Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a nisam morala da budem bas toliko vredna:evil:
pre nekog vremena bacim knjizicu na kojoj je 500maraka kod cika jezde,banka u budvi.
mislim sta ce mi da me podseca kako sam bila glupa???
sad cujem poceli da isplacuju :(

Uleteo mi veliki komarac u sobu. Necu se smiriti dok ga ne klepim lopaticom i sa'ranim u wc šolju.
Ne volim bube, mala gmizeca i leteca stvorenja.

Edit:
smiley_emoticons_segen.gif
:mrgreen:

Poslednja izmena:
ne mogu da verujem da će sutra da bude duplo niža temp.
kakav lep dan ...
ceo dan na vazduhu , obožavam takve dane

nisam ni ja mogla..
juce me elekrticar zadrzao malo duze u kuci i nisam stigla u pristojno vreme da odem u nedeljnu nabavku..posle vise nisam imala snage ni za sta..i kazem sebi otici cu sutra..

jutros odem na adu obucena na isti nacin kao sto sam juce..
i smrznem se ko p..
i pokisnem skroz..
da je bilo adekvatnog zirija bila bih garant mis mokra majica..

jedva sam se zagrejala ispod vrelog tusa..
a onda sam u onu odlozenu nabavku otisla perjanoj jakni!!!
sad sam se zalepila za vreo radijator i odavde ne mrdam ceo dan!

Juce sam bila u majcici na bretele i sorcu na terasi i bilo mi je vruce
danas sedim u sobi u duksu i trenerci i onako... za sada mi je ok,greje me laptop u krilu.
Ebo vreme.... :roll:

Ja ne moram da se zapišem u rupu, ali kada već pišete o vremenu, da i ja kažem nešto.

Juče je bio ubedljivo najtopliji dan ove nedelje, mi kopali bostan, mislila sam da ću poludeti od vrućine. Napolju, na sred njive, bilo je 50C. I preživesmo. Od jutros, samo što bundu nisam izvukla iz ormara. :sad2: I kako li je mom bostanu golom na njivi. :(

Ja ne moram da se zapišem u rupu, ali kada već pišete o vremenu, da i ja kažem nešto.

Juče je bio ubedljivo najtopliji dan ove nedelje, mi kopali bostan, mislila sam da ću poludeti od vrućine. Napolju, na sred njive, bilo je 50C. I preživesmo. Od jutros, samo što bundu nisam izvukla iz ormara. :sad2: I kako li je mom bostanu golom na njivi. :(

precrknucesh od tolkog rada, ja uvijek gledam da sto manje radim, rad ubija covjeka :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back