- Poruka
- 12.559
100%,nesha mu zatvarao teme,secam se jer sam sa njim zakljucio da je tema velicanje Hitlera
Ma bubashvaba.....glumi neku misterioznost....![]()
Mozda se samo zaje*avo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100%,nesha mu zatvarao teme,secam se jer sam sa njim zakljucio da je tema velicanje Hitlera
Mozda se samo zaje*avo?Mislim, shteta ako je tako, poshto mi inache izgleda kao skroz ok lik...
![]()
bogami da sam zivoe u vreme kada je 'tler bio ziv, ne bi proshao dobro. ja ne trpim utripovane.
Pa ja nisam ni rekao svim sredstvima...Naravno da nije lepo ubijati civile, oni ne mogu da ti naude... Iskljucivo otkloniti pretnju, i to je to.
Potpuno tachno. Morash. Morash, jer ako ti ne ubijesh njih, oni ce ubiti tebe.
Мало је нејасно, ко не би прошао добро - Хитлер или ти?![]()
![]()
Naravno, ali ko jeste pretnja prepozna ko?
Pa ti si bre onomad velichao Hitlera..........aj bre nestani dosadna bubashvabo......
Pa zrtva, logichno. Mislim da znam na shta ciljash, a ako sam u pravu, to je moc propagande. To jest da stvarnjem lazne slike o ugrozenosti mozesh naterati ljude da chine strashne, gotovo nezamislive, stvari. Ovde to nije sluchaj. Znachi agresor je vec upao u tvoju zemlju i pocheo ubijati tvoj narod. Uradicesh shta?
Droid? Stvarno?![]()
Mozda se samo zaje*avo?Mislim, shteta ako je tako, poshto mi inache izgleda kao skroz ok lik...
![]()
Да, и мене чуди овај Дроид, час овако, час онако... подељена личност или... ?
Nikada nikada ovako i onako. Kao Jevrej mogu samo podrzati pravednu borbu Izraela za svoja prava.
Ako nekom nije jasno zasto neka pogleda jos jednom sta cini radikalizam... bilo islamski bilo hriscanski... sve je to isto i trebamo se plasiti i boriti protiv toga.
Samo za punoletne i sa jakim srcem.
http://www.flurl.com/video/5501441_comments.htm
Onda kao covek mozes podrzati i Palestince u borbi za njihova prava..
Какве малверзације са Новим Заветом и каквим лажним пророцима?
Njihova prava su njima vec dodeljena. Imaju pravo na drzavu. Imaju organe vlasti. Njima ne manjka ni jedno pravo. A Fatah i Hamas se kolju i ubijaju medjusobno na izborima sto dovoljno govori o njima.
Osim pravo da lezis i ne radis nista a da ti neko daje pare koje bi hteli. kao i pravo da raketiraju Izrael a da ne budu kaznjeni za to. Ta prava nece nikada imati, za ta prava se bore.
Објасни оно што те горе упитах?
Vidis. Jevreji nisu nikada prisvojili zemlju. Ona je jos od 10 000 godina pre nove ere njihova. Oni su tu autohtoni.
Naivan nacin posmatranja. Svako onda moze da svojata ono sto je nekad bilo njegovo..
Pricamo o Izraelu jer on sigurno nije postojao ni pre 100 godina a ne 10 000..
I to 10 000 godina..
Autenticnost je zadovoljavajuca s obzirom da i danas imas tone originalnih knjiga koje su bile obavezno stivo u predratnoj i ratnoj nemackoj, u svakoj kuci. Dakle ne mogu se raditi malverzacije kao sa Novim Zavetom i lažnim prorocima!
Какве малверзације са Новим Заветом и каквим лажним пророцима?
Ne razumem sta pitas pinks? Sta novi zavet? judaizam ne priznaje novi zavet i smatra da mesija jos nije dosao.
link
http://hr.wikipedia.org/wiki/Judaizam
објасни шта си рекао
Ma. Mozes ti da pricas sta hoces... Pre ce nestati Kine nego izraela.![]()
Ja nisam ni rekao da ce ga nestati..
To bi zavisilo od njegovih zastitnika ponajvise i raspodele svetske moci..
Ako ostane sam, realno postoji dosta nacina da nestane..
Rat nije cak ni najnuznije..
Da je Mein Kampf autentican.
Ne znas sta znaci autentican? Jel to?
A sta ti nije jasno kod Novog Zaveta?
Dream on...![]()
боте јел треба да ти на сваки твој пост на форуму поставим исто питање па док не пукнеш ? лепо реци шта си хте да кажеш
Poenta je sto paralele nema prijatelju!Ne razumem sto bih ja sanjao o nestanku Izraela..
Samo sam povukao neke paralele izmedju nacista i Izraela u novom dobu..
Poenta je sto paralele nema prijatelju!![]()
More pinks ne zayebavaj. Ako si mislio da cu da opljuvavam hriscanstvo varas se. Ovo nije tema o hriscanstvu nego o zlocincu hitleru.
Poenta je sto paralele nema prijatelju!![]()