Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.375
Ako bi Amerika mogla to malo da isfinansira...Još jedan razlog da se ruski narod pobuni protiv zločinačke vlasti koja ih žive zakopava.
a da... ne može sad... problem sa budžetom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi Amerika mogla to malo da isfinansira...Još jedan razlog da se ruski narod pobuni protiv zločinačke vlasti koja ih žive zakopava.
Nije ovo tema o NATO-u, alo breee!Ne može biti zdrava civilizacija ubijanje dece i otimanje tuđih teritorija.
To je bilo normalno u doba Džingis Kana, ali više nije.
razumi gaNije ovo tema o NATO-u, alo breee!
Dešava se rat.Šta se to baš sada dešava u Gazi i u Izraelu?
Ja nisam nikad u životu bacio bombu, pomešao si me s nekim.Srbiju ste bombardovali.
... и ако никада ниси повукао ороз на пушци, регрутујем те за кувара у интендантском оделењу!Ja nisam nikad u životu bacio bombu, pomešao si me s nekim.
To jesam, ali više volim da budem blizu klope.... и ако никада ниси повукао ороз на пушци, регрутујем те за кувара у интендантском оделењу!
Pusti ih, sirotinja, nemaju leba da jedu.šta li se ku rče ovi Norvežani brt..bolesan narod.. dobro da je ta vuko jbina na neki način izolovana tamo gore
Можда ниси баш ти али твоји ментори за које нас овде "посматраш" јесу. Којекуде!Ja nisam nikad u životu bacio bombu, pomešao si me s nekim.
imam i ja leba da jedem brt.. al šta se oni nešto trte, uvode oni neke zabrane itd... degenericiPusti ih, sirotinja, nemaju leba da jedu.
E šta bih ja dao da ostanem bez posla.razumi ga
plaši se da ne ostane bez posla
kud će posle kad ništa ne zna?
kompjutere rasturaju deca sa 10-11 godina
idi u NorveškuE šta bih ja dao da ostanem bez posla.
Nađi jednog experta od 10 godina da me menja, a ja odoh da pijem kafu pored Kolubare.
a što ne odeš u EU?E šta bih ja dao da ostanem bez posla.
Nađi jednog experta od 10 godina da me menja, a ja odoh da pijem kafu pored Kolubare.