Jugoslav Čvarak
Elita
- Poruka
- 18.680
Gadi mi se taj nebijelac, samo da znas.Naravno već su vam jednom prevaspitali Mesića.
Gadi mi se taj nebijelac, samo da znas.Naravno već su vam jednom prevaspitali Mesića.
Naravno već su vam jednom prevaspitali Mesića.
Kao da si priglupi glasnogovornik zapadnih pichkica? Prvo uvale Lenjina kojega zameni Staljin, koji je masakrirao ruski narod! Onda dozvole da se nakon WW1 Hitler naoruža, napadne SSSR, uništi evropski deo te države i pobije 20 miliona rusa! A Staljin ostane na vlasti i nastavi sa svojom trulom politikom........Inace Amerika najveci svetski proizvodjac nafte, a da Rusi ne prodaju naftu bili bi goli ko pistolj.
Ruje su za takove kao ti vrh civilizacije....samo sto ti nisi svjestan svoje nesvijesti...Rusi su zlo, a Rusija je Mordor.
Tesko je odluciti tko je vece zlo, Kina ili Rusija, to je kao da biras izmedju garavih Afrikanaca i Indijaca.
Prirodna selekcija za Ruse: Truli zapad ih već barem 100 godina pokuša shebati i NIŠTA, ćorak popushili! A za Kinu su se sami ameri shebali jer su Japance isterali iz Kine tokom WW2! A Kinezi nezahvalni gadovi?Rusi su zlo, a Rusija je Mordor.
Tesko je odluciti tko je vece zlo, Kina ili Rusija, to je kao da biras izmedju garavih Afrikanaca i Indijaca.
Znas onda bolje od mene, volio bi da vidim Moskvu i St. Petersburg ali generalno me ne zanimaju te hladne destinacije jer snega imam dovoljno i ovde.
Znaci zemlja treceg sveta kako opisujes, a ni narod nije nesto ?
Kakav je zivot prosecnog Rusa, tu ne mislim na klosare ?Rusija je lepa zemlja, vredi je posetiti, ali ekonomski od 91 i pre ne stoji najbolje sto ne znaci da se to nece promeniti.
Nema ništa od toga.Živela Majka Rusija!
Klikni na link koji sam stavio i suoci se s najtamnijim bezdanom koji vlada ruskim srcima.Kakve veze ima to sa Rusijom? To je prostrana drzava, ne mos njima lupiti sankcije ko Srbijici.
Dok u Juznoj Koreji ljudi jedni drugima sjede na glavama, ruski jazavci okupirali pola svijeta.
Nemam nista protiv Rusa, ali treba im uzeti zemlju i svesti ih u realne okvire, recimo Murmansk i sira okolica su im dovoljni, tamo ce im biti lijepo toplo, pa nek do mile volje piju vodku i jedu borsc.
Nismo mi *******ija nerazumni i bez srca za ruski narod, ali mora se stati u kraj ruskom divljanju.
Reda mora biti.
Ma to Sputnjik po obicaju laze.Mozes samo da im se sagnes.... I ti. I Amerika ..... Sto Pompeo i priznaje
Rusija nije zemlja kojoj je moguće nešto oduzeti: Pompeo izjavio da je Ukrajina izgubila Krim?
Tanjug | 05. februar 2020. 09:35 | Komentara: 3
Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je Ukrajina izgubila Krim, da to znaju svi svetski igrači, a da Rusija nije jedna od zemalja kojoj je moguće nešto oduzeti, preneli su pojedini ukrajinski mediji
![]()
Majk Pompeo / Foto AP - Patrick Semansky
https://www.novosti.rs/vesti/planet...i-Pompeo-izjavio-da-je-Ukrajina-izgubila-Krim
Ma to Sputnjik po obicaju laze.
Zamisljam nekog dragog, nasmijanog, malog zlatnog retrivera, koji nista ne sluteci naivno ulazi u rusku kucicu od medenjaka (onu Baba Jaginu, na kokosjim nogama), a vrata iza njega se zatvaraju uz zlokobno skripanje...
Srbija da Rusiji okrene ledja i vrati se svojoj voljenoj europskoj obitelji.Aha. Samo CNN govori istinu svi drugi lazu
Evo Washington Post, deep state informer, kaze da je Pompeo izjavio zaista da je "Krim izgubljen za Ukrajinu i da Rusija nije zemlja kojoj se moze bilo sta oduzeti".
I kritikuje ga zbog toga
https://www.washingtonpost.com/opin...kraine-shows-rot-heart-trumps-foreign-policy/
E moj Cmarak, nikada neces nauciti. Ko god je krenuo na Rusiju prosao je ko bos po trnju, i nije vise ziv.