Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budimo iskreni prema sebi,...
Ne zanemarujemo li previše one, koji se nalaze oko nas,..
Ne razmišljjmo sad o tome koliko smo mi sami zanemareni,
nego koliko mi zanemarujemo druge,...

Hvala vam svima na podrsci :heart:
Bilo je tako mucno i tesko
Podsetila sam se na oca, a saznala da mi je pre 15 dana umrla i sestra od tetke, 45 godina, od raka
Uzas, strahota
Jedva sam cekala da dodjem svojoj kuci i da malo skrenem misli

Tuga me je obuzela i kada sam videla da ce se jedno ognjiste ugasiti
Sta je tu je, zivot ide dalje, moram da mislim o zivotu i ljubavi i da guram da dalje da uzimam od ovog zivota sto mogu, brzo prolazi i ne znas vise nista.....

Moja kerusa nije dobro...:sad2:...
Vet kaze pojela nesto sto ne treba...a to moze samo ako neko nesto baci preko ograde u dvoriste...da se "neki" ne ponasaju kao krivci, ne bih ni posumnjala u takve podlosti. :evil:

Svu je izbockao i sad cekam 2 sata... :sad2:

Drzim fige tvojoj kuci i tebi.
Javi sta je bilo.
To je moja nocna mora, da mi kuce nesto ne pojede dok setamo...

A meni nikad nije bilo jasno zasto neko dresira psa
Zasto pas treba da sedne kad mu kazes sedi.
Meni je dovoljno sto razume sta mu kazem i to postuje
Ne treba ti dresura za to

zato što gospođa ponekad iznikne potreba da dok šetate tog Vašeg Bobija il kako se već zove, da uđete u prodavnicu, a psi jelda nemogu u prodavnicu...pa nije loše da Vas on sačeka ispred dok kupite...ili je možda bolje da otrči na ulicu i zgaze ga kola dok Vi kupujete...
misim izvinite što Vam se obraćam, al eto bilo jače od mene...misim to povodom dresure pasa i Vašeg čuđenja...

zato što gospođa ponekad iznikne potreba da dok šetate tog Vašeg Bobija il kako se već zove, da uđete u prodavnicu, a psi jelda nemogu u prodavnicu...pa nije loše da Vas on sačeka ispred dok kupite...ili je možda bolje da otrči na ulicu i zgaze ga kola dok Vi kupujete...
misim izvinite što Vam se obraćam, al eto bilo jače od mene...misim to povodom dresure pasa i Vašeg čuđenja...
izvinte sto se ja vama obracam,al meni nece da "iznikne" takva potreba.
Moj je bobi takav lepotan da ja imam strasan strah da ce ga neko ukrasti,pa ga ne bih ostavila samog

izvinte sto se ja vama obracam,al meni nece da "iznikne" takva potreba.
Moj je bobi takav lepotan da ja imam strasan strah da ce ga neko ukrasti,pa ga ne bih ostavila samog

slobodno se Vi meni obraćajte, ja nisam alergičan na Vas, kao što ste Vi na mene...

...a to da je vaš Bobi lepotan i da će neko da ga ukrade zbog toga...misim gospođa jebemumater (zaboga)...ne lupajte...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back