Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene stavrno nigde ne treba puštati samu....:mrgreen:ko pas s'lanca...i još
ponela dve kartice...pa katastrofa...malo mi bilo keša....nego...:dash::dash::dash:

što je muka kad ne možeš na sebe da vičeš.........:mrgreen::mrgreen:

Pa da, sediš na ušima kad ja nešto pričam, ništa te u životu ne zanima, brigaš samo svoje brige i niko ti drugi nije važan... jel te blam kad te uhvatim tako... pretpostavljam da nije i da nemaš pojma oko čega cela halabuka.... a da ti objašnjavam, jok, i onako se sutra nećeš sećati šta sam rekla :(

Nije vise tamo..nisam zelela da je oteram..:(

Neka se lazu do mile volje..Ali..koliko ta devojka laze..:zcepanje: to je strasno..

Kakva je to bolest??!! :eek:

Valjda je ubija ta samoca...druzenje samo sa knjigom..Mislim da nema ni prijatelje..Jedna od onih sto se pojave u kaficu,a svi ustaju..imaju neodloznog posla.:(

Bas se osecam glupo..nisam to trebala da uradim..:dash:

Aaaaa, kad ce vise da se zavrsi ova sezona debila????? I ti, sta moras da viris i gledas u moj monitor? Sta te toliko zanima? Da li i koliko radim? Ne blejim sa ozbiljnim izrazom lica u komp kao ti da bi izgledalo kao da non stop radim. Hocu da pravim pauze, ici cu i na net, gledacu kroz prozor, ustajacu 100 puta od stola jer me je vise bas briga! I ne brini se, neces dobiti otkaz, pre cu ga ja dobiti..ustvari jedva cekam da ga dam jer mi ne pada napamet da rintam ovde za ovu mizeriju! A ti vidi udji u gazdin dzep, ako mozes! I prestani sa tim coktanjem, zracis me bre sa te leve strane...i promeni vise tu plavu kosulju...ah,ah, 4 sata...ja sad odo' a ti.....

Znas sta..uopste me vise ne zanima sta ti hoces.Nemam nameru da sedim kuci po ceo dan da bi tvoja savest bila mirna.I mi smo sedeli sami dok su roditelji isli na posao pa moze i ona...A tebi ako se ne dopada,tvoj problem...ili jos bolje...vrata su tamo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back