Ništak
Zainteresovan član
- Poruka
- 295
Još propagande za retardirane i maloumne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko sipa, i kome? svi znaju da aljek siftar samo laze kao navijen, vlada je uzimala gro para od usaid, a toga vise nema znaci ko sada. i kako zna? kome? na koje racune? gde? aljek samo laze kao pasSvaki dan kištra kako Zapad sipa milijarde u demokratsku revoluciju protiv njega
Da ali, kad bi bio zapadni čovek, ne bi provodio 24 sata dnevno krijući se ispod stola od sorošijanske revolucije Mjaftko sipa, i kome? svi znaju da aljek siftar samo laze kao navijen, vlada je uzimala gro para od usaid, a toga vise nema znaci ko sada. i kako zna? kome? na koje racune? gde? aljek samo laze kao pas
sad botujes za aljeka alexovog malogDa ali, kad bi bio zapadni čovek, ne bi provodio 24 sata dnevno krijući se ispod stola od sorošijanske revolucije Mjaft
a sada je soros dobar sns-ovcima? i dzegerka vam je majka kao dafinasta li je taj nesrecni Soros svima skrivio da se 99% distancirate od njega.
Samo kazem da ne treba da se stidite svojih uverenja ako su legitimna.a sada je soros dobar sns-ovcima? i dzegerka vam je majka kao dafina
alex posilni
Pogledajte prilog 1694894
ko se stidi?Samo kazem da ne treba da se stidite svojih uverenja ako su legitimna.
Svi mi ovde znamo i da ti zivis u Americi ali si jedan od najvecih patriota na forumu. Paradoks...?ko se stidi?
cela srbija je saznala da je vlada, znaci aljek i brnaba da su uzimali pare od usaid, i sada kada je taj izvor presusio ti odjednom kazes nije ni soros los, kao dzeger, a znas da je aljek sorosev mali
znaci djon obraz vas sns-ovaca, sada cete da hvalite sorosa
Slikao se sa njim u Njujorku, ko bolji moze tamo da se nadje...? Tvrdis da ne treba da putuje uopste na takva mesta? A ti zivis tu.a sada je soros dobar sns-ovcima? i dzegerka vam je majka kao dafina
alex posilni
Pogledajte prilog 1694894
coce, pa jel sam priznao da radim na rusko-americkom partnerstvu? jel smo malo postigli? polako, tek smo poceli sa ovom administracijom, a za sorosa sta mene pitas, svi znaju da je omrazen, samo ga dzeger hvali i po nekli ukrajinac kao ti, od kada si video da su aljek i alex drugari - ti si meni jasan 100% zasto si sns, a ja koji sam patriota? samo ne podnosim vucica organski, namestilo se da moje vreme dodje,a vase odlazi polako, eto tako shvati, i nemoj da places, takav je zivotSvi mi ovde znamo i da ti zivis u Americi ali si jedan od najvecih patriota na forumu. Paradoks...?
Rusija podržava SNS, tako da moraš ili da batališ Surovikina ili da razapinješ šator u Ćacinom Parkucoce, pa jel sam priznao da radim na rusko-americkom partnerstvu? jel smo malo postigli? polako, tek smo poceli sa ovom administracijom, a za sorosa sta mene pitas, svi znaju da je omrazen, samo ga dzeger hvali i po nekli ukrajinac kao ti, od kada si video da su aljek i alex drugari - ti si meni jasan 100% zasto si sns, a ja koji sam patriota? samo ne podnosim vucica organski, namestilo se da moje vreme dodje,a vase odlazi polako, eto tako shvati, i nemoj da places, takav je zivot
nisu oni dobri u spoljnoj politici, rekoh vec, ne znaju da se postave u diplomatioji, i onda postaju vulgarni kao baba bajden npr.Rusija podržava SNS, tako da moraš ili da batališ Surovikina ili da razapinješ šator u Ćacinom Parku
KGB svakako ima bolje info od pro-ruskih postera na Krdžinisu oni dobri u spoljnoj politici
Nema potrebe da bolduješ tekst jer glupost je glupost pa i belim slovima da si pisao.Predsednik Srbije ima roditelje koji su Srbi,koliko je meni poznato.Dalje,da ne radi dobar posao za našu državu ovo što se sada dešava se nebi dešavalo,jer bi naši protivnici bili zadovoljni.Kažeš da radi sve što mu Brisel kaže?Pa gde su sankcije Rusiji a EU ih je odavno uvela a Srbija ne?Vec imamo zhvalavog namesnika Fahmiu Juniora koji sve radi kako mu Brisel kaze.
Svima sa malo mozga je jasno da je drzava (Drzavne institucije) vec unistena tako da nema potrebe pricati o tome.
Slazem se da da od Brozovog vremena nije bila ovaka diktatura u Srbiji u kojoj, kao i u Brozovo vreme, dobro zive
rezimski lopovi koji pljackaju narod.
Uzgred uzdrzite se od licnih uvreda.
Thank you
Он је одрадио довољно за Запад (осим формалног признања тзв. Косова). Западу се сада жури да на власт доведе оне којима још једино преостаје да потпишу то признање.Dalje,da ne radi dobar posao za našu državu ovo što se sada dešava se nebi dešavalo,jer bi naši protivnici bili zadovoljni.
То је једино што до сада није учинио против Русије. Србија је у УН гласала стално против Русије у последње 3 године.Kažeš da radi sve što mu Brisel kaže?Pa gde su sankcije Rusiji a EU ih je odavno uvela a Srbija ne?
СНС са СПС-ом има апсолутну већину. Опозиција је ту таман колико треба да би све изгледало фер и поштено. Иначе, опозиција је ионако никаква па је требало цензус спустити на 3% да и даље изгледа да смо некакво демократско друштво.Da je diktatura u Srbiji,bio bi jednopartijski sistem,dakle,bez opozicije u skupštini.A nije.Zar ne?
Nije on ništa odradio za zapad u vezi Kosova jer vidimo neprestanu borbu da se Kosovo ne prihvati kao država u svetu.To glasanje u UN protiv Rusije je dogovor između Srbije i Rusije kao i priznanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Ukrajine a znamo da preko 90% teritorije Ukrajine je zapravo ruska zemlja-to tako mora.Što se opozicije tiče,ima je u skupštini taman toliko koliko je potrebno da nas ne mogu zvati diktaturom,a po postupcima opozicije vidimo da je u Srbiji na snazi demokratija u punom formatu,možeš svašta da kažeš i napišeš za predsednika naše države i nikom ništa,da prskaš biber sprejom poslanike(Miloš Sorbona Jovanović) da pališ baklje u skupštini,da blokiraš saobraćajnice i škole...Možeš sve.Demokratija je.Za ovo u vezi Jasenovca bih te zamolio ako možeš neku vezu da mi dostaviš,da vidim o čemu se radi.Ne znam za to.Он је одрадио довољно за Запад (осим формалног признања тзв. Косова). Западу се сада жури да на власт доведе оне којима још једино преостаје да потпишу то признање.
То је једино што до сада није учинио против Русије. Србија је у УН гласала стално против Русије у последње 3 године.
СНС са СПС-ом има апсолутну већину. Опозиција је ту таман колико треба да би све изгледало фер и поштено. Иначе, опозиција је ионако никаква па је требало цензус спустити на 3% да и даље изгледа да смо некакво демократско друштво.
Иначе, само да те подсетим, пре неколико година Скупштина Србије тј. СНС са апсолутном већином, по наговору Вучића, одбила да геноцид у Јасеновцу скупштинском резолуције назове геноцидом. То ти је велики Србин! Ацо Србине! Ацо Србине! Нема ту ни С од Србина када не желиш геноцид у Јасеновцу да тако и званично назовеш у Скупштини.
Engleska je izbačena iz EU, moraš više da čitaš Politiku za decuNormalno da su engleski radnici stalno aktivni po svetu, ta gamad ne bi imala da jede da ne pljačka kolje i ubija....
EU je pod opsadom engleske monarhije i radi ono što odgovara englezima već vekovima...
Putin je odlično obavešten i zato je i rekao da prva ide na London i time se rešava i njegov antifašistički problem sveta....orešnik sa tri glave rešava mir u svetu....
engleska je izašla iz EU i zadržala kontrolu, a ti nisi obavešten ko je pre neki dan sazvao Savet EU....doduše nije za očekivati da nepismeni botovi znaju da čitaju....Engleska je izbačena iz EU, moraš više da čitaš Politiku za decu
Jeste u Savetu Evrope, tu je ceo kontinent osim divljačke Belorusijeengleska je izašla iz EU i zadržala kontrolu, a ti nisi obavešten ko je pre neki dan sazvao Savet EU....doduše nije za očekivati da nepismeni botovi znaju da čitaju....
Pa i u belom potoku seljaci odlučuju ko je pismen a ko nije...hahaahahaJeste u Savetu Evrope, tu je ceo kontinent osim divljačke Belorusije
Nema potrebe da bolduješ tekst jer glupost je glupost pa i belim slovima da si pisao.Predsednik Srbije ima roditelje koji su Srbi,koliko je meni poznato.Dalje,da ne radi dobar posao za našu državu ovo što se sada dešava se nebi dešavalo,jer bi naši protivnici bili zadovoljni.Kažeš da radi sve što mu Brisel kaže?Pa gde su sankcije Rusiji a EU ih je odavno uvela a Srbija ne?
Da je diktatura u Srbiji,bio bi jednopartijski sistem,dakle,bez opozicije u skupštini.A nije.Zar ne?
I još nešto,svako ko hoće da radi može da zaradi,ali mora da radi.Čime sam te uvredio tako nežnog dok nam istovremeno predsednika države nazivaš pogrdnim imenima?