Rušenje lažnih mitova o Adolfu Hitleru

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li se svim sredstvima treba boriti protiv neonacizma?

• Da. Nacizam je zlo.

• Ne. Nacizam je pozitivna ideologija.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Један од митова је да је Хитлер написао "Мајн кампф".То није тачно.Ову књигу је написао језуитски свештеник Бернхарт Штемфл (Bernhardt Staempfle) по налогу тадашњег поглавара језуитског реда Влодимира Ледочовског да би се Хитлеру и његовој партији дала идеолоша база за планирану инквизицију над Јеврејима и онима који би се нашли на супротној страни од те идеологије.

Кога интересује,о томе је више писао Француз Едмонд Парис,а сведочио бивши језуита Алберто Ривера.

Ове тврдње је касније потврдио један од оснивача Нацистичке партије Ото Штрасер у својој књизи "Хитлер и ја".

ПС
Па није Хитлер тек тако дошао на власт и смислио да потреби европске Јевреје.Уосталом он је изрекао чувену реченицу за Химлера:"Видим Химлера као нашег Игнација од Лојоле".Иначе ,Лојола је био оснивач језуитског реда.

Poslednja izmena:
Један од митова је да је Хитлер написао "Мајн кампф".То није тачно.Ову књигу је написао језуитски свештеник Бернхарт Штемфл (Bernhardt Staempfle) по налогу тадашњег поглавара језуитског реда Влодимира Ледочовског да би се Хитлеру и његовој партији дала идеолоша база за планирану инквизицију над Јеврејима и онима који би се нашли на супротној страни од те идеологије.

Кога интересује,о томе је више писао Француз Едмонд Парис,а сведочио бивши језуита Алберто Ривера.

Ове тврдње је касније потврдио један од оснивача Нацистичке партије Ото Штрасер у својој књизи "Хитлер и ја".

Jeste bas taj Berme Stremple Merdle koji si rekao da bas je on napisao to :hahaha:

А јел то мислиш и на НАТО ???

И на све њихове подгузне са простора ЕХ Ју ???

Nemoj tako deda. Pa zar se ne secas da si u II sv ratu ratovao na strani Amera :eek::mrgreen::hahaha::hahaha:

Pa kad ne citam Brenkle Finkle autorska dela :hahaha:

Могао би да прочиташ сведочење једног од оснивача Нацистичке партије Отоа Штрасела које је дао у својој књизи "Хитлер и ја".Кад то признаје оснивач,онда ти немаш шта ту да филозофираш.

Могао би да прочиташ сведочење једног од оснивача Нацистичке партије Отоа Штрасела које је дао у својој књизи "Хитлер и ја".Кад то признаје оснивач,онда ти немаш шта ту да филозофираш.

Sva memoraska dela nisu verodostojni istorijski dokumenti. To bi trebalo da znas. A zna se da je Hitler main Kampf pisao u zatvoru.

Sva memoraska dela nisu verodostojni istorijski dokumenti. To bi trebalo da znas. A zna se da je Hitler main Kampf pisao u zatvoru.

То се "зна",а не да се зна.
Наравно да су дела веродостојна,али су проглашена(и то не сва) лажним из разлога што откривају ко стоји иза свих дешавања.

Aj' kad' ti tako kazesh. :rumenko: Nego, stvarno ne mogu da razumem da jedno ljudsko bice moze pomisliti da je podela rasa na vishe i nize, i istrebljenje " nizih " rasa neshto pozitivno... To moze pomisliti samo mediokritet. Kao Adolf na primer. Prava shteta nastaje kada taj jedan mediokritet zapali masu mediokriteta. I shta smo tada dobili? Smrdljive nemachke naciste koji ubijaju Srbe. Ne Jevreje, nego Srbe! Ej, Srpkinjo moja, tvoj su narod ubijali! Na stranu Jevreje, Rome i homoseksualce... Oni su ubijali Srbe! Razumesh? Srbe! Nas! Ako ne razumesh, nije mi problem da napishem josh dvadeset puta. Srbe su ubijali, bre!

А ко нас није убијао? Од Авара до Американаца, листа је подужа, а видим да ти само Немци сметају...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back