- Poruka
- 28.019
drugo je uvodjenje sankcija rusiji ili priznanje kosova...Evo video si
DPZ se raskrešti na ozvučenju, onda ga uhapse i ajde kućama
tad ce biti obrnuta situacija, narod ce njih da rastera ko macke s j.ebista
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
drugo je uvodjenje sankcija rusiji ili priznanje kosova...Evo video si
DPZ se raskrešti na ozvučenju, onda ga uhapse i ajde kućama
Hoćeš reći da je Kosovo manje važna tema od Rusijedrugo je uvodjenje sankcija rusiji ili priznanje kosova...
tad ce biti obrnuta situacija, narod ce njih da rastera ko macke s j.ebista
И треба Србија да уведе санкције Русији. Има разлога за то: 90-тих су они (Руси) нама уводили санкције нама, бомбаровали су нас неколико пута а слободу 1944. су нам донели Немци.
Тако то изгледа када се замене тезе!
Jer izbor je ili sankcije Rusiji ili sankcije nama.
neHoćeš reći da je Kosovo manje važna tema od Rusije
Pa ovaj protest gde je DPZ uhapšen je bio za Kosovone
ne bitan je redosled
i kod jedne i druge situacije bilo bi sasvim drugacije sto se naroda tice , u odnosu na dosadasnje proteste
dzaba ti glupiranje
Zabole me kur moj sto ce suspendovati bezvizni rezim.Nije eu svet.Rezolucija holandskog parlamenta poziva na suspenziju bezviznog režima za Srbiju putem mehanizma za hitno kočenje najkasnije do marta 2023. godine
Read 'em and weep
ajde da skratimoPa ovaj protest gde je DPZ uhapšen je bio za Kosovo
Ima još jedan protest 24.2. čujem
Usklađujete datume s centralom u komsomolu
naravno.Zabole me kur moj sto ce suspendovati bezvizni rezim.Nije eu svet.
EU jeste svetZabole me kur moj sto ce suspendovati bezvizni rezim.Nije eu svet.
ajte molicu lepoEU jeste svet
Bez toga možeš samo u Bačku Palanku
Ako je to izbor, onda tu izbora i nema.
Zato moze u Krivu Palanku.EU jeste svet
a ti ne mozes u b lukuEU jeste svet
Popravljam utisaka ti ne mozes u b luku
To je као ***** која се жали и прети да ће напустити свог макроа и прећи код другог који нуди бољи смештај.Muslimani hitaju ka Rusiji
Пази он на осетљиве теме код својих бирача.Само се њима и обраћа осим када виче.To je као ***** која се жали и прети да ће напустити свог макроа и прећи код другог који нуди бољи смештај.
За разлику од босанских муслимана, ми можемо да уведемо санкције Русији да то свалимо на Вучића и Русија ће опет бити на страни Србије, шта год да урадимо, чак и да уђемо у НАТО.
Вучић зна да они који су против њега они ће бити против њега шта год да уради са санкцијама, али проблем је половина његовог русофилног бирачког тела.
Ohrabrujuće je što je Mart kroz 4 dana i kusurNadajmo se da su ovoga puta u pravu.
Da, ti ne spadaš u te koji su protiv Vučića.ми можемо да уведемо санкције Русији да то свалимо на Вучића и Русија ће опет бити на страни Србије, шта год да урадимо, чак и да уђемо у НАТО.
Вучић зна да они који су против њега они ће бити против њега шта год да уради са санкцијама, али проблем је половина његовог русофилног бирачког тела.
ko da na periferiji moskve zive sve sami orangutani kad samo voce jeduCelokupnu godisnju proizvodnji voca i povrca Srbije, moze da pojede periferija Moskve za 6 dana.
Mi smo samo poslednji pazzl u slagalici.
Ja bi uveo sankcije i rusima i amerima a i kinezima.