Русија: Ако добијемо захтев од Србије за војну помоћ, доћићемо са војском и деловаћемо као у Сирији!!

Nema veze, nije deo NATO pakta i mogu komotno da prodju a da ne napadnu ni jednu NATO zemlju ... Sto se tice BiH, to je pored ostalih nacija i srpska zemlja ...
Misliš da Visoka komanda kolektivnog belog čoveka nije predvidela te scenarije
 
Misliš da Visoka komanda kolektivnog belog čoveka nije predvidela te scenarije
Ne kapiras, nisi shvatio poentu.. mogu avioni i da dodju preko Rumunije nevidljivo, Rusija ima tehnologiju za to... uostalom ona letelica do centra Zagreba je prosla neprimeceno ...
 
Ne kapiras, nisi shvatio poentu.. mogu avioni i da dodju preko Rumunije nevidljivo, Rusija ima tehnologiju za to... uostalom ona letelica do centra Zagreba je prosla neprimeceno ...
Zar nije Lažrov morao da otkaže posetu tvojoj stranci SNS prošle godine

Objašnjenje: “Йой, немой!“
 
Putine ne salji nikakvu pomoc srbijanci imaju Vucica Supermena on ce sve da sredi pomozi ti Republiku Srpsku tu su srbi i tvoji saveznici.

av-supermen.jpg
 
Русија: Ако добијемо захтев од Србије за војну помоћ, доћићемо са војском и деловаћемо као у Сирији!!!

Заменик председника Комитета Савета Федерације за међународне послове, сенатор са територије Перма, Андреј Климов, у изјави за руске медије, изразио је уверење, да Русија може да пружи Србији неопходну помоћ, позивајући Београд да се, ако буде потребно, обрати Москви са овај захтев.​„Србија има проблема већ дуже време. Имам веома добар однос са Србијом и српским народом, али прво морамо да добијемо захтев од њих “, рекао је сенатор.

haubica-tenk-koalicija-rusija.jpg
Он је подсетио, да је Русија пружила помоћ Сирији након одговарајућег захтева власти те земље. Према његовим речима, подршка других држава без њиховог захтева није у складу са Повељом УН.

Климов је додао, да Србија данас не може да се одбрани од притисака западних земаља.

Амерички председник Џо Бајден, предложио је свом српском колеги Александру Вучићу, у честитки поводом Дана независности Србије, да позове Русију на одговорност за догађаје у Украјини.

https://srbin.info/svet/rusija-ako-dobijemo-zahtev-od-srbije-delovacemo-kao-u-siriji/


План је јасан

1. Довести патриотске странке на власт

2. Послати Русији званичан захтев за војну помоћ у циљу заштите слободе и суверенитета републике Србије на читавој њеној територији.

3. Ући у ОДКБ и Евроазијску унију

4. Уништити НАТО свим средствима ако се не повуку и не поштују наш суверенитет и интегритет.
Ima jedan problem, za razliku od Sirijaca i Ukrajinaca Srbi ne zele da se zrtvuju tj zele na recima ali su se pokazali 90ih i kasnije. 😁😁😁
 
Itekako jesu, a i SFOR ne je tamo.
Za Ruse nisu sigurno.
nema to veze, zvanicno nisu ... to sto su realno tamo ne smeta sprovodjenju zakona ... Gledace se zakon ... ti opet pricas o vojnom prisustvu. Ja ti uporno pricam o medjunarodnom pravu a ti pricas o vojsci i SFORU ?!
 

Back
Top