Руси пустили Казахстан са 2, 7 милиона км2, и само 20 милиона становника а Украина им трн у оку?

Тако пуно нелогичности има у овом руском силовању Украине,
да просто не можете доћи до узрока па ни до решења катастрофе.
Šta si ti ovo napisao,na šta si mislio tačno?Ovo ti u neku ruku govori da Rusiji ne treba ni teritorija ni ostalo.

Šta si ti ovo napisao,na šta si mislio tačno?Ovo ti u neku ruku govori da Rusiji ne treba ni teritorija ni ostalo.

Као прво да се извиним нашим пријатељима Казашанима,
који нам помогоше недавно кад за леба нисмо имали.

Пријатељи заувек !!! :vzagrljaj:

Свакако ово није тема да Руси сад треба да пређу на остале своје братске републике
кад се понапијају лоше вотке,
већ је тема о томе да су најближе своје сроднике Укре,
решили да истребе !

Као прво да се извиним нашим пријатељима Казашанима,
који нам помогоше недавно кад за леба нисмо имали.

Пријатељи заувек !!! :vzagrljaj:

Свакако ово није тема да Руси сад треба да пређу на остале своје братске републике
кад се понапијају лоше вотке,
већ је тема о томе да су најближе своје сроднике Укре,
решили да истребе !
Pustili su Rusi i Ukrajinu.
I puštali dugo da seruckaju.
Da nisu baš preterano kenyali i sad bi lepo živeli.

Naravoučenije koje za sad jedino gospodin Viktor shvatio.
Eventualno gospodin Fico

Naravoučenije koje za sad jedino gospodin Viktor shvatio.
Eventualno gospodin Fico

Ma shvatio sam i ja, a vidim i ti, ali ne može tako !

Zamisli pojedinca koji gde mu se ko zameri on tras šamar. Nekoga i isprebija ...
Jel' znaš tako nekog nasilnika ? Ja znam !

Ali znam da se takvi ne nažive, dođu im Liliputanci na ovaj ili onaj način glave kad-tad !!!

Ma shvatio sam i ja, a vidim i ti, ali ne može tako !

Zamisli pojedinca koji gde mu se ko zameri on tras šamar. Nekoga i isprebija ...
Jel' znaš tako nekog nasilnika ? Ja znam !

Ali znam da se takvi ne nažive, dođu im Liliputanci na ovaj ili onaj način glave kad-tad !!!
Ramštajn kaže da može baš tako.

I to ne ovaj što drži koncerte

Тако пуно нелогичности има у овом руском силовању Украине,
да просто не можете доћи до узрока па ни до решења катастрофе.
Па где је то Казахтан пуштен ? Много више Србија сарађује са НАТОом и ЕУ, посебно за време АВ, него Казахстан.

However, in December 2022, Kazakhstan deported back to Russia a Russian citizen who fled mobilization.[149] In January 2023, Kazakhstan announced they were tightening visa rules, a move that is expected to make it more difficult for Russians to remain in the country.[150]
On 9 May 2023, he attended the Victory Day parade in Moscow and met with Russian President Vladimir Putin
Депорутују Русе Путину, пооштравају визни режим како дезертери не би нашли сугурну кућу као што су нашли овде у АВ Србији.
Председник се састаје са Путином, чак и на Дан победе.

Казахстан води паметну политику, за разлику од Зеленског који је изабрао да буде украјински Милошевић па још 100 пута гора варијанта од њега.

Српска википедија није баш проруска, што се тиче Казахстана.
Од 90-их година 19. века па надаље тече интензивније насељавање руског становништва на територију данашњег Казахстана, посебно у провинцију Семиречје. Тај тренд се још и повећао након изградње железнице Оренбург-Ташкент, која је завршена 1906. године. Ова досељавања надзирала је Пресељеничка управа, са седиштем у Санкт Петербургу.

Ривалство у борби за земљу и воду између Казаха и новопридошлог становништва се све више заоштравало у последњим годинама царске Русије, што је кулминирало устанком из 1916. године. Казаси су напали руске и козачке досељенике и војне трупе. Устанак је резултовао великим бројем жртава и масакара са обе стране. Руска освета је била немилосрдна. 300.000 Казаха је морало избећи у планине или суседну Кину. Када се следеће године око 80.000 њих вратило, већина их је била побијена од стране царске војске. За време 1921. и 1922. године од глади је умрло око милион Казаха.

Back