Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Sta ja da uzmem za puzeve sto mi jedu cvece? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas tako.E, da, snaga...radna, prava i iskusna snaga, to dobjasniš ženama.. ja nesam školovala
Nači, to što piše da im je 1800w treba gledati koje je zapravo snage realno usisne.
Da li su bubarusi isto sto i bubasvabe?Mravi, ako su crni, će doći i proći, oni idu svojim putem i ti njih ne interesuješ. Možeš ih trovati al ćeš samo otrovati sebe, ne pitaj kako znam
Ako su žuti, primi moju sućut
Za buba ruse postoji jedna divna stvar koja se zove pancid turbo, bočica od 100ml, ima ga za ne znam koliko litara, išpricaš svoj stan, malo po ulazu i ćao, nema buba.
Ne postoji način da ih se trajnije rešite ako ne delujete ujedinjeno protiv njih.
Moj ulaz je bio katastrofa, najveći štrokavci nisu hteli da prskaju pa smo im mi prskali vrata, štokove i otirače noću, a ostalim komšijama podelili malo tog rastvora da se isprskaju, sad smo buba free jedno godine tri![]()
slazem se da kao veterinar (ako se dobro secam) znas ovu materiju vise od mene.... ja samo govorim iz iskustva da posle gela buba nema, provereno kroz visegodisnu upotrebu kod mene i gomile ljudi koje poznajem.Koristila gel godinama pre toga, za naš stan sve ok, ali malo preskup da bih prskala štrokavce njim.
Plus, i jedno i drugo je fipronil, podjednako radi posao.
I dozvoli da makar o ovome znam više od tebe![]()
Sta ja da uzmem za puzeve sto mi jedu cvece?![]()

salatuSta ja da uzmem za puzeve sto mi jedu cvece?![]()
slazem se da kao veterinar (ako se dobro secam) znas ovu materiju vise od mene.... ja samo govorim iz iskustva da posle gela buba nema, provereno kroz visegodisnu upotrebu kod mene i gomile ljudi koje poznajem.
ja sam pre 7..8 godina imao uzasne probleme sa bubarusama..tad sam imao tapete u kuhinji, zavukle se iza, napravile legla, vise njih..znacio odjednom sam ih imao stotine, ali bukvalno stotine, dolazili su prskali, pokrivali garanciju i besplatno prskali posle nekog vremena i nista..kad sam uzeo gel nestale su za dva dana.
joj znam taj problem.. prekoputa mene je kad sam bio mali ziveo jedan lik koji je gajio bube..secam se da je mama ispred stana kod praga stavljala debeo sloj belog praha, secam se bio je neki nemacki u zelenim kutijama..ona je to porucivala od poznanima gastarbajtera da nam donoose jer kod nas toga nije bilo..ali pazi..debeo, sirok slojMa ne samo kao veterinar, i iz ličnog iskustva, plus sam na prošlom poslu sarađivala blisko sa proizvođačima, pa sam isprobala masu proizvoda, taj pancid turbo je najbolje rešio problem.
Al ja pričam o žestokoj infestaciji cele zgrade, a leglo je bilo u samo dva stana gde su uredno odbijali da se odbubljavaju, govna.
Znači ti središ svoj stan al noću kroz vrata ti pređu od drugog stana![]()
OdbubljavajuMa ne samo kao veterinar, i iz ličnog iskustva, plus sam na prošlom poslu sarađivala blisko sa proizvođačima, pa sam isprobala masu proizvoda, taj pancid turbo je najbolje rešio problem.
Al ja pričam o žestokoj infestaciji cele zgrade, a leglo je bilo u samo dva stana gde su uredno odbijali da se odbubljavaju, govna.
Znači ti središ svoj stan al noću kroz vrata ti pređu od drugog stana![]()
Mravi, ako su crni, će doći i proći, oni idu svojim putem i ti njih ne interesuješ. Možeš ih trovati al ćeš samo otrovati sebe, ne pitaj kako znam
Ako su žuti, primi moju sućut
Za buba ruse postoji jedna divna stvar koja se zove pancid turbo, bočica od 100ml, ima ga za ne znam koliko litara, išpricaš svoj stan, malo po ulazu i ćao, nema buba.
Ne postoji način da ih se trajnije rešite ako ne delujete ujedinjeno protiv njih.
Moj ulaz je bio katastrofa, najveći štrokavci nisu hteli da prskaju pa smo im mi prskali vrata, štokove i otirače noću, a ostalim komšijama podelili malo tog rastvora da se isprskaju, sad smo buba free jedno godine tri![]()
bilo je slatko gledati je kako upire nozicama i ne moze...na kraju sam je cuknula i spala je sa mrezice u ambis...avaj. 
Ja se uvijek bojim da će mi ući u nos ili u uši kad spavam.prvi put da imam mrave...nikad u stanivima ih nije bilo, cak ni u kuci.
mrzim sve bube.
Ja se uvijek bojim da će mi ući u nos ili u uši kad spavam.
Da li su bubarusi isto sto i bubasvabe?
Ili su sad gori ti rusi?
Mi smo jednom imali bubasvabe u kuci...jedva smo ih se rijesili.Ne znam vise sa cim...sjecam se da smo pravili neku smjesu od acidi borici i gipsa.
Ne vidis ih po danu,ali ako slucajno upalis svjetlo nocu,tu su.A lijepo smo jednu jednom i pratili.
Udje fino na spoljna vrata,i da ne povjerujes ide tacno na vrata sobe prema kuhinji.Kao da ima neki radar.
I brze ko moonja.
Sad na poslu vidjam po hodnicima neke krupne bube izvrnute na ledja.Nisu crne kao bubasvabe,ne znam koje su,ali nije ih bilo prije.
E,onda su to rusi kod mene na poslu.bubasvaba je skroz ccrna. njih sam zadnji put videla kad sam zivela u kuci. buba ruse su tanje i duze i braon su. one vole po stanovima da idu.
odvratne su obe vrste.
E,onda su to rusi kod mene na poslu.
Ja ne volim bube bilo koje vrste.
Jedine simpatije imam prema bubamari.![]()

Samo Karcher, i ni jedan drugi. Lepo mi je @Tonci Provala rekla - kupuj domaćice, ne razmišljaj. Hvala joj zauvek.Следећи који узмем само овај
https://www.googleadservices.com/pa...=2ahUKEwjO9sz39Pn3AhWB7rsIHWUMBlwQ0Qx6BAgFEAE
Нису лепи али су сјајни а повољни.
To je djubrivo za cvece... ali ko zna, mozda pomaze i za puzeveZa sredstva ne znam, ali znam da je baba posipala oko baštice pepeo i drobljenje ljuske od jaja![]()
https://floradela.com/puzevi-u-basti/Ja sam cula so, pa sam posula malo ali jedu i dalje
Тешка времена иду, гаји ти те пужевеJa sam cula so, pa sam posula malo ali jedu i dalje

Ja sam cula so, pa sam posula malo ali jedu i dalje