Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pivo, zato sam mu i ostavila celu firmu i vozni park, nismo to delili na dva dela kao kucu. tu je on bolje prosao a ne ja. sta je trebalo da mu ostavim i firmu i kucu i da idem sa detetom na ulicu da bi njemu bilo lepse u zivotu? postoje posledice za poteze koje covek vuce u zivotu i ovo je takva situacija za njega. suocice se sam sa njima ali moje interese nece da ugrozi i naravno da cu da iskombinujem ono sto je najpovoljnije i najpametnije za mene.

Da, slazem se.

...kad te nema bolje da se nisam ni probudila, nema mesta na jastuku kojeg nisam ljubila....zeeeeljoo mojaaaa, zeljo mojaaa, zeeeljooo mooooojaaaaa.... :hahaha:

Pevali iz zajebbancije uvek na tekmama, mi Grobari pre desetak godina, secam se k´o danas....kakvo zezanje je bilo. :worth::worth::worth:
mi to uvek pevali kad smo se pijani vracali kuci u zoru :mrgreen: a sad ja to onako vise od tuge i sete :sad2:

nego kakav sam gadan san imala, da mi je neki totalni neznacac zavrsio u stanu u beogradu u kojem zivim od trece godine, i ne mogu da ga izbacim napolje nego on oce tu da zivi sa mnom jer kaze da mu se njegov stan ne svidja i da mu je bolje tu :eek:.....popizdela sam, urlala sam u snu, mlatila ga i nista nije pomoglo a onda sam se konacno uspela probuditi :neutral:

mi to uvek pevali kad smo se pijani vracali kuci u zoru :mrgreen: a sad ja to onako vise od tuge i sete :sad2:

nego kakav sam gadan san imala, da mi je neki totalni neznacac zavrsio u stanu u beogradu u kojem zivim od trece godine, i ne mogu da ga izbacim napolje nego on oce tu da zivi sa mnom jer kaze da mu se njegov stan ne svidja i da mu je bolje tu :eek:.....popizdela sam, urlala sam u snu, mlatila ga i nista nije pomoglo a onda sam se konacno uspela probuditi :neutral:

Pre sprdnja, a sad realnost, auuuu jebbote... :sad2:
Ne cudi me takav san s´obzirom na tvoj stil zivota. Ja bi se pogubio da tako zivim....ono ne bih znao ni gde sam ni kod koga sam nakon nekog vremena. :rotf:

Pre sprdnja, a sad realnost, auuuu jebbote... :sad2:
Ne cudi me takav san s´obzirom na tvoj stil zivota. Ja bi se pogubio da tako zivim....ono ne bih znao ni gde sam ni kod koga sam nakon nekog vremena. :rotf:
pa tako nekako :lol:
pa i ja sam se pogubila,a i tek cu kolko vidim :lol: al ae, ko rano poludi zivot mu u veselju prodje :mrgreen:

ako mi i sutra bude jos jedan dan u nizu kao sto je bilo juce i danas, taman lepo da se ubijem
nemam vise zivaca....stvarno....
prosto ne znam kako da se odmorim da bih se odmorila
ujutru ustanem pod presingom, a onda me ceo dan stisnu u jos veci presing, kad konacno dodjem kuci ja sam postala neupotrebljiva za bilo sta....
ne mogu da iscekam vikend

Definitivno sam resila, "politicki" se angazujem, osnivam partiju "Udruzenje Gradjana Protiv Majstora" (UGPM), pa da vidimo:evil:

To dodje (ako dodje) pa ga nesto molis, pa obigravas, pa ga nutkas,pa shenis samo da uradi kako treba (ili uopste, da ne napusti u po posla) pa dodje dotle da viceve pricas da ga zabavis, a kad krene (ako ikad i krene) odrapi da se ceses i gde te ne svrbi...

Postovani i postovane, prijavite se, inace cu izumreti:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back