Отварач мозга
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
Добро,ниси ти даље од парка ишао.robijacete, izdajnici, snsekto
Добро,ниси ти даље од парка ишао.robijacete, izdajnici, snsekto
jok, ti siJesi li ikada bio na Kosovu? Iskreno.
meni je to najveselije - gotovi ste nato bando! eu satrti nuklearnim oruzjem, da zapamti kada me je bombardovala, nece postojati, jos samo maloMeni je od svega najtužnije koliko se u Srbiji primio antievropski i ruofilski mentalitet.
A kad ste vi bombardovali vaše okruženje tad vam nije smetalo...meni je to najveselije - gotovi ste nato bando! eu satrti nuklearnim oruzjem, da zapamti kada me je bombardovala, nece postojati, jos samo malo
kada eu bude na kolenima, samo sto nije , kafana pije na moj racun, castim
jedva cekam.
Годинама се на томе радило.Ниду се ни они из Европе баш потрудили,зар не?Meni je od svega najtužnije koliko se u Srbiji primio antievropski i ruofilski mentalitet.
Do 1999 je bilo 50-50 ali naravno da je posle toga otišlo na 80-20. To se videlo kroz glasove DSS, SRS, SPS. Morale su i DS i SNS kao bliže EU da budu dobre sa Rusima jer to je jedini način da se dobiju izbori.Meni je od svega najtužnije koliko se u Srbiji primio antievropski i ruofilski mentalitet.
Ne bih rekao. Nije slučajno Milošević bio 10 godina na vlasti.Do 1999 je bilo 50-50 ali naravno da je posle toga otišlo na 80-20. To se videlo kroz glasove DSS, SRS, SPS. Morale su i DS i SNS kao bliže EU da budu dobre sa Rusima jer to je jedini način da se dobiju izbori.
ZALI SE HASKOM TRIBUNALU, AALI SEKSA CE TEK DA BUDEA kad ste vi bombardovali vaše okruženje tad vam nije smetalo...
Do 1999 je bilo 50-50 ali naravno da je posle toga otišlo na 80-20. To se videlo kroz glasove DSS, SRS, SPS. Morale su i DS i SNS kao bliže EU da budu dobre sa Rusima jer to je jedini način da se dobiju izbor
Сад морам да бришем пост...Ne bih rekao. Nije slučajno Milošević bio 10 godina na vlasti.
Ne, upravo čim obavite sve, više im ne trebate.
Можда није само Тадић,али он и иначе није радио ништа,тако да...Сви политичари након 99' су заправо "хранили" десницу која је у Србији и без њих била гојазна.
Ima tu istine. Čak je i Tadić pravio kompromis što se dugoročno pokazalo kao greška. Ali nije glavni problem u političarima već u tendencijama naroda.Сви политичари након 99' су заправо "хранили" десницу која је у Србији и без њих била гојазна.
Odnarodjen iliti izrodIma tu istine. Čak je i Tadić pravio kompromis što se dugoročno pokazalo kao greška. Ali nije glavni problem u političarima već u tendencijama naroda.
Дај Боже да смо имали тенденције.Увек су "вешти" политичари усмеравали ,свако на своју воденицу.Ima tu istine. Čak je i Tadić pravio kompromis što se dugoročno pokazalo kao greška. Ali nije glavni problem u političarima već u tendencijama naroda.
Хрвати и Словенци су се деценијама припремали на оцепљење,Срби су имали једину тенденцију да сачувају Југославију( данас звучи смешно).Дај Боже да смо имали тенденције.Увек су "вешти" политичари усмеравали ,свако на своју воденицу.
Ако мислиш да је Слоба имао тенд. да не дозволи разбијање југос. ,пре је то била Мира,али хајде сад да нетупим...
Sloba je imao tendenciji ka "svi srbi u jednoj državi"Дај Боже да смо имали тенденције.Увек су "вешти" политичари усмеравали ,свако на своју воденицу.
Ако мислиш да је Слоба имао тенд. да не дозволи разбијање југос. ,пре је то била Мира,али хајде сад да нетупим...
Glume,ja znam za koga su oni.Meni je od svega najtužnije koliko se u Srbiji primio antievropski i rusofilski mentalitet.
Да,будалаштина.Sloba je imao tendenciji ka "svi srbi u jednoj državi"![]()
Исто, V колона!Šta meni vidiš u šolji
Nikola Slajmovic na ''cirilici'' i ''bljaktuelnostima'' kaze da to nije tacno i da je CPJ navodno jos 1996. trazila brzi prijem u EU ili NATO ali da Zli Oni nisu ni hteli da cuju za to.Da podsetim S.M. je 1990. odbio evropsku ponudu za pridruživanje. Srbi su daleko pre '99 izabrali taj put...