Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema mesta za povratak do 05/09 i moram da uzmem novu kartu preko podgorice. ajde dobro je sto tamo bar ima mesta inace bih na metli samo mogla da stignem do pariza
ex je shebao firmu i duguje banci 18 000, hvala bogu pa ne moram da vracam njegove dugove i da mu placam alimentaciju, tacno bih ga spalila
ako budem morala da prodajem kucu da peglam te dugove, platicu nekog da ga izmlati od mog dela bez razmisljanja

jutrooooooooo jeeeeeeeeeeeeee jutroooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeee :sad2:

...kad te nema bolje da se nisam ni probudila, nema mesta na jastuku kojeg nisam ljubila....zeeeeljoo mojaaaa, zeljo mojaaa, zeeeljooo mooooojaaaaa.... :hahaha:

Pevali iz zajebbancije uvek na tekmama, mi Grobari pre desetak godina, secam se k´o danas....kakvo zezanje je bilo. :worth::worth::worth:

ex je shebao firmu i duguje banci 18 000, hvala bogu pa ne moram da vracam njegove dugove i da mu placam alimentaciju, tacno bih ga spalila
ako budem morala da prodajem kucu da peglam te dugove, platicu nekog da ga izmlati od mog dela bez razmisljanja

Brate ako si ista potpisala onomad, onda i treba da te vitlaju isto za kintu. Nije fora, potpises, rastanete se i onda on sam vraca taj dug. Ako nisi...nema sta da brines.

nema mesta za povratak do 05/09 i moram da uzmem novu kartu preko podgorice. ajde dobro je sto tamo bar ima mesta inace bih na metli samo mogla da stignem do pariza

cek' ako ste se razveli i ako ti nista nemas sa tom firmom, a on je nju shebao posle razvoda, zasto bi ti imala obavezu da ga izdrzavas i placas mu dugove? :eek::dontunderstand:

pola kuce je njegovo a i ko zna koliko duguje u stvari - mogu da traze da naplate potrazivanje odatle :confused: moram da iskombinujem nesto pod hitno za svaki slucaj.
nisam ja pivo potpisivala bilo sta, ali treba jos jedno rociste da prodje sad u septembru, valjda da se ispostuje neki rok za zalbe na podelu imovine. 2 godine traje ova zahebancija, sad mi je vec preselo.
kucu sam doduse i planirala da prodam ali ne ovako, sada nije dobar momenat

pola kuce je njegovo a i ko zna koliko duguje u stvari - mogu da traze da naplate potrazivanje odatle :confused: moram da iskombinujem nesto pod hitno za svaki slucaj.
nisam ja pivo potpisivala bilo sta, ali treba jos jedno rociste da prodje sad u septembru, valjda da se ispostuje neki rok za zalbe na podelu imovine. 2 godine traje ova zahebancija, sad mi je vec preselo.
Ja kad bi se razvodio, sve bi dao ženi, bez ikakvih sudova.Samo nosi...

"Gadne" ste vi zene kod tih razvoda. Kao pola je moje, ovo-ono...a kad sa tom polovinom treba dug da se podmiri, e onda moram nesto da iskombinujem, ne odgovara mi momenat i te price. Pa ne moze tako, jebbi ga.

Ali, kao sto kaze kolega ispod, najbolje vam sve dati....evo uzmi sve, samo mi bezi s´ociju. Tako sam i postupio kad sam se razveo od prve zene. Ostavio joj stan, dao joj fore da stekne status da moze da zivi ovde, pa se tek onda razveo itd. A realno, nije nista od toga zasluzila.

....jel realno da mi pricas da ne ides kod lekara jer nije ni tvoj "caca" isao pa je ziveo skoro 90 godina:eek:
....alooo ovo je 21 vek, realno je da ako nemas nikakvih smetnji koje osecas odes jednom godisnje da
uradis bar osnovne analize....to sto te nista ne boli ne znaci mnogo.....aaauuuuuu uvek se iznova zapanjim
koliko su neki ljudi primitivni....:eek:

....i da nemoj slucajno da ides kod ginekologa, nisi bila zadnjih 10 godina, pa lepo, sta ima on "tamo
da ti cacka":mrgreen::rotf:

..dobro to mozda jeste tako, ali da li je u redu, je drugo pitanje....

...svi smo culi kad neko kaze, bio zdrav, nikad nije isao kod lekara pa umro...i svi
sokirani......daleko bilo, ali svi znamo da ne mora nista da boli, a da opet budemo
bolesni....bar osnovne kontrole treba obaviti jednom godisnje.....

pa i to nista ne vredi kao e u redu su nalazi..a ne zna se sta je gore od bubrega srca pluca na drugi sprat ne mogu izadju..po 30 kila viska i kao e mogu nastavim tako ok su nalazi..ja zaista primetim kad mi nesto nije u redu organizam trazi prosto sta da mu ubacim od hrane i tecnosti..izgorim dok to ne uzmem..zapostavim tako cesto neku namirnicu i onda navalim na nju ko blesav danima

"Gadne" ste vi zene kod tih razvoda. Kao pola je moje, ovo-ono...a kad sa tom polovinom treba dug da se podmiri, e onda moram nesto da iskombinujem, ne odgovara mi momenat i te price. Pa ne moze tako, jebbi ga.

Ali, kao sto kaze kolega ispod, najbolje vam sve dati....evo uzmi sve, samo mi bezi s´ociju. Tako sam i postupio kad sam se razveo od prve zene. Ostavio joj stan, dao joj fore da stekne status da moze da zivi ovde, pa se tek onda razveo itd. A realno, nije nista od toga zasluzila.

pivo, zato sam mu i ostavila celu firmu i vozni park, nismo to delili na dva dela kao kucu. tu je on bolje prosao a ne ja. sta je trebalo da mu ostavim i firmu i kucu i da idem sa detetom na ulicu da bi njemu bilo lepse u zivotu? postoje posledice za poteze koje covek vuce u zivotu i ovo je takva situacija za njega. suocice se sam sa njima ali moje interese nece da ugrozi i naravno da cu da iskombinujem ono sto je najpovoljnije i najpametnije za mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back