Rusi najblizi kupovini Telekoma

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
eto mi smo lepo govorili nemojte da prodajete, a oni zapeli
kakva ce tek kuknjava da bude :super:

Rusi najbliži kupovini Telekoma
28. januar 2011. | 00:10 | Izvor: Blic, Novosti
Beograd -- Od kupovine Telekoma je odustao Frans telekom, a trenutno je najozbiljniji kupac kompanija u vlasništvu ruskog milijardera Mihaila Fridmana Vimpelkom.

Ta kompanija je Vladi jedina obećala da je za polovinu srpskog telekomunikacionog operatera spremna da plati minimalnu sumu od 1,4 milijarde evra.

Istovremeno, grčka telekomunikaciona kompanija OTE odlučila je da proda svoj udeo od 20 odsto akcija Telekoma Srbija.

"OTE je juče odlučio da proda svoj deo, a da li će država prodati 31 ili 51 odsto kapitala u Telekomu, još nije poznato. Država bi najradije prodala 31 odsto kapitala i napravila zajednički paket sa OTE. Tako bi imali jednog savetnika i delili troškove, što bi bili idealni uslovi", kaže izvor Blica, i dodaje da će OTE biti više nego zadovoljan ako se polovina Telekoma proda za 1,4 milijarde evra.

Naš izvor tvrdi da ta cena nije nimalo privlačna potencijalnim kupcima. "Frans telekom je odustao pre četiri dana", kaže naš izvor.

Za sada je najizvesnije da bi novi vlasnici Telekoma mogli da dođu iz Rusije. Ruska kompanija Vimpelkom je jedina obećala Vladi da je za Telekom spremna da plati 1,4 milijarde evra. Nije ni čudo, s obzirom na to da ovom kompanijom rukovodi treći najbogatiji Rus čiji potezi govore da ima veliki interes da uđe u Srbiju kaže naš izvor.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=01&dd=28&nav_id=488850

RUSIJA !!!
smile_russi.gif

Znao sam da ce dobiti ponudu koju nije moguce odbiti . :cool:

Nejaci , dzabe JA vama pisem .... :hahaha:

Sledeci je ,, EPS ,, ... :mrgreen:

Back