Rusi objavili snimak – Bajden naredio bombardovanje Beograda i ubijanje srpskih civila!!!
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova objavila je video sastanaka komiteta Senata za spoljne poslove, 1998. godine.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 17.03.2022. | 07:31
Podeli
EPA-EFE/SARAH SILBIGER / POOL
Kako je navela Zaharova, video je nastao godinu dana pre bombardovanja Beograda.
Na video snimku se vidi sadašnji predsednik SAD Džo Bajden kako govori da je upravo on predložio bombardovanje glavnog grada tadašnje SR Jugoslavije.
"Ja sam predložio bombardovanje Beograda. Ja sam predložio da američki piloti odu tamo i da unište sve mostove na Drini", izjavio j Bajden.
Zaharova navodi da Bajden o tome priča i pre bombardovanja, objašnjavajući da je Beograd bombardovan.
"Jugoslavija nije predstavljala direktnu ili indirektnu pretnju Sjedinjenim Američkim Državama ili njihovim građanima. Samo im je to trebalo", zaključila je Zaharova.
Састанак комитета Сената за спољне послове, 1998. Годину дана пре бомбардовања Београда. Бајден каже да је он био тај који је предложио бомбардовање југословенске престонице. Понављам још једном - о томе прича и ПРЕ бомбардовања, објашњавајући да да је Београд бомбардован, како је саветовао, онда у Босни не би страдало 200 хиљада људи.
И све то говори представник државе која са Југославијом није имала ни заједничке границе ни заједничку историју. Југославија није представљала директну или индиректну претњу Сједињеним Државама или њиховим грађанима. Само им је то требало.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=03&dd=17&nav_category=78&nav_id=2123613
Gde je sada tzv medjunarodni sud pravde da podigne optuznicu protiv Bajdena???
Bajden licno priznaje da je naredio bombardovanje Beograda i ubijanje srpskih civila!
Nacizam vlada zapadom - nema pravde za srpske zrtve. Pri tom Srbi i Srbija ni na koji nacin nisu ugrozavali SAD.