Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Vama sto gotivite nacizam i ludog Adolfa preporucujem da posetite psihijatra. Hitno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,ti pojma nemas.U Rusiji su najekstremniji nacisti.Ima ih u Italiji,Engleskoj,a u pomenutoj Nemackoj se sve vise vracaju nacizmu.Obavesti se malo.
Aj' kad' ti tako kazesh.Nego, stvarno ne mogu da razumem da jedno ljudsko bice moze pomisliti da je podela rasa na vishe i nize, i istrebljenje " nizih " rasa neshto pozitivno... To moze pomisliti samo mediokritet. Kao Adolf na primer. Prava shteta nastaje kada taj jedan mediokritet zapali masu mediokriteta. I shta smo tada dobili? Smrdljive nemachke naciste koji ubijaju Srbe. Ne Jevreje, nego Srbe! Ej, Srpkinjo moja, tvoj su narod ubijali! Na stranu Jevreje, Rome i homoseksualce... Oni su ubijali Srbe! Razumesh? Srbe! Nas! Ako ne razumesh, nije mi problem da napishem josh dvadeset puta. Srbe su ubijali, bre!
ja sam glasao da je nacizam dobar, jer je anketa glupa.
ako je pitanje ovako:
" Da li se svim sredstvima treba boriti protiv neonacizma?"
u cemu je razlika izmedju odgovora. Jer borba svim sredstvima protiv nekoga ko je drugciji od tebe jeste vid nacizma. Drugi put formulisi bolje pitanje
tvoja intaligencija nije dovoljna ni za naj obicniju komunikaciju....
haha reche mu nadasve uchen i nachitan chovekProcitaj nesto nemoj samo da slusas sta ti deda prvoborac kaze...
haha reche mu nadasve uchen i nachitan chovek
Ali to sto su ubijali Srbe nije niste gore od toga sto su ubijali Jevreje,Rome.....I da ni jednog Srbina nisu ubili,moje misljenje o nacizmu bi bilo isto...Zlo je zlo.I ako je u tudjem dvoristu...
Zaprepastio bi se kada bi bio svjestan koliko je Adolfa dnanas prošlo pored tebe samo što za razliku od autentičnog "Ace" oni nisu dočekali svoj istorijski trenutak!!!Vama sto gotivite nacizam i ludog Adolfa preporucujem da posetite psihijatra. Hitno.
Pa,ti pojma nemas.U Rusiji su najekstremniji nacisti.Ima ih u Italiji,Engleskoj,a u pomenutoj Nemackoj se sve vise vracaju nacizmu.Obavesti se malo.
Vama sto gotivite nacizam i ludog Adolfa preporucujem da posetite psihijatra. Hitno.
Tako je, ali Davidovica oslobodise kako sam cuo na vestima.
Šta te čudi.Samo siromaštvo i kratka pamet dovodi do toga.A kod nas vlast ne radi na rešavanju nijednog od ta dvaA ovde skoro petina smatra da je nacizam pozitivan! Ne mogu da verujem stvarno.
Sva memoraska dela nisu verodostojni istorijski dokumenti. To bi trebalo da znas. A zna se da je Hitler main Kampf pisao u zatvoru.
Sud je rekao svoje. Dakle prestanite da pljujete vise coveka kad nije nista kriv!