Flame9446 Primećen član Poruka 817 30.07.2004. u 22:46 - Rupert Morgan - Neka bude svetlost #1 da li je iko procitao??????????????? i???? c'mon pisite zanimaju me komentari
C Celt Zainteresovan član Poruka 197 31.07.2004. u 14:31 - Rupert Morgan - Neka bude svetlost #2 Flame: da li je iko procitao??????????????? i???? c'mon pisite zanimaju me komentari Kliknite za proširenje... hoces reci "let there be light" ?
Flame: da li je iko procitao??????????????? i???? c'mon pisite zanimaju me komentari Kliknite za proširenje... hoces reci "let there be light" ?
Flame9446 Primećen član Poruka 817 08.08.2004. u 22:19 - Rupert Morgan - Neka bude svetlost #3 Celt: Flame: da li je iko procitao??????????????? i???? c'mon pisite zanimaju me komentari Kliknite za proširenje... hoces reci "let there be light" ? Kliknite za proširenje... ahhhhh to je sve sto imas da kazes i ne...LITE...ne petljam se u morganov pravopis
Celt: Flame: da li je iko procitao??????????????? i???? c'mon pisite zanimaju me komentari Kliknite za proširenje... hoces reci "let there be light" ? Kliknite za proširenje... ahhhhh to je sve sto imas da kazes i ne...LITE...ne petljam se u morganov pravopis