Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..nego sta nego bi dobila i vise....znas li da jedan heklani stoljnak onako idi mi dodji mi uradjen, prodaju za 150e..ja pitala bas me zanimalo....
stvarno?
to bi bilo super.ionako oni idu kolima,nije tesko da se nosi.moram to sutra da strpam u masinu da operem.jer smem u masinu
ako mora na ruke,zavrsice u kontejneru :rumenko:

ma kakvi,mi izneli rakiju i pogacu i posle isli nas 34 na rucak.
al zato mi kuma,koja je iz randjelovca rekla,e bre,kod nas se iznosi na groblje i kafa i rakija i vino i puno vrsta sokova i kolaci....

ja tek ucim srbijanske obicaje, svaki kraj ima svoje pa zato pitam .....

negde imas komplet klopu, ako ne uzmes nesto da gricnes uvrede se - a kako d jedem na sahrani :eek:

za koju priliku?
da ga snajka nategne dok prazni stan:D

..kad je moj tata umro, mi smo nasli 22 flase dzoni voker viskija, sve lepo slozeno, znala sam da to ima i da cuva kad bude
udavao unuke svoje:heart: nadao se da ce to da doceka...al eto nije....gde su posle nestali niko ne zna, to je moj bivsi
zmu, nekom utopio za ko zna koje pare, bili su neko godiste onako kao starije...ne razumem se u to...
...tako da ko zna sta je deda mislio kad je sto pice slagao...

..kad je moj tata umro, mi smo nasli 22 flase dzoni voker viskija, sve lepo slozeno, znala sam da to ima i da cuva kad bude
udavao unuke svoje:heart: nadao se da ce to da doceka...al eto nije....gde su posle nestali niko ne zna, to je moj bivsi
zmu, nekom utopio za ko zna koje pare, bili su neko godiste onako kao starije...ne razumem se u to...

za unuke se cuva vino valjda :D
ja cula za vino samo

cim je Dzoni to je za musku dusu

stvarno?
to bi bilo super.ionako oni idu kolima,nije tesko da se nosi.moram to sutra da strpam u masinu da operem.jer smem u masinu
ako mora na ruke,zavrsice u kontejneru :rumenko:

...nemoj ti da peres nista, ne diraj nego vidi kad ovde dodjes da to odneses u perionicu da bi lepo opeglali...ili samo tako prodaj
pa neka oni peru...stvarno, sta ti je....meni rekla zena pored Starog grada koja prodaje godinama od toga zivi...

ne znam ja sta je bilo u njegovoj glavi,jer on je imao i 4 paketa neraspakovanih cackalica,sve po 500 komada :p

...nemoj ti da peres nista, ne diraj nego vidi kad ovde dodjes da to odneses u perionicu da bi lepo opeglali...ili samo tako prodaj
pa neka oni peru...stvarno, sta ti je....meni rekla zena pored Starog grada koja prodaje godinama od toga zivi...
u pravu si,ko ce to da ispegla.mada ja pojma nemam gde su te perionice,al naci cu.
ma videcete vi mene kad posandrcam pa po zbunju rasirim ove miljejcice pa pocnem da vicem,samo danas u vasem gradu,vec sutra u novom sadu,jos malo,pa nestalo....:zcepanje:

u pravu si,ko ce to da ispegla.mada ja pojma nemam gde su te perionice,al naci cu.
ma videcete vi mene kad posandrcam pa po zbunju rasirim ove miljejcice pa pocnem da vicem,samo danas u vasem gradu,vec sutra u novom sadu,jos malo,pa nestalo....:zcepanje:

..ima ih bas dosta, ajde kad budes ovde, ja cu do tad saznati neke adrese ili br.tel., pa ti javim.....

i kamene face
JC_flirt.gif

nikad mi nije bila jasna potreba loših ljudi da unize nekog kako bi izdigli sebe
zar stvarno nemate svojih vrednosti....
zar ne postoji drugi način da budete primećeni

zadovoljstvo ?...pogrešan odgovor
To je samo privid prijatnog osećanja. Takva vrsta zadovoljstva ima kratkotrajni efekat i karakteriše nezadovoljne osobe .

Poslednja izmena:
ne moramo da budemo primeceni, to je licno zadovoljstvo

treba me ... nesto za zadnja 3 sata :neutral:

znaci sramota me je : IIIII
opet cu da promashim
mrzim ih

Poslednja izmena:
Bokte kako mi se spava, refleksi su mi k'o u konja na umoru...svega 4 sata prevrtanja i u polusnu drugarica kako se poradja...kad bih mogla da ubrizgam hektolitar kafe u venu bilo bi valjda bolje.

I naravno nije se javio, nije se setio.
Kao da sam mu najrodjenije ubila.
Da li je moguce da covek moze jednostavno da zaboravi neke stvari koje nisu bas tako davna proslost?
A lepo mi je rekla ``vidovnjakinja`` da od toga nema nista.
A ja se jos nadam, dokle bre vise.
Zar cu i u samrtnom casu da mislim na njega...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back