Rusi pišu: Srbija sa sankcijama kreće od marta!

И треба Србија да уведе санкције Русији. Има разлога за то: 90-тих су они (Руси) нама уводили санкције нама, бомбаровали су нас неколико пута а слободу 1944. су нам донели Немци.
Тако то изгледа када се замене тезе!

Pa, ovo jesu... :per:

Pa ovaj protest gde je DPZ uhapšen je bio za Kosovo

Ima još jedan protest 24.2. čujem

Usklađujete datume s centralom u komsomolu
ajde da skratimo

sacekajmo da uvede te sankcije koje prizeljkujes pa ce videti reakciju naroda srbije

takodje sacekajmo da prizna ovaj sporazum , i izdaju kosmeta pa cemo da vidimo reakciju naroda ok?

dakle kada bude zvanicno

FB_IMG_1677061649703.jpg

Muslimani hitaju ka Rusiji

To je као ***** која се жали и прети да ће напустити свог макроа и прећи код другог који нуди бољи смештај.

За разлику од босанских муслимана, ми можемо да уведемо санкције Русији да то свалимо на Вучића и Русија ће опет бити на страни Србије, шта год да урадимо, чак и да уђемо у НАТО.

Вучић зна да они који су против њега они ће бити против њега шта год да уради са санкцијама, али проблем је половина његовог русофилног бирачког тела.

To je као ***** која се жали и прети да ће напустити свог макроа и прећи код другог који нуди бољи смештај.

За разлику од босанских муслимана, ми можемо да уведемо санкције Русији да то свалимо на Вучића и Русија ће опет бити на страни Србије, шта год да урадимо, чак и да уђемо у НАТО.

Вучић зна да они који су против њега они ће бити против њега шта год да уради са санкцијама, али проблем је половина његовог русофилног бирачког тела.
Пази он на осетљиве теме код својих бирача.Само се њима и обраћа осим када виче.
А може да им прода шта год пожели.

ми можемо да уведемо санкције Русији да то свалимо на Вучића и Русија ће опет бити на страни Србије, шта год да урадимо, чак и да уђемо у НАТО.

Da, ti ne spadaš u te koji su protiv Vučića.

Back