраке.

1.
Алфа зраци имају најмању пробојност и зауставњају се картоном,односно неможе да пробије картон
2.
Бета зраци су пробојнији и заустављају се стаклом односно немогу да пробију стакло.
3.
Гама зраци су најпробојнији и њихова пробојност се мери бетонским зидовима.Довољно је рећи да је на 4. реактор у Чернобилу избачено 250тоне бетона.
Реши ми ово и решио си најтежи проблем

Последице зрачења су врло тешке,а умире се у најгорим мукама.
Зрачењ разграђује течност,а пошто људско тело има 5Л крви ето ти течност,а зрачење подстиче убрзану деобу ћелија и настају канцерогене ћелије које се кроз крвоток преносе по целом телу и настеју све врсте рака и то је сигурна смрт,а ако ми то решиш онда ћу те частити нобеловом наградом.

Зтаим реши ми пробплем спонтаних побачаја и плати одшету људима који су изгубил децу или су деца рођена са леукемијом или без руку или ногу,а великом могућношћу обољења од Рака и даћу ти још једну нобелову нагарду.

Затим направи одбрану од нуклаерки од које не постоји одбрана типа Топол М,Статана,Војвода,Скалпел,РС24,Булава и одна ћу ти дати Нобелову награду и све то ћу предати Русима да направе за себе.

Затим оживи Милицу Ракић девојчицу из Батајнице које је имала свега 3 године и коју су мајмуни НАТО-вски погодили зграду у коју је живела касетном бомбом док је била на ноши у купатилу и никако немогу да сватим поред такве електронике да погоде зграду која се налази барем 20-30км од аеродрома Батајница само је довољан доказ колико су западни,авиоони лоши,јер како је званични Вашигтон рекао нису бу били циљеви зграде у којима није било војске,а у тој згради није било ни једног војног лица,оживи свих 3000 људи који су погинули поврати изгубљене делове тела 12000 рањених и свим 10 милиона Срба избриши сечање и уклони трауме бомбардовања.

Затим врати свих 10 милиона Срба који су изгунили у под Турцима у Балканским ратовима у Првом и Другом светском рату и у последњим ратовима,протерај из Србије све бошњаке који су дошли за време турака,протеарај Шиптаре са Косово,и врати нам Српске територије Републику Српску,Црну гору,Босну,Српске делове Хрватске,Албанију(која је Српаска војска ослободила од Турака,а на Брлинском конгресу је Аустроугарска како би спречила да Србија изађе на море јер би ојачала успела да се избори за независност Абаније и сад немогу да идем на српско море већ мора да имдем у Грчку. Ако ми ово средиш одма тог мометна гласам за улазак Србије у НАТО,а ти ћеш да ућеш у историју као човек који је покупио скоро све Нобелове нагреде једино за књижевност нећеш,али ако напишеш књигу неку добру постара ћу се да је добијеш,а и бићеш најбогатији човек и сви ће ти јести из шаке.

fresh&clean шта би са извештајем немаш одговор.

Poslednja izmena:
Извини fresh&clean можеш ли ми објаснити како планирате да украдете 30+% гласова,да бу усли у НАТО.

fresh&clean када будеш нашао начин да неутралишеш Уранијум из Србије и направио заштиту од нулаерног зрачења а да притом могу да трчим,радим склекове пуцама из калаша и из Макарова и још неке ситнице које ти можеш да одрадиш гласаћу за улазак Србије у НАТО.

Мало физике и билогије.

1-Алфа зраке
2-Бета зраке
3-Гама зраке.

1.
Алфа зраци имају најмању пробојност и зауставњају се картоном,односно неможе да пробије картон
2.
Бета зраци су пробојнији и заустављају се стаклом односно немогу да пробију стакло.
3.
Гама зраци су најпробојнији и њихова пробојност се мери бетонским зидовима.Довољно је рећи да је на 4. реактор у Чернобилу избачено 250тоне бетона.

Зрачењ разграђује течност,а пошто људско тело има 5Л крви ето ти течност,а зрачење утиче на убзану деобу ћелија и настају канцерогене ћелије које се кроз крвоток преносе по целом телу и настеју све врсте рака и то је сигурна смрт,а ако ми то решиш онда ћу те частити нобеловом наградом.

Зтаим реши ми проплем спотаних побачаја и плати одшету људима који су изгубил децу или су деца рођена са леукемијом или без руку или ногу,а великом могућношћу обољења од Рака и даћу ти још једну нобелову нагарду.

Затим направи одбрану од нуклаерки од које не постоји одбрана типа Топол М,Статана,Војвода,Скалпел,РС24,Булава и одна ћу ти дати Нобелову награду и све то ћу предати Русима да направе за себе.

Затим оживи Милицу Ракић девојћицу из Батајнице које је имала свега 3 године и коју су мајмуни НАТО-вски погодили зграду у коју је живела касетном бомбом док је била на ноши у купатилу и накако немогу да сватим поред такве електронике да погоде зграду која се налази барем 20-30км од аеродрома Батајница само је довољан доказ колико су западни,авиоони лоши,јер како је званични Вашигтон рекао нису бу били циљеви зграде у којима није било војске,а у тој згради није било ни једног војног лица,оживи свих 3000 људи који су погинули поврати изгубљене делове тела 12000 рањених и свим 10 милиона Срба избриши сечање и уклони трауме бомбардовања.

Затим врати свих 10 милиона Срба који су изгунили у под Турцима у Балканским ратовима у Првом и Другом светском рату и у последњим ратовима,протерај из Србије све бошњаке који су дошли за време турака,проетараш Шиптаре са косово,и врати нам Српске територије Републику Српску,Црну гору,Босну,Сртпске делове Хрватске,Албанију(која је Српаска војска ослободила од Турака,а на Брлинском конгресу је Аустроугарска како би спречила да Србија изађе на море јер би ојачала успела да се избори за независност Абаније и сд немогу да идем на српско море већ мора да имдем у Грчку. Ако ми ово средиш одма тог мометна гласам за улазак Србије у НАТО.

A kad ce Rusi da odgovaraju za silovanja u Jugoslaviji tokom 44. i 45.god?

Па нису силовали 20 милио људи него су силовали можда хиљаду,а НАТО који данас чине неке земље су побли више Срба него било ко.

Немци су једном месецу убијали толико људи.

Poslednja izmena:
Nego šta nego da ostane sama
Ne odlučujemo ni ti ni ja da li će Srbija ući
Odlučuju više sile
Pošto Srbija ima projektovanu budućnost i sudbinu (donekle), više spiritualne i astralne sile će se imati direktan upliv na fizičkoj ravni ako do toga bude dolazilo
Dakle Srbija ima svoju sudbinu u okviru koje donekle ima svoju slobodnu volju
A kršenje osnovnog projektovanog puta Srbija ima za posledicu direktnu intervenciju viših sila u fizičkoj ravni postojanja
Drugim rečima, ako bismo krenuli direktno protiv svoje sudbine, slobodna volja bila nam bila potpuno isključena jer je to kosmički zakon i proces
poremetiti balans to dvoje direktno znači disbalans i ropstvo sudbini
Ti izvoli, Srbija to neće i ne može..!

Kakave gluposti.
ali ni reč argumenta, nego više sile kosmosa.
Ako nam je suđeno da propadnemo, mi treba da propadnemo i ništa da preduzmeno.

Ti nisi normalan. Ali bukvalno nisi normal i treba da se lečiš.
Tvoji citati su tako debilni da nemam reči.

Извини fresh&clean можеш ли ми објаснити како планирате да украдете 30+% гласова,да бу ушпи у НАТО.

Мало физике и билогије.

1-Алфа зраке
2-Бета зраке
3-Гама зраке.

1.
2.
3.

Зрачењ разграђује течност,а пошто људско тело има 5Л крви ето ти течност,а зрачење подстиче убрзану деобу ћелија и настају канцерогене ћелије које се кроз крвоток преносе по целом телу и настеју све врсте рака и то је сигурна смрт,а ако ми то решиш онда ћу те частити нобеловом наградом.

Зтаим реши ми пробплем спонтаних побачаја и плати одшету људима који су изгубил децу или су деца рођена са леукемијом или без руку или ногу,а великом могућношћу обољења од Рака и даћу ти још једну нобелову нагарду.

Затим оживи Милицу Ракић девојчицу из Батајнице које је имала свега 3 године и коју су мајмуни НАТО-вски погодили зграду у коју је живела касетном бомбом док је била на ноши у купатилу и никако немогу да сватим поред такве електронике да погоде зграду која се налази барем 20-30км од аеродрома Батајница само је довољан доказ колико су западни,авиоони лоши,јер како је званични Вашигтон рекао нису бу били циљеви зграде у којима није било војске,а у тој згради није било ни једног војног лица,оживи свих 3000 људи који су погинули поврати изгубљене делове тела 12000 рањених и свим 10 милиона Срба избриши сечање и уклони трауме бомбардовања.

Затим врати свих 10 милиона Срба који су изгунили у под Турцима у Балканским ратовима у Првом и Другом светском рату и у последњим ратовима,протерај из Србије све бошњаке који су дошли за време турака,протеарај Шиптаре са Косово,и врати нам Српске територије Републику Српску,Црну гору,Босну,Српске делове Хрватске,Албанију(која је Српаска војска ослободила од Турака,а на Брлинском конгресу је Аустроугарска како би спречила да Србија изађе на море јер би ојачала успела да се избори за независност Абаније и сад немогу да идем на српско море већ мора да имдем у Грчку. Ако ми ово средиш одма тог мометна гласам за улазак Србије у НАТО,а ти ћеш да ућеш у историју као човек који је покупио скоро све Нобелове нагреде једино за књижевност нећеш,али ако напишеш књигу неку добру постара ћу се да је добијеш,а и бићеш најбогатији човек и сви ће ти јести из шаке.

fresh&clean шта би са извештајем немаш одговор.

Tvoji argumeti su tako debilni i morbidni
a tek da ne govorim o odbrani od Topolj M itd...ti si debil

Ljudi su stardali 99 zbog ljudi kakav si ti. Jel ti to jasno
Stradali su zbog imbecila i debila Miloševića, u kojeg se vi kunete.
Koji je dozvolio da 72 dana bombarduju zemlju i na kraju preda Kosovo.
Turska i Austrougarska..neću da komentarišem debilne postove.
Zbog takvih debilnih i idiostkih stavova Srbija pati
A ove glupost da Srbija izađe na more itd.... Dečko leči se
Najbolje da se vrati stanje koje je bilo za vreme cara Dušna.
Debilizam

Aaa daaa.. pa vi ste se kunuli u Rusiju da će nas zaštiti i neće biti bombardovanja zbog vaše debilne politike i još debilnijeg razmišljanja doveli zamlju da se bombarduje.
Vi treba da odgovarat i vi treba da se pozabavite ljudima koji su tada stradali.

Ne lupaj gluposti više i da piše debilne postvove

Kao np..sve bivše zemlje Varšavskog pakta su postale čalnice Nato jer Rusija nije ulagala u njih
Tebe i tvoje pisanje ne treba komentarisati.

Па нису силовали 20 милио људи него су силовали можда хиљаду,а НАТО који данас чине неке земље су побли више Срба него било ко.

Немци су једном месецу убијали толико људи.

Bolje je da znamo ko su nam neprijatelji

Nego da ne znamo ko u nam BRAĆA...

Jeli zasto fresh pricas da se mi koji smo izricito protiv nato bili izricito za milosevica? Jel to neko od nas ovde rekao ? Nije.

Do pre 2 god sam i ja (pod uticajem roditelja i okoline) mislio da je milosevic bio za sve kriv, sada znam da nije .

zasto, jer i jeste i da je nedaj boze ziv Milosevic glasali bi za njega.
Vasi stavovi i sazmisljanja su u njaboljem slucaju isti, ako ne i gori.
Eto zasto.
Izolacija, izolacija, sami protiv svih i ostale debilne izjave.
Jedna Francuska, Italija, Spanija, ne moze sama, a sacica Srba moze.

Debilizam, itiotizam, glupost... ne postoji rec koja to moze da opise.

Зато се тема и зове Русија или НАТО.

Горе сам ти навео шта би требао да урадиш да мого да сарађујем са Турском,Албанијом Хрватско, Аустиројом,Немачком Италијом и осталим НАТО-земљама.

Када ми то напарвиш и видим резултате односно да сви који су убијени због чланице НАТО буду живи могу да будем са њима у савезу до тада могу да ми пуше ***** Калаш и Макаров.

Fresh ne kapiras da su NATOovci u srbiji u manjini zbog ratnih zlocina koji su ovde pocinjeni kroz istoriju a pogotovu zato sto je secanje na rat 1999 godine jos uvek svece iako se vrsi medijska manipulacija.
.. smori me da ti bilo sta objasnjavam, sve ti moze biti jasnije ako malo ukljucis mozak i procackas po internetu.

Poslednja izmena:
Зато се тема и зове Русија или НАТО.

Горе сам ти навео шта би требао да урадиш да мого да сарађујем са Турском,Албанијом Хрватско, Аустиројом,Немачком Италијом и осталим НАТО-земљама.

Када ми то напарвиш и видим резултате односно да сви који су убијени због чланице НАТО буду живи могу да будем са њима у савезу до тада могу да ми пуше ***** Калаш и Макаров.

A ti i tvoji postovi ste totalno ne bitni
Stobom nemam šta da diskutujem, samo pišeš gluposti...
ćao

Рекао сам ти све НАТО чланице и сви Срби који су за НАТО могу да ми пуше ***** Калаш и Макаров.

Јебеми се које изградио Немчку занам д Србија са годшњим растом око 6% 2008 године била са свега 1-2% друго ме не интересује.

Русија је започела бесплатне испоруке стрељачког наоружања и муниције за министарство унутрашњих послова Авганистана. Како извештава РИА Новости, први авион Ил-76 са терором наоружања слетео је на међународни аеродром авганистанске престонице. Укупно се очекуеј долазак 16 таквих авиона. Испоруке се реализују у оквиру договора постигнутих између Авганистана и Русије, а такође узимајући у обзир традиционалне везе између пријатељских држава у области војне и војно-техничке сарадње.
http://serbian.ruvr.ru/2010/11/02/31190636.html

Е кад си добар са Русијом 13 авиона ИЛ-76 са стрељачким оружијем и мунициом.
Нек ми каже после неко да Рује незнају да поклањају.

Русија је започела бесплатне испоруке стрељачког наоружања и муниције за министарство унутрашњих послова Авганистана. Како извештава РИА Новости, први авион Ил-76 са терором наоружања слетео је на међународни аеродром авганистанске престонице. Укупно се очекуеј долазак 16 таквих авиона. Испоруке се реализују у оквиру договора постигнутих између Авганистана и Русије, а такође узимајући у обзир традиционалне везе између пријатељских држава у области војне и војно-техничке сарадње.

simpaticna izjava!!!

Kakave gluposti.
ali ni reč argumenta, nego više sile kosmosa.
Ako nam je suđeno da propadnemo, mi treba da propadnemo i ništa da preduzmeno.

Pa ne nisam tako mislio, baš se radi o tome da ne može biti suđeno da propadnemo

A i ako jeste suđeno ( i to za zadovoljstvo tvorčeve zamisli, to jest apsoluta ili boga) onda mu treba ostati lojalan do kraja

Vidiš tu razmišljamo drugačije, ti bi ustao protiv prirode (boga) zarad opstanka a ja ne bi, i time bi otišao spokojno

I u tome je problem cele stvari, što se zapad opire prirodi, što bi oni nasilno promovisali neka sexualna uverenja i uvozili ih u Srbiju
obiće im se to o glavu ali će onda biti kasno da se isprave počinjene greške

Da su oni hteli davno bi se obračunali sa silama mraka i pobedilo bi dobro skroz, sada ovako te sile njima upravljaju i promovišu neke neprirodne vrednosti
Ta animalna ljudska pohlepa za nagomilavanjem novca i zadovoljenje kroz patnju i bol drugih
To bespotrebno rasipanje energije i misli
Ta zamisao konkurencije i dugova kroz ropstvo
To rušilačko uništavanje prirode i biljnih i životinjskih vrsta zarad novca i zbog klanjanja novcu
Sve to vodi u propast i rasulo
Ili će kapitalizam i demokratija u ovom obliku nestati ili ćemo mi nestati kao vrsta zajedno sa ovim svetom
Bićemo svedoci uspona pakla i dolaska mraka..

Izolacija, izolacija, sami protiv svih i ostale debilne izjave.
Jedna Francuska, Italija, Spanija, ne moze sama, a sacica Srba moze.

Debilizam, itiotizam, glupost... ne postoji rec koja to moze da opise.

Tebi je izolacija arhetip za siromaštvo i propast
Ne možemo sami jer mi mislimo da ne možemo
nisi učio u psihologiju šta su to psihološke blokade
To ti je naprimer kada te od malena uče da stajanje na hladnoći izaziva prehladu
A ja kažem da to nema veze, da samo i samo psihologija utiče na zdravlje (uglavnom)
Ono što misliš to se i ostvaruje, ili kakve su ti misli takav ti je život
Ako ti misliš da možeš da podigneš kamion ako čvrsto veruješ u to, verovatno ćeš i uspeti
Samo je kod Srba uvek nedostajala volja,sloga i rad
A inače smo latentno sposobna nacija, samo su ti kvaliteti uspavani
najviše zbog uranijuma i kompleksa od NATO-a

ha ha ha ha municija iz pitaj boga koje godine i polovina ne ispravno.
Od Ruske pomoći nisti se gladan najeo, niti žedan napio... Ovi nemaju hleba da jedu a ovi im šalju municiju, pmetno nema šta. Ruski mozak
Rus... Ha ha ha....

Poslednja izmena:

Back