Bukvalno moraš sve iskontrolisati. Nekad smo imali dobre majstore za sve. Sad malo ko hoće to da radi a oni što znaju otišli vani.
Upravo to
Ovaj ima svoj tim zaposlenih jer mu je toliki obim posla
Ali kao neko sa kim dogovaras posao, ne mozes da naplatis ako dogovoreno nisi ispostovao
A iskustvo posle pomena
Otisli smo sa njegovim prijateljima ponovo do restorana u koji je m poslednjih par godina bio svakodnevno, zato sto je tako red
Vlasniku sa kojim je bio bas blizak kazemo da donese ono sto im je najbolje tog dana
I covek sa ubijenim mesanim mesom u pojam donese i neku kolenicu koja je bila na nekom krompiru zapecenom sa zagorelim mlekom
Ja odvratniju stvar nisam probala
Samo sam ga pozvala i pitala kako kuvar uopste moze da pusti da to izadje iz kuhinje
On je poceo da ga brani da je slucajno malo duze ostalo u rerni..onda sam ga naterala da proba i samo je odneo oval sa stola
Kad sam pogledala po restoranu, videla da ima jako malo gostiju, a subota je vreme za porodicne ruckove i da je on kao vlasnik jedini konobar
Ne verujem da ce odrzati posao jos godinu dana
Nema personal, ima ocajnog kuvara koji je upropastio svaki komad mesa i povrca koji je dodirnuo, a on kao vlasnik je toliko ocajan da kuvara koji mu unistava posao ne moze da zameni
Moci ce kad bez posla budu ostala obojica, a to je neminivno sa onom ponudom
Losu ponudu i smanjen promet resava podignutim cenama, cisto poslovno samoubistvo.