Rusi među liderima uprkos sankcijama: "Ovo je veliki problem za SAD"

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.180
Inace Amerika najveci svetski proizvodjac nafte, a da Rusi ne prodaju naftu bili bi goli ko pistolj.
Kao da si priglupi glasnogovornik zapadnih pichkica? Prvo uvale Lenjina kojega zameni Staljin, koji je masakrirao ruski narod! Onda dozvole da se nakon WW1 Hitler naoruža, napadne SSSR, uništi evropski deo te države i pobije 20 miliona rusa! A Staljin ostane na vlasti i nastavi sa svojom trulom politikom........
I onda se ti zapadnjaci kujche kako su bolji od Rusa u svakom pogledu!:rotf::rotf:
Ali mi se čini da se kolo sreće okreće. Truli kapitalizam bi sledeći put mogao da ima mnogo teže posledice od obične finansijske krize! :klap:

Banalni primer: Lenjina uvalili Rusima, što je mešanje u unutrašnje stvari države, a niko se nije bunio! A kada su (navodno) Rusi nešto prčkali oko izbora u USA, digla se galama do neba! A čini mi se da su Rusi samo pokušali da SPASE USA, ako već NIJE kasno! :rotf: :rotf: :rotf:

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.180
Rusi su zlo, a Rusija je Mordor.
Tesko je odluciti tko je vece zlo, Kina ili Rusija, to je kao da biras izmedju garavih Afrikanaca i Indijaca.
Prirodna selekcija za Ruse: Truli zapad ih već barem 100 godina pokuša shebati i NIŠTA, ćorak popushili! A za Kinu su se sami ameri shebali jer su Japance isterali iz Kine tokom WW2! A Kinezi nezahvalni gadovi? :bravo: :bravo: :bravo:

Mstislav

Buduća legenda
Poruka
45.662
Znas onda bolje od mene, volio bi da vidim Moskvu i St. Petersburg ali generalno me ne zanimaju te hladne destinacije jer snega imam dovoljno i ovde.
Znaci zemlja treceg sveta kako opisujes, a ni narod nije nesto ?

Rusija je lepa zemlja, vredi je posetiti, ali ekonomski od 91 i pre ne stoji najbolje sto ne znaci da se to nece promeniti.

Poruka
18.680
Dok u Juznoj Koreji ljudi jedni drugima sjede na glavama, ruski jazavci okupirali pola svijeta.
Nemam nista protiv Rusa, ali treba im uzeti zemlju i svesti ih u realne okvire, recimo Murmansk i sira okolica su im dovoljni, tamo ce im biti lijepo toplo, pa nek do mile volje piju vodku i jedu borsc.
Nismo mi *******ija nerazumni i bez srca za ruski narod, ali mora se stati u kraj ruskom divljanju.
Reda mora biti.

Poslednja izmena:
Poruka
18.680
Kakve veze ima to sa Rusijom? To je prostrana drzava, ne mos njima lupiti sankcije ko Srbijici.
Klikni na link koji sam stavio i suoci se s najtamnijim bezdanom koji vlada ruskim srcima.
Pogledaj tami u lice...
Sta vi Srbi na kraju krajeva imate s tim ludjacima, pa vi ste uglavnom drag i normalan narod, ti Rusi su gori od ustasa.

Тихи

Zaslužan član
Poruka
148.996
Dok u Juznoj Koreji ljudi jedni drugima sjede na glavama, ruski jazavci okupirali pola svijeta.
Nemam nista protiv Rusa, ali treba im uzeti zemlju i svesti ih u realne okvire, recimo Murmansk i sira okolica su im dovoljni, tamo ce im biti lijepo toplo, pa nek do mile volje piju vodku i jedu borsc.
Nismo mi *******ija nerazumni i bez srca za ruski narod, ali mora se stati u kraj ruskom divljanju.
Reda mora biti.

Mozes samo da im se sagnes.... I ti. I Amerika ..... Sto Pompeo i priznaje :lol:

Rusija nije zemlja kojoj je moguće nešto oduzeti: Pompeo izjavio da je Ukrajina izgubila Krim?
Tanjug | 05. februar 2020. 09:35 | Komentara: 3
Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je Ukrajina izgubila Krim, da to znaju svi svetski igrači, a da Rusija nije jedna od zemalja kojoj je moguće nešto oduzeti, preneli su pojedini ukrajinski mediji

Majk Pompeo / Foto AP - Patrick Semansky

https://www.novosti.rs/vesti/planet...i-Pompeo-izjavio-da-je-Ukrajina-izgubila-Krim

Poruka
18.680
Mozes samo da im se sagnes.... I ti. I Amerika ..... Sto Pompeo i priznaje :lol:

Rusija nije zemlja kojoj je moguće nešto oduzeti: Pompeo izjavio da je Ukrajina izgubila Krim?
Tanjug | 05. februar 2020. 09:35 | Komentara: 3
Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je Ukrajina izgubila Krim, da to znaju svi svetski igrači, a da Rusija nije jedna od zemalja kojoj je moguće nešto oduzeti, preneli su pojedini ukrajinski mediji

https://www.novosti.rs/vesti/planet...i-Pompeo-izjavio-da-je-Ukrajina-izgubila-Krim
Ma to Sputnjik po obicaju laze.

Zamisljam nekog dragog, nasmijanog, malog zlatnog retrivera, koji nista ne sluteci naivno ulazi u rusku kucicu od medenjaka (onu Baba Jaginu, na kokosjim nogama), a vrata iza njega se zatvaraju uz zlokobno skripanje...

Jednom mi se na jako visokoj dozi psihodelika, dok sam isao povracati, na WC kotlicu ukazalo demonsko lice, sada sam siguran da je to bio neki Rus.
Eto, ni trip zbog tog naroda ne moze proci u miru.

Poslednja izmena:

Тихи

Zaslužan član
Poruka
148.996
Ma to Sputnjik po obicaju laze.

Zamisljam nekog dragog, nasmijanog, malog zlatnog retrivera, koji nista ne sluteci naivno ulazi u rusku kucicu od medenjaka (onu Baba Jaginu, na kokosjim nogama), a vrata iza njega se zatvaraju uz zlokobno skripanje...

Aha. Samo CNN govori istinu svi drugi lazu :lol:

Evo Washington Post, deep state informer, kaze da je Pompeo izjavio zaista da je "Krim izgubljen za Ukrajinu i da Rusija nije zemlja kojoj se moze bilo sta oduzeti".

I kritikuje ga zbog toga

https://www.washingtonpost.com/opin...kraine-shows-rot-heart-trumps-foreign-policy/

E moj Cmarak, nikada neces nauciti. Ko god je krenuo na Rusiju prosao je ko bos po trnju, i nije vise ziv.

Poruka
18.680
Aha. Samo CNN govori istinu svi drugi lazu :lol:

Evo Washington Post, deep state informer, kaze da je Pompeo izjavio zaista da je "Krim izgubljen za Ukrajinu i da Rusija nije zemlja kojoj se moze bilo sta oduzeti".

I kritikuje ga zbog toga

https://www.washingtonpost.com/opin...kraine-shows-rot-heart-trumps-foreign-policy/

E moj Cmarak, nikada neces nauciti. Ko god je krenuo na Rusiju prosao je ko bos po trnju, i nije vise ziv.
Srbija da Rusiji okrene ledja i vrati se svojoj voljenoj europskoj obitelji.