Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se nerviram ali necu da popustim
u aprilu imam najbolji racio u regionu,kao i vrednost visu od srednje vrednosti za francusku,sto bi se reklo vucem ih na gore :zper:
ova prodavnica pre nego sto sam dosla to nije imala u svojim uspesima,da ne budem skromna
od regionalne ni pisma ni razglednice
ok nosite se,ne treba mi vasa pohvala treba mi konkretno
dobijemo display u 16h juce+2 vitrine+cela administracija+njen mail da se uradi ovo ono
i danas ko slag na tortku 5 kartona i dva nosaca robe,a ekipa jad i beda
zovem je da trazim ekstenziju sati,da dovucem jos jednu na posao,kaze jok,ne moze,ni jedan jedini sat vam ne mogu dati,nemojte raditi kartone,uradite vitrine i display
uz to klijentela najsvinjskija moguca
ako ima samo jedno mesto gde ne treba da dodju one ce bas tu da se zgrnu ko kokoske
i da me pitaju "a je l ima ovoooo u 46?" mrs bre
i sad to be or not to be,zavrsavam u 17h a sutra pocinjem u 12h
da li ostati,za dz,da se zavrsi posao (jer posle slaga na tortu ide i tresnja:poseta regionalne i generalnog sutra prepodne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ili otici kuci ,posto firma ne moze da mi odobri ni 1h dodatno,sto ja da dajem od svog slobodnog vremena,jos su oni krivi sto se nisu organizovali kako treba (display u 16h,delivery potvrda kasnila na netu...)
nista,fino sam izasla u 17h20 a sutra dolazim s cvetom u kosi u 12h
a vi mi dajte ideju kako da ih napusim ako mi nesto kazu
Ja bih rekla da ne mogu ni jedan jedini sat dati - kako oni meni, tako ja njima.
Kod mene je slična situacija, direktor je rekao da će me postaviti za direktora sindikata, al' mene boli uvo. Dok dobro radim, ne mogu ni da mi seru po glavi.

ne , šta je kod mene odmah popravljeno - ništa
nešto nije bilo dobro pa moramo da menjamo a majstor ne može sutra već tek u nedelju
i jedva sredih kupatilo
a samo kad pomislim kako me sve to opet čeka

...joooj sve te razumem, mi smo 4 dana drzale stalno ukljucen onaj mali u kuhinji jer nam je to
bila jedina varijanta da imamo bar koliko toliko vruce vode...a kad se majstor u jednom mometu
iznervirao i hteo sve da ostavi i ode, doslo mi je ili da placem ili da ga bijem...
...a kad se setim sta mi je uradio od kupatila...uuuuhhhh...

...joooj sve te razumem, mi smo 4 dana drzale stalno ukljucen onaj mali u kuhinji jer nam je to
bila jedina varijanta da imamo bar koliko toliko vruce vode...a kad se majstor u jednom mometu
iznervirao i hteo sve da ostavi i ode, doslo mi je ili da placem ili da ga bijem...
...a kad se setim sta mi je uradio od kupatila...uuuuhhhh...

o hvalim te Bože da neko razume moju muku
kad ispričam ovima oko mene oni se slatko nasmeju
:(

ma gledam sve moje prijatelje...
njima ne crkavaju bojleri, ne kradu im retrovizore, veš mašina radi kao singerica, šporet ravnomerno peče
shvatila sam.... ja sam baksuz

...ma daaaa...ne verujem samo oni ne pricaju o tome ili ne dozivljavaju to tako kao ti ili ja...

...mi smo se gazdi popele na glavu da sredi svasta nesto po stanu, a tu su zivele neke devojke godinu
dana i kaze nisu imale primedbe...pa neka nisu, ja imam i hocu da se sredi koliko moze tu gde zivim...

..e sad je dosta bilo, otisla sam...:cao:

Ja bih rekla da ne mogu ni jedan jedini sat dati - kako oni meni, tako ja njima.
Kod mene je slična situacija, direktor je rekao da će me postaviti za direktora sindikata, al' mene boli uvo. Dok dobro radim, ne mogu ni da mi seru po glavi.
pa ne traze oni to od mene
ali taj profesionalni ponos,taj iz pariza ne dolazi svaki dan da vidi kako nam je super radnja,nego sad pa za tri meseca,i onda ce da pomisli da mi je stalno tako
uglavnom dosla sam juce dva sata ranije,ali cu da ih nadoknadim!!! danas uzimam pauzu 2h,idem u restoran s mojima,pa u seforu da mi muz kupi parfem
pozvala sam juce ujutro regionalnu i ostavila joj poruku "radnja nije reprezentativna" posle me pozvala i rekla "no stress,necemo doci kod vas"
tako da je dan prosao nekako
u meni je borba,jer sam se na proslom mestu mnogo davala i sad sam malo revoltirana zbog toga (iako mi se isplatilo-napredovala sam do boljeg radnog mesta i bolje plate) pa ne zelim da odem u drugu krajnost,da me bas boli dupe za sve,moram da nadjem ravnotezu izmedju ta dva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back