Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prepametni su, ko ih nije cuvao ne moze da pojmi kako oni znaju da razmisljaju, od malena. Nisu oni slucajno odabrani za tako slozene "poslove". Oni tvoji usati, nauce samo jedno nesto, prosto i...toliko. :mrgreen:
Zezam se. :lol:
Ne napadaju tek tako...samo nemoj da ostanes bez cipele. :lol:

Ovdje ima dosta lutalica, tako da nisam načisto sa njima.
Ne napadaju ljude, al ne vjerujem ja njima.. Pogotovo što su lutalice.

P.S. Ispamovasmo temu, ubit će nas. :zcepanje:

Prepametni su, ko ih nije cuvao ne moze da pojmi kako oni znaju da razmisljaju, od malena. Nisu oni slucajno odabrani za tako slozene "poslove". Oni tvoji usati, nauce samo jedno nesto, prosto i...toliko. :mrgreen:
Zezam se. :lol:
Ne napadaju tek tako...samo nemoj da ostanes bez cipele. :lol:

:rtfm:
moji usati belgijski ovcari osim u odbrambeno zastitne svrhe koriste se i za pronalazenje droge, mina, ljudi
ne bi bili zvanicni sluzbeni psi policija zemalja EU, marinaca, americke policije.....
tek da kazem i to za televizor:mrgreen:

:rtfm:
moji usati belgijski ovcari osim u odbrambeno zastitne svrhe koriste se i za pronalazenje droge, mina, ljudi
ne bi bili zvanicni sluzbeni psi policija zemalja EU, marinaca, americke policije.....

tek da kazem i to za televizor:mrgreen:

Sve ti dzaba draga moja Mileva...ne znaju da ti skupe peskire sa zice, jastucice sa bastenskih stolica, stolnjake sa stolova, da ti okopaju cvece...(seticu se, ima jos) i sve to bez da im naredis!!! :manikir:

:rotf:

Sve ti dzaba draga moja Mileva...ne znaju da ti skupe peskire sa zice, jastucice sa bastenskih stolica, stolnjake sa stolova, da ti okopaju cvece...(seticu se, ima jos) i sve to bez da im naredis!!! :manikir:

:rotf:

ih Modesti
znaju sve to
+
da secaju dzakove sa cementom, izglodju busilice, kosilice za travu, uniste svaki djubravnik uu vidnpm polju, metlu i dzoger
ynaju svako crevo da pregrizu, ali ne previse, samo na sredini
za pocetak malo li je

Rex je izuzetak. :mrgreen: Nista ti ne znas o psima, ali kad budes nabavio, tu su iskusni ljubitelji pasa, pa onda mozes da pitas sve. ;)

Nemam ja što pitati, znam što je njemački ovčar, a što belgijski ovčar.

Nego čudno mi što kaže da su belgijski ovčar policijski psi, kad su ustvari njemački ovčari policijski i vojni psi. A i ovi belgijski su bas poruzni..

U obzir dolazi samo njemački ovčar/vučijak, i nijedan drugi. :zaljubljena:

Zar nije njemački ?

nije
malinoa je u pitanju
DSC00234.JPG
DSC00248.jpg

Nego čudno mi što kaže da su belgijski ovčar policijski psi, kad su ustvari njemački ovčari policijski i vojni psi. A i ovi belgijski su bas poruzni..

no naravno da ima idalje
ali primat su preuzeli belgijanci

pre par godina tip i nemacke policije dolazio kod nas sa namerom da kupi Donu i stence za potrebe policije
ali mi rkli ne
nije moja Dona ya prodaju
ona je moja

Sa takvim stavom se ne dovodi pas u kucu. Uvek ima sta da se pita. Celog sam zivota sa psima (vise njih istovremeno) i uvek imam sta da pitam.
I treba da kupis psa kome ces da se radujes, on ce znati to da uzvrati. :)

p.s. i tzv dzukci znaju da budu policijski psi. Tek oni nisu za potcenjivanje.

ne mogu da verujem da su mi prioriteti glupa pitanja i svakojake budalaštine umesto knjige
upomoć, ja zaglupljujem
treba pobeći dok još ima smisla

nekad sam iz glave vadila mudre misli i citate knjiga - sad mogu samo da ponovim postove forumaša

• Podržavam
Reactions: Em.
ne mogu da verujem da su mi prioriteti glupa pitanja i svakojake budalaštine umesto knjige
upomoć, ja zaglupljujem
treba pobeći dok još ima smisla

nekad sam iz glave vadila mudre misli i citate knjiga - sad mogu samo da ponovim postove forumaša

....prelazna faza ka potpunoj svesti,....
imao,...
jedino razumno rešenje, ne tražeći nikakvo objašnjenje niti opravdanje,....
trenutno isključenje,....
i, veruj mi,...za mesec dana, kada se vratiš,....
sem opuštenosti i samopouzdanja, da si još normalna,
na forumu se ništa promeniti neće,...
samo će se obradovati oni, kojima si nedostajala,...
I ne zaboravi,....nisi izuzeta od apstinencijalnog sindroma,...:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back