Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pivo, zato sam mu i ostavila celu firmu i vozni park, nismo to delili na dva dela kao kucu. tu je on bolje prosao a ne ja. sta je trebalo da mu ostavim i firmu i kucu i da idem sa detetom na ulicu da bi njemu bilo lepse u zivotu? postoje posledice za poteze koje covek vuce u zivotu i ovo je takva situacija za njega. suocice se sam sa njima ali moje interese nece da ugrozi i naravno da cu da iskombinujem ono sto je najpovoljnije i najpametnije za mene.
Презирем љето, знојење, комарце, ове одвратне климе које ми схебаше синусе
Прехлада на четрдесет степени
е браво ти
))))nadji deliju da te iznabada ko ustashu nozzem i poboljsa ti imunitet hihihiihihihihi))))
))))))nadji deliju da te iznabada ko ustashu nozzem i poboljsa ti imunitet hihihiihihihihi))))
...ovo jos u BL nisam cuo...mora da je iz Drvara
...mi to uvek pevali kad smo se pijani vracali kuci u zoru...kad te nema bolje da se nisam ni probudila, nema mesta na jastuku kojeg nisam ljubila....zeeeeljoo mojaaaa, zeljo mojaaa, zeeeljooo mooooojaaaaa....
Pevali iz zajebbancije uvek na tekmama, mi Grobari pre desetak godina, secam se k´o danas....kakvo zezanje je bilo.![]()
a sad ja to onako vise od tuge i sete 
.....popizdela sam, urlala sam u snu, mlatila ga i nista nije pomoglo a onda sam se konacno uspela probuditi 
mi to uvek pevali kad smo se pijani vracali kuci u zorua sad ja to onako vise od tuge i sete
nego kakav sam gadan san imala, da mi je neki totalni neznacac zavrsio u stanu u beogradu u kojem zivim od trece godine, i ne mogu da ga izbacim napolje nego on oce tu da zivi sa mnom jer kaze da mu se njegov stan ne svidja i da mu je bolje tu.....popizdela sam, urlala sam u snu, mlatila ga i nista nije pomoglo a onda sam se konacno uspela probuditi
![]()

pa tako nekakoPre sprdnja, a sad realnost, auuuu jebbote...![]()
Ne cudi me takav san s´obzirom na tvoj stil zivota. Ja bi se pogubio da tako zivim....ono ne bih znao ni gde sam ni kod koga sam nakon nekog vremena.![]()

al ae, ko rano poludi zivot mu u veselju prodje