Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.371
Amerikanci mirno spavaju dok ti držiš beseduPa verujem da je to kudikamo izvesnije od vracanja Teksasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerikanci mirno spavaju dok ti držiš beseduPa verujem da je to kudikamo izvesnije od vracanja Teksasa.
ameri pucaju i u Ukrajini i na bliskom istoku,dok mi spavamo.Amerikanci mirno spavaju dok ti držiš besedu
Sad , kada budu ispalili Trumpa kao 2020. (kada sam otvorio temu) dozvoliće!Texas je vec trazio osamostaljenje,ali ameri ne dozvoljavaju referendum.
Mislim da ce ameri izgubiti mnogo zbog Tajvana.kace se sa kinezima,a ne znaju u sta diraju.Sad , kada budu ispalili Trumpa kao 2020. (kada sam otvorio temu) dozvoliće!
Sam Imperator putin i Drug Xi ... dozvoliće!
To tvoje "ameri" ... ko su oni? ... govorio sam milion puta o tome ... nemaju zajednički identitet ... nisu nacija ... građani ... ništa ih ne spajaMislim da ce ameri izgubiti mnogo zbog Tajvana.kace se sa kinezima,a ne znaju u sta diraju.
Necu da napisem njihovo pravo zvanje iz mnogo razloga,a jedno je sto nikako nisu zasluzili.I zato ih tako oslovljavam.To tvoje "ameri" ... ko su oni? ... govorio sam milion puta o tome ... nemaju zajednički identitet ... nisu nacija ... građani ... ništa ih ne spaja
Ameri u Ukrajini ne gube ništaameri pucaju i u Ukrajini i na bliskom istoku,dok mi spavamo.
Ispusili su oni sve keceve.Ameri u Ukrajini ne gube ništa
Postavili su svog gej-narkomana da uništava zemlju
Ukrajinski fašisti im završavaju posao ali će ih se rado rešiti
Sa druge strane Rusija postaje zasićena svime
A to je američki kec u rukavu